Lyskenshorts


Lyskenshorts & Støtteshorts

Se vores udvalg af lyskenshorts. Vi går meget op i kvaliteten på vores lyskenshorts og vigtigtst af alt er, at de sidder behageligt under brug. Vores lyskenshorts har det til fælles, at de sidder godt og støtter godt omkring din lysken. Du vil ikke opleve ubehag, hvis du har valgt den rigtige størrelse lyskenshorts. Vi hjælper dig gerne til at finde den helt rigtige størrelse.

Er du fodboldspiller er på udkig efter et par kvalitets lyskenshorts, som du skal kunne spille en hel kamp i, bør du kigge på vores Aserve Støtteshorts & Lyskenshorts. Det er et par behagelige lyskenshorts der sidder rigtig godt til omkring din lysken uden at forstyrre din bevægelse unødvendigt. Der er mulighed for let at justere dine lyskenshorts, så de sidder helt perfekt. Det er endda nemt at rette dem til mens du er aktiv, hvis du pludselig ønsker dine lyskenshorts skal sidde mere eller mindre til.

En anden mulighed kunne være et par Aserve Varmebukser til lyskenshorts. De har den fordel at de varmebehandler mens du har dem på. Varmebehandling er rigtig godt for en lyskenskade allerede er der eller ved en eventuel mistanke til en kommende lyskenskade. Et par lyskenshorts varmebukser vil holde leddene og musklerne varme og derved hjælpe til med at forbygge og lindre skader. Varmebehandling er brugt inden for mange felter, når vi snakker behandling af skader og er derfor en meget anerkendt behandlingsform. Vores Lyskenshorts Varmebukser er lavet af delvis uld, som vil holde dig varm, selv hvis dine lyskenshorts bliver våde. Dette er en stor fordel, hvis du har aktivitet i kold vejr - Hvor du skiftevis løber og står stille. Vi kan varmt anbefale vores Aserve Varmebukser. 

 

Vi tilbyder også almindelige kompressions shorts der er velegnet til mange former for aktivitet. En af de helt store fordele ved vores lyskenshorts/kompressionssports er, at du undgå friktion omkring din lysken. Derudover støtter de rigtig godt og passer perfekt under et par almindelige shorts eller træningsbukser.