% Fødselsdagsfesten er i gang - Find store besparelse på hele shoppen %

CamelBak

Læs mere

CamelBak er mest kendt for sine sublime væskesystemer, der giver dig mulighed for nemt og bekvemmeligt at transportere vand med dig når du dyrker sport eller outdoor aktiviteter. CamelBak har produkter der dækker alle behov. CamelBak er kompromisløs i funktionaliteten, produkterne er designet til at blive brugt og ikke en detalje er overset i udviklingen af produkterne. 

Det særlige ved CamelBak er den gode kvalitet og de mange muligheder for funktion og tilbehør.

Innovation og originalitet er en stor del af strategien i CamelBak. Dette ses blandt andet på deres vandflasker, som findes i mange modeller, og forskellige funktioner.

Det originale ide opstod til et cykelløb i Texas i 1988. Ideen gik i al sin enkelhed ud på at opbevare en pose med vand på ryggen, sammenkoblet med en slange over skulderen, for på den måde at kunne drikke uden at slippe styret.  I dag producere CamelBak et stort udvalg af forskellige produkter, alle med det formål at slukke tørsten. CamelBaks produkter er tastet for indhold af uønsket kemi. 

Apuls.dk fører et stort udvalg af CamelBak, så tag et kig på vores webshop eller kontakt os, hvis der er et særligt CamelBak produkt du søger.