Glidemåtter

Har du brug for en smart og praktisk glidemåtte af høj kvalitet? Find din næste glidemåtte her i vores store udvalg. Glidemåtter er et meget simpelt træningsredskab og kan bruges til en lang række træningsøvelser, der kan give dig øget stabilitet og styrke i din krop. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge måtten til. Se vores spændende udvalg herunder og find din favorit.

 

Læs mere

  

Sådan træner du med glidemåtte

En glidemåtte kan bruges til et hav af funktionelle øvelser, der stabiliserer og som samtidig er med til styrke samspillet mellem kroppens forskellige muskelgrupper. Med måtten har du mulighed for både at træne bryst, mave og arme med forskellige udfordrende øvelser, der er nemme at gå til og ikke kræver større erfaring. Du kan på kort tid få trænet hele kroppen og få en optimal træning med en af vores lækre måtter. De er derfor helt ideelle til både hjemmetræning og til at have med i fitnesscentret.

Du placerer enten arme og ben eller begge dele solidt på måtter. Derefter glider du disse frem tilbage i forskellige bevægelser og positioner. Når du glider dine arm og ben frem og tilbage, ind og ud, opstår der en spænding i dine muskler, som derved aktivt styrkes og stimuleres. Der findes utallige øvelser, som du kan kaste dig ud og som bestemt vil give dig en god omgang træning. Med en glidemåtte kan du glide både arme og ben frem og tilbage i forskellige krævende øvelser.

Hvis du leder efter en effektiv gulvtræning, vil en solid glidemåtte helt bestemt give dig sved på panden og pulsen op.

 

 

Derfor skal du træne med glidemåtte

Det er utroligt nemt at komme i gang med træning med glidemåtte. Det eneste du behøver er din krop og en god glidemåtte, så er du klar til både sjov og udfordrende træning. 

 

Fordele ved at træne med glidemåtter

 

Der er en lang række klare fordele ved at træne på den måde, både ift. styrke og udholdenhed. Du får bl.a:

  • Effektiv styrketræning af hele kroppen
  • Forbedret kondition og udholdenhed
  • Øget fleksibilitet og balance.
  • Skånsom genoptræning
  • God til forskellige udstræknings og stabiliseringsøvelser

 

 

Glidemåtter er smarte og nemme at transportere og kan bruges både ude og inde. Som en ekstra bonus fylder de heller ikke meget, så de er praktiske at opbevare. Med en glidemåtte kan du glide både arme og ben frem og tilbage i forskellige krævende øvelser. De vil give dig en optimal styrketræning og er ligeledes meget skånsomme mod muskler og led. Dette gør dem perfekte til forskellig former for genoptræning, hvor tunge vægte ikke egner.

De kan bruges på enhver form for underlag, men du kan prøve at skifte underlag for at udfordre dig selv, da et hårdere underlag vil gøre det hårdere at træne. Et hårdt underlag vil stille støre krav til både balance, styrke og udholdenhed. Du vil derfor hurtig få pulsen op og mærke, hvordan din muskler er på arbejde.

Du kan med fordel udarbejde et træningsprogram bestående af forskellige øvelser, hvis du vil have mest muligt ud af dine glidemåtter. Står du og mangler et redskab til din udstrækning, vil en glidemåtte være en oplagt mulighed. Når du træner med måtten kommer du ud i nogle gode og lange stræk, der er oplagt til udstrækning efter træning.

 

Find dine kvalitetsglidemåtter her hos Apuls 

Her hos Apuls finder du et spændende udvalg af høj kvalitet. Her finder du solide glidemåtter i stilrent design fra nogle af markedets bedste og mest populære brands. Gå på opdagelse i vores udvalg og find lige netop de måtter, der matcher dine ønsker og behov. Vi forhandler glidemåtter til ethvert behov og samtidig til attraktive priser. Selvom vi er billige går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet, holdbarhed eller sikkerhed.

Vores glidemåtter er produceret i holdbare og slidstærke materialer med fokus på komfort, ergonomi og kvalitet. De er fremstillet i solidt materiale, der gør dem behagelige at træne med også i længere tid. Måtterne er praktiske og nemme at have med på farten, så du altid har dine nye bedste venner lige ved hånden. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at komme i gang med denne træningsform hurtigst mulig. Vi har helt afgjort en løsning, der passer til dine behov her hos Apuls.

Kom godt i gang med træningen med en god træningsmåtte her fra Apuls. Du er meget velkommen til at dykke ned i vores sortiment og bestille dit nye træningsredskab allerede i dag. Vi vægter kvalitetsprodukter, hurtig levering og professionel kundeservice højt, og du er derfor altid i gode hænder, når du handler hos os. Vi har presset priserne helt i bund og skruet op for både kvalitet og service.

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner, så vi kan tilbyde vores mange kunder over hele landet, både private og erhvervsmæssige, nogle af de bedste løsninger til en sundere livsstil. Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af træningsudstyr af høj kvalitet og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende produkter, så vi altid har nogle af de mest populære produkter på lager.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring vores forskellige produkter. Er du i tvivl om, hvilke glidemåtter du skal vælge, så giv os et kald med det samme. Vores dygtige team af medarbejdere står altid klar til at give dig personlig service og kompetent hjælp. Så finder vi med udgangspunkt i dine behov den bedste løsning sammen, så du får de rigtige glidemåtter med hjem.

 

God fornøjelse med din træning!