Weight gainer

Weight gainer er en kategori af proteinpulver, som udover et højt indhold af proteiner, også indeholder en stor mængde kulhydrater. Det typiske formål med at indtage weight gainer som kosttilskud er vægtøgning.

Læs mere

Hvad er Weight Gainer?

Weight Gainer er kort sagt proteinpulver med tilsatte kulhydrater. I modsætning til en normal kvalitetsproteinpulver med 80% protein, indeholder Weight Gainer typisk 25-35% protein, da 55-65% af indholdet er kulhydrater, heraf 20-25% af dem er sukker. Kulhydraterne kan komme fra diverse kilder som eksempelvis gryn eller maltodextrin. Weight Gainer består både af langsomt og hurtigt optagede kulhydrater for optimal virkning, samt ofte valleproteinpulver i topkvalitet. Denne blanding er betydeligt bedre til vægtøgning og højere kalorieindtag end normalt proteinpulver er. Der fås også Lean Gain produkter, som indeholder en større mængde kostfibre og mindre sukker for bedre næring. Weight Gainer fås i flere forskellige smagsvarianter, eksempelvis chokolade, jordbær, banan og vanilje.

Nå dine mål med weight gainer

Sammensætningen af proteiner og kulhydrater er nøje sammensat for at få de bedste resultater på kort tid. Hos Apuls.dk tilbyder vi forskellige varianter af weight gainer pulver, som du nemt og hurtigt kan opløse i din fortrukne væske. Produktet er særligt målrettet til personer, der ønsker at opbygge muskelmasse, men synes det er svært at få det nødvendige kalorieoverskud via den daglige kost.

Hvis du forsøger at øge din vægt, men synes det er en svær proces, så læs mere om her, hvordan weight gainer kan hjælpe dig.

Bodylab weight gainer

De produkter vi tilbyder hos Apuls.dk er fra mærket BodyLab. Dette er produkter, der er af super høj kvalitet. I disse produkter indeholder både hurtigt og langsomt optagelige kulhydrater. Herudover er der rene og naturlige valleproteiner i blandingen. Denne nøje udviklede sammensætning sikrer dig det bedste resultat.

Weight gainer er super let for alle at bruge. Du kan let opløse din Bodylab weight gainer i vand, juice eller andre drikke og indtage det umiddelbart herefter.

Det er forskelligt fra person til person, hvor stor en mængde af produktet, man bør indtage hver dag. Der er normalt omkring 400 kalorier i 100 g weight gainer.

For at finde ud af, hvor meget du har brug for, for at nå dine mål, er der en række ting, du skal overveje. Du skal tage højde for din kropstype og din størrelse. Det er klart, at en lille kvinde ikke bør indtage lige så meget som en stor mand. Den rette mængde afhænger også af, hvor mange kalorier, du indtager gennem kosten udover. Hvis du overdoserer dit daglige kalorieindtag, kan du ende med at tage fedt på i stedet for kun muskler, hvilket ikke er intentionen for de fleste. Du skal også overveje, hvor stort et kalorieoverskud, du gerne vil være i. Hvis du træner meget, kan din krop få mere ud af et større kalorieoverskud end hvis du ikke træner så meget.

Ofte bruger man 80-120 g pr. drik, men afhængig af de nævnte faktorer, kan det være at du bør indtage lidt mindre eller at din krop godt kan klare lidt mere.

Du kan købe dem i 4 forskellige smage alt efter hvad du er mest til. Mulighederne er banansmag, jordbærsmag, vaniljesmag eller chokoladesmag. Herved bliver det heller ikke til en sur opgave at skulle indtage din daglige weight gainer drik, men er i stedet en lækker smagsoplevelse.

Weight gainer fra BodyLab er helt essentielt for dig, der ønsker at øge din vægt, uanset om det er i muskelmasse eller fedt. Som en del af en kost- og træningsplan vil du opleve, hvor effektive disse produkter er.

Hvornår er det bedste tidpunkt at indtage weight gainer?

Det er et mål for mange, der dyrker fitness, at blive større. For at nå dette mål, er weight gainer det helt rette produkt. Dette giver nemlig din krop lige præcis dét, som den har brug for, for at kunne opbygge muskler eller fedt. Det er dog ikke helt lige meget, hvornår på dagen du tager det, hvis du vil opleve den maksimale virkning af produktet.

