Massagepistol

Massagepistol eller nærmere Massage Pistol er det nye massage redskab, hvor du selv har rig mulighed for at gøre det bedste for din krop mht. restitution. Kom muskelømhed til livs med en billig massagepistol i god kvalitet. Massagepistol er lette og nemme at anvende selv. 

Læs mere

Ønsker du en god og dybdegående massage på alle hverdage? Komme helt ned i gear og slappe helt af, mens musklerne får lov til at blive æltet godt igennem?

Det er ikke altid nemt, at finde en som kan hjælpe med den massage du har brug for. Derfor er en massagepistol et fremragende stykke værktøj. 

Der er mange fordele ved en massagepistol, du får en dybdegående, lindrende og intens massage lige præcis hvor du ønsker og hvornår du ønsker. 

Det gode ved en massagepistol er, at du helt selv kan bestemme om det skal være en hård eller blid massage. En Massage gun kan indstilles i flere niveauer, fx

  • Vibrationsmassage
  • Pulserende massage
  • Roterende massage m.m

Vi anbefaler, at man køber enmassagepistol med flere indstillingsmuligheder samt enmassagepistol med flere massagehoveder, så du kan få den største variation i din massage og få fuld udbytte. 

Hvorfor skal du vælge en massagepistol?

Du skal vælge en massagepistol, hvis du ønsker at gøre hverdagen nemmere. Hvis der ikke er tid i hverdagen til at få en massør eller du ikke lige har en ven som kan være behjælpelig med massage når du ønsker. 

Du skal vælge en massagepistol, hvis du ofte er på farten, dyrker meget motion og har brug for hurtigere restitution. 

Med enmassagepistol kan du variere din massage med de forskellige vibrationsniveauer, de forskellige hoveder som kan benyttes og hvilken slags massage den skal give. 

Hvordan bruger man en massagepistol?

Hvis det er første gang du bruger enmassagepistol kan den godt virke stor og voldsom, så vil det være en god ide at starte ud med det laveste niveau, lær dinmassagepistol at