% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Bordtennisbord

Er du på jagt efter et solidt bordtennisbord af høj kvalitet til en god pris? Så behøver du ikke lede meget længere. Hos Apuls forhandler vi et stort udvalg af lækre bordtennisborde til lave priser. Se vores store udvalg herunder og bliv klogere på vores mange spændende modeller.

Læs mere

Bordtennis er en både sjov og effektiv form for motion for både børn og voksne. Det er nemt at komme i gang med og det kræver ikke forudsætninge eller dyrt udstyr før du er klar til at spille. Kom godt i gang med at spille bordtennis med et af vores bordtennisborde.

Hos Apuls forhandler vi et stort og spændende sortiment af forskellige typer af bordtennisborde, der er velegnet til både privat personer, fritidsklubber og institutioner. Hvad enten du bare har lyst til at spille for sjov, eller ønsker et professionelt bordtennisbord finder du det hele her hos Apuls.

 

 

Hvilket bordtennisbord skal jeg vælge?

Der er en lang række ting, som du bør være opmærksom på, når du skal vælge det helt rigtige bordtennisbord. Først og fremmest skal du have afklaret om bordet skal kunne flyttes nemt, eller om det skal have en fast plads. I så fald bør du se nærmere på de modeller, som har plader, der kan foldes sammen og som ligeledes har hjul monteret. Mange af modellerne kan nemt og hurtigt klappes sammen, så du har mulighed for at opbevare dem og samtidig spare plads.

Derudover bør du også overveje, om du har behov for et bordtennisbord til indendørs eller udendørs brug. Der er nemlig stor forskel på både understel og spillefladen, hvis det skal stå udenfor, hvor det kan påvirkes af både vind og vejr.

Hvis du kun ønsker at spille selv anbefaler vi et bordtennisbord med en såkaldt "playback funktion". Dette gør, at du kan klappe kun den plade op og på den måde spille med dig selv.

Det kan være en jungle at finde det helt rigtige bordtennisbord, og der er du altid meget velkommen til at tage kontakt til og få hjælp til at vælge det helt rigtige bord.

 

 

Stort udvalg af bordtennisborde hos Apuls

Her på siden finder du en lang række kvalitets bordtennisborde både til indendørs og udendørs brug. Du er meget velkommen til at udforske vores forskellige modeller her på siden og finde din favorit. Modellerne forhandles i forskellige størrelser og farver, så der er stor sandsynlighed for at finde det perfekte bord, der matcher dine behov. 

Hos Apuls finder du et spændende udvalg af bordtennisborde af høj kvalitet. Her finder du borde fra nogle af markedets bedste og mest populære brands. Gå på opdagelse i vores udvalg og find lige netop det perfekte bord. Vi forhandler til ethvert behov og samtidig til gode priser. 

Har vi imod forventning ikke lige det du søger, så ring til os, så finder vi en skræddersyet løsning i fællesskab. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring en eller flere af vores bordtennisborde. Er du i tvivl om, hvilket bord, som du lige netop du har behov for, så giv os et kald med det samme.

Vores dygtige team af medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent vejledning baseret på netop dine ønsker. Så finder vi med udgangspunkt i dine behov og ønsker den bedste løsning sammen. Kontakt os og hør nærmere omkring dine mange muligheder her hos os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon

Vi glæder os til at høre fra dig!