Faktisk kan du indtage det både før og efter din træning. Hvis du tager det inden træningen, kan det fremme din præstation og hjælpe med at opbygge muskler. Kulhydraterne giver din krop energi og næring, hvilket gør at du kan yde mere under træningen, hvilket også giver mere effektive resultater. Hvis du indtager det efter træningen, nærer det dine muskler når de restituerer og hjælper med at opbygge muskelvæv. Det er altid mest effektivt at indtage det lige inden eller lige efter du har trænet.

Når du indtager produktet, skal du være opmærksom på, at det sætter gang i blodsukkerniveauet. Dette betyder, at du gerne skal indtage et måltid inden for en time efter indtagelse af produktet. Dette er nødvendigt for igen at stabilisere dit blodsukker.

Du kan sagtens indtage weight gainer som et mellemmåltid. Det kan eksempelvis være i forbindelse med morgenmaden, hvis du gerne vil have et energiboost fra morgenen af, eller hvis du træner først på dagen. Weight gainer mætter nemlig meget, så du vil sagtens kunne føle dig mæt og energifuld efter at have erstattet et måltid med en weight gainer drik.

De bedste resultater opnås naturligvis ved at kombinere produktet med en sund og varieret kost. For selvom du gerne vil tage på, er det ikke sundt for din krop at overspise eller spise ekstra meget sukker eller fedt. Weight gainer pulveret kan sørge for at du går igennem en sund vægtøgningsproces uden at sætte dit helbred over styr.

Spar penge og køb weight gainer på tilbud

Vi har et bredt sortiment hos Apuls.dk, hvilket er med til at gøre, at vi ofte har mange produkter på tilbud. Dette gælder også for vores weight gainer produkter.

Mange kan se fordelene ved produktet og vil egentlig gerne afprøve det, men har måske ikke lyst til, at det skal være en stor udgift i dagligdagen. Her kan det være en fordel at holde øje med, hvornår produktet kommer på tilbud.

Normalprisen for vores BodyLab weight gainer er 165 kr. I sådan en pose er der 1,5 kg, hvilket svarer til ca. to ugers forbrug alt efter hvor stort dit behov er. Så det er faktisk en ganske lille udgift, hvis du tager højde for, at du også sparer nogle måltider væk.

Hvis du finder det på tilbud i vores webshop, kan du let købe stort ind af det. Herved er der mange penge at spare, hvis du er i et længere forløb, hvor du indtager produktet.

Du kan med fordel købe weight gainer i flere forskellige smagsvarianter, hvis du er bange for at blive træt af smagen. Så kan du variere mellem vores fire smage, så du aldrig når at blive træt af smagen. Hvis du har en absolut favoritsmag, kan du selvfølgelig også bare købe stort ind af den, hvis du ved, at den er en sikker vinder hos dig. 

Hold øje med vores mange gode tilbud og spar penge. Du kan med fordel tjekke vores mange andre kosttilskud ud. De penge du sparer ved at købe dine produkter på tilbud, kan bruges på at supplere dit diæt med andre kosttilskud og vitaminer fra vores sortiment, så du for det maksimale ud af din træning. Dette kan også være for at sikre, at du får alle de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for, selvom du springer nogle måltider over for at erstatte dem med weight gainer drikke.

Køb billig weight gainer hos Apuls.dk i høj

Når du skal købe dit weight gainer, handler det både om kvalitet, smag og pris. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, men det er helt klart penge, der er godt givet ud, hvis du gerne vil mærke resultater på din krop. Det er nemlig vigtigt, at indholdsstofferne i pulveret er helt rigtigt sammensat for, at du opnår den maksimale virkning. Foruden den rette balance mellem kulhydrater og protein, indeholder vores produkter også en lang række essentielle og ikke-essentielle aminosyrer. Herudover skal du ikke bekymre dig om stoffer som aspartam eller AZO-farvestoffer i disse produkter.

Køb derfor vores weight gainer fra Bodylab, der både er i super høj kvalitet indholdsmæssigt, men også er særdeles let at blande op. Dette kan især være en fordel, hvis du ofte har travlt, så du ikke behøver at stå og blande eller shake i evigheder før produktet er ordenligt opløst. Og så er den rigtig lækker i alle smagsvarianter, så det aldrig bliver en sur opgave at skulle drikke din daglige portion weight gainer, men faktisk kan være noget du ser frem til.

Dette produkt giver dig den perfekte balance mellem kvalitet og pris. En kvalitet, der ikke kan sættes en finger på, og en pris der er helt overskuelig. Og du kan jo være heldig at finde den på tilbud på vores webside, hvis dit budget ikke lige er til det.

Bestil vores testvindende weight gainer og mærk den forskel, det gør for din træning og din fysiske udvikling. Opnå den størrelse og styrke du drømmer om med hjælp fra en daglig weight gainer drik fra BodyLab. Undersøg hvilke mængder, der passer til dig og din krop og kom i gang med at indtage det. Smag vores forskellige lækre varianter, og find den smag du bedst kan lide. Vi garanterer dig, at du får en produkt i højeste kvalitet.

Ønsker du at opbygge større muskelmasse, at have en erstatning for morgenmaden hvis den er svær at få ned, eller vil du bare gerne tage på i vægt og få mere sul på kroppen? Weight Gainer er godt for mange ting, og meget mere end blot tomme kalorier til vægtøgning.

Hvorfor bruge Weight Gainer?

Weight Gainer er et godt kosttilskud til mange forskellige formål. Et af de hyppigste er selvfølgelig, hvis man har problemer med at tage på i vægt. Dette produkt kan især være en stor fordel for folk med et højt stofskifte som har brug for en større mængde kalorier i løbet af dagen. Det er dog ikke kun i normal vægtøgning at Weight Gainer er behjælpeligt. Hvis du ønsker at øge din muskelmasse, er der masser af hjælp at hente i Weight Gainer, da kroppens energilager skal fyldes op med kulhydrater, samt er kroppens muskler opbygget af proteiner som byggesten. Kombinationen af kulhydrater og proteiner i Weight Gainer er perfekt til både energi til træningen, opbygning af musklerne samt en hurtigere og bedre restitutionsfase.

Weight Gainer - perfekt efter træningen

Weight Gainer er perfekt både før og efter styrketræningen. Kombinationen af kulhydrater og proteiner er med til at fremme din præstation og forbedre samt fremskynde muskeløgningsprocessen. Med kombinationen af hurtigt- og langsomtoptagende kulhydrater får du både energi og næring som dine muskler kan arbejde med med det samme, men også energi til længere sigt, eksempelvis i restitutionsfasen efter træning. Proteiner er kroppens og musklernes byggesten, og derfor også særdeles vigtige for muskeløgning og styrke i træning. Weight Gainer er ofte anbefalet til efter træning frem for proteinpulver, netop pga den fantastiske blanding af kulhydrater og proteiner.

Er Weight Gainer usundt?

Ved korrekt brug og mængde af Weight Gainer er det ikke usundt at benytte. Det er vigtigt at være indforstået med, at Weight Gainer ikke erstatter måltider, men supplerer dem. Weight Gainer kan godt sætte gang i blodsukkerniveauet, så derfor er det anbefalet, at man spiser et godt nærende måltid umiddelbart en time efter indtagelse af Weight Gainer. På den måde får du stabiliseret blodsukkeret og undgår eventuelle trælse bivirkninger. Man bør altid følge de anbefalede doseringer og mængder, da for meget Weight Gainer kan give dårlig mave og uren hud. Hvis man er laktoseintolerant er det også en god idé at kigge efter en Weight Gainer med lavt indhold af mælkesukker.

Hvordan doserer jeg Weight Gainer?

100g Weight Gainer svarer ofte til omkring 400 kalorier. Folks kaloriebehov og kroppe er ikke ens, og derfor er der ikke et endegyldigt svar på, hvilken dosering der er mest rigtigt, da det varierer. Det er en god idé at kigge på ens overordnede daglige kalorieindtag, og afgøre det ud fra, hvor højt kalorieoverskud man vil være i, eller hvor mange kalorier det er, der kan være svære at få ned. For højt kalorieoverskud vil oftest lede til vægtøgning af fedt frem for muskelmasse. Det er altid mest effektivt at tage en shake med Weight Gainer lige før eller efter træningen, da det er her, at kroppen har allermest behov for det. Hvis man ikke træner kan det dog give god mening at tage en Weight Gainer shake om morgenen, så kroppen får noget at arbejde med efter en nat uden næringsstoffer eller aktivitet.

Det oftest foretrukket at blande Weight Gainer op med enten vand eller mælk efter eget valg, samt er 80-120g Weight Gainer pr shake det mest almindelige, men kig ALTID efter hvor meget du lige præcis har brug for. Det er tilmed anbefalet at indtage max 1 shake pr. dag for at undgå bivirkninger eller uønsket fedtøgning frem for muskler. Husk altid at Weight Gainer ikke erstatter ‘normal mad’, men supplerer det.