% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Stepbræt

Stepbræt (eller stepbænk) anvendes til step eller aerobic og kan effektivt booste din kondition og udholdenhed.

Læs mere

Du kan træne hele underkroppen med stepbænkene, som kan fås i mange funktionelle udgaver.

For at finde den bedste model til dine behov, er der flere ting, du skal være opmærksom på.

Du skal blandt andet vælge dit bræt efter, om du vil have mulighed for selv at indstille højden på den. Dette kan være en betydningsfuld ting for dig at kunne, så du får mest mulig udbytte af redskabet under de mange stepøvelser, som du kan lave.

Derudover skal du sørge for at vælge en udgave med skridsikker overflade, så du ikke risikerer at glide eller at miste fodfæste under din træning.

Når du køber stepbræt her hos Apuls.dk, kan du kombinere både sikkerhed, kvalitet og gode priser.

Vores store udvalg af stepbænke er kendetegnet af:

 • Mange anerkendte mærker (herunder Reebok, Kettler samt Abilica)
 • Kvalitetsmodeller til gode priser
 • Mange forskellige højdeniveauer
 • Høj sikkerhed med skridsikker overflade

Vi har modeller, som egner sig til nybegynderen samt udgaver med flere funktioner og af maksimal kvalitet til den øvede sportsmand- eller kvinde.

Den unikke fordel ved træningsredskabet er, at det både egner sig perfekt til hjemmetræningen, og samtidig er det et ideelt redskab til holdtræning.

Herunder bliver du grundigt guidet igennem alle de forhold, der kan hjælpe dig til at vælge den helt rigtige stepbænk til din træning.

Billige stepbræt til flere træningsbehov

Det er til fordel for mange, at der findes billige udgaver af det effektive træningsredskab. For mange personer der ikke har sat deres ben i et træningscenter før, kan det være en oplagt mulighed at købe billigt træningsudstyr, som de i ro og mag kan begynde at træne med derhjemme.

Derudover kan det være, at du har brug for at købe flere stepbræt, og hvor prisen spiller en rolle i denne forbindelse.

Selvom prisen er budgetvenlig, skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten.

De billigere udgaver er både sikre og slidstærke, så de holder til at blive trænet med igen og igen.

Med den intensive træning, kan du med blot 10 minutters fokuseret træning om dagen opnå effekter og resultater.

Aserve Aerobic Step stepbræt er et godt valg til en billig pris

Denne model er velegnet, når du ønsker god kvalitet til en billigere pris.

Udgaven kan indstilles i 2 forskellige højdeniveauer, og du kan praktisk flyttet benene ind under selve bænken, så den er nem at opbevare. Det stilrene design med de enkle farver gør det muligt for dig at have dit udstyr placeret synligt i dit hjem, hvis du ønsker det.

På benene er der påsat skridsikre gummifødder, som skaber en solid placering på gulvet under træning (dette er særligt fordelagtigt, når du træner aerobic).

Modellen er ideel til f.eks. fitnesscentre, hvor netop træning med stepbænke er en populær træningsform.

Derudover kan du som privat person med fordel vælge denne model som et funktionelt begynderredskab.

 

Hvordan udvælger jeg et gode stepbræt af høj kvalitet?

Der findes en række centrale punkter, du skal have med, når du skal udvælge det bedste redskab til dig og din træning:

 • Med eller uden højdejustering
 • Maksimum brugervægt
 • Sikkerhed i form af skridsikker overflade
 • Størrelse på stepoverfladen

Uanset om du er øvet eller nybegynder, kan redskabet med mulighed for at indstille forskellige højdeniveauer skabe ekstra fleksibilitet samt udfordring i din træning.

Dette er en foretrukken udgave hos mange, som ønsker selv at kunne justere den præcise højde og således selv indstille sværhedsgraden i forbindelse med deres træning.

Den højdejusterbare udgave fås både i en billig udgave samt en kvalitetsudgave.

Derudover skal du være opmærksom på maksimum brugervægten på hvert enkelt redskab, når du skal udvælge den rette model til dig. Dette punkt har stor indflydelse på holdbarheden på dit træningsredskab.

Stepoverfladen handler om, hvad du foretrækker. En større overflade kan være med til at skabe ekstra komfort under træning.

Reebok Studio Step stepbrættet til den kvalitetsbevidste sportsudøver

Reeboks stepbænk kommer med flere praktiske funktioner og indstillingsmuligheder, som kan udvide dine træningsmuligheder. Denne professionelle udgave har 3 forskellige højdeindstillinger (15cm, 20cm samt 25cm), så du kan få maksimal udbytte af din træning.

Det er nemt at indstille de forskellige højder.

Med højdeniveauerne har du oplagt mulighed for at øge belastningen under træning i takt med, at du får øget udholdenhed.

Den høje kvalitet er skabt i form af konstruktionen i ét stykke. Dette giver dig maksimal holdbarhed på dit bræt.

Den har en brugervægt på op til 110 kilo og kan klare en høj og intensiv belastning. Dette gør den særlig egnet til at blive brugt i fitnesscentre, da der her er behov for, at udstyr kan være i brug i mange timer på daglig basis.

Med det praktiske rum der er indbyttet i denne model, kan du opbevare din træningselastik, som vil være et effektivt redskab at bruge sammen med din stepbænk.  

Køb stepbræt og praktisk tilbehør til din træning

Når du køber din stepbænk, har du muligheder for at tilkøbe supplerende udstyr og tilbehør til din træning.

Det kan f.eks. være, du har brug for ekstra gummifødder til din Reebok Step Bench, hvis du har en tidligere version af dette redskab i forvejen. I samme forbindelse kan du finde praktiske clips til din Reebok bænk, som effektivt kan sørge for at holde dens fødder fast til underlaget.

Her hos Apuls.dk går vi ikke kun op i, at vores kunder kan finde nyt kvalitetsudstyr. Det er ligeså vigtigt for os, at du kan få mest muligt udbytte af dit eksisterende træningsudstyr og højne din sikkerhed i forbindelse med træning.

Hvad betyder størrelsen af overfladen på mit stepbræt?

Når du vælger en model med relativ stor overflade, har det stor komfortmæssig betydning for dig under træning.

Det er individuelt, hvilken størrelse overfladen der ønskes på redskabet. Men det bør være i blandt de faktorer, som du skal være opmærksom på, når du skal købe stepbræt.

Det kan betyde meget frihed og ’luft’ for dig under din træning, at du har en større overflade at træne på.

Det kan være en særlig fordel for dig med højere vægt end gennemsnit eller dig som nybegynder at vælge en udgave med større stepoverflade. Dette styrker balancen og giver god komfort.

Disse værdier spiller ind på din oplevelse af træningen.

Der er væsentlig større chance for, at du fortsætter med din træningsform, når dit udstyr passer til dig og dine fysiske behov.

Benyt dig af at købe stepbræt på tilbud

Der kan være både private, professionelle samt erhvervsmæssige interesser for at kunne købe funktionelle og slidstærke stepbræt på tilbud af høj kvalitet.

Det kan være til nybegynderen, der vil godt i gang derhjemme. Eller det kan være til fitnessstudiet, som vil udvide deres træningsudstyr med kvalitetsstepbræt. Endelig kan redskabet finde anvendelse i erhvervsrettede sammenhænge, hvor der er brug for, at alle og enhver skal kunne træne med og få udbytte af træningsformen.

Fordelene ved at købe professionelt træningsudstyr på tilbud er, at du får kvalitetsprodukter med lang levetid men til billige penge.

Dette gør det muligt for alle og enhver at komme i form uden at skulle investere hele budgettet på kvalitetsudstyr.

En træningsform hvor alle uanset træningsniveau kan deltage

Uanset om det er til privat, professionel eller erhverv, er der masser af værdier at hente ved at investere i sundhed og aktivitet.

Den helt store fordel ved at bruge stepbænkene i større sammenhænge er, at alle kan være med uanset niveau. Hos andre typer af træningsredskaber kræver det kendskab til specifik teknik eller erfaring med udstyret. Med stepbræt kan alle deltage.

I begyndelsen kan alle være med på basisøvelserne såsom knæløft, hælspark, fremadrettede spark.

Hvis øvelserne opleves at være for lette eller for udfordrende, kan højde blot justeres.

En sund livsstil smitter positivt af på både trivsel og overskud i andre sammenhænge. Derfor er der god grund til at se efter stepbræt på tilbud, som gør det ekstra attraktivt at højne sundheden og aktivitetsniveauet.

Fra studier er det blandt andet påvist, at korttidshukommelsen styrkes ved aerobic.

Netop hvad holdtræning angår, er stepredskaber en træningsform, som kan skabe sjov og god stemning hos deltagerne. Til den rette musik er det uundgåeligt ikke at få boostet energiniveauet.

Stepbræt til hjemmetræning der kan træne hele underkroppen

Dette redskab er et alsidigt træningsværkstøj, der effektivt kan træne både ben, lår og baller. Du træner både koordination samt kondition, når du bruger en stepbænk.

Dette gør redskabet populært til hjemmetræning, da du ikke behøver den helt store udstyrspakke for at holde kroppen i gang og konditionen ved lige.

Der er flere fordele at hente ved at træne med stepbræt derhjemme:

Du kan selv vælge træningsprogram

Du kan selv justere sværhedsgraden med hensyn til højden på din bænk

Brættet er nemt at opbevare og praktisk at have med dig på f.eks. ferie

Du kan forbedre både kredsløb, styrke, udholdenhed, kondition samt koordination

Den pladsbesparende værdi med redskabet gør det muligt for dig at træne, mens du ser fjernsyn. Når du er færdig, kan du stille den ind i skabet, da den hverken vejer eller fylder meget.

Stepbræt er mere end bare træning af op- og nedstigning

Selvom mange umiddelbart forbinder træningsredskabet med de velkendte bevægelser med at stige hhv. op og ned, byder stepbræt på meget mere end dette.

Træningen byder på en lang række forskellige effekter og muligheder. Du kan bevidst vælge at træne enten udholdenhed, styrke eller smidighed.

Det handler blot om, hvilket træningsprogram du vælger at følge samt, hvilke træningsbehov du har for din hjemmetræning.

Brættet byder på mange forskellige muligheder fra at foretage udfordrende squats og lounges over polymetrisk træning (springøvelser) til at være et supplerende hjælpemiddel til din øvrige træning.

For dig der ønsker at undgå belastning af knæ, og som af den grund går udenom løbetræning, kan stepbænken være dit perfekte redskab til at sætte din krop (og forbrænding) i bevægelse.

Træning på stepbænk er skånsom træning for dine led og sener.

Dine fødder vil stort set hele tiden være i kontakt med underlaget eller brættet, hvorfor du ikke udsætter din led for stød.

En stepbænk hører ind under cardio træning, da du vil tabe dig på hele kroppen med redskabet.

De primære træningseffekter ses herunder:

 • Fedt forbrænding
 • Vægttab
 • Opbygning af muskelstyrke
 • Styrkelse af hjernehalvdelene som følge af koordinationstræningen

Med andre ord er der flere grunde til at benytte dig af stepbræt, hvis du både vil skåne dine led, have varierede træningsmuligheder, øge forbrændingen og udfordre din hjerne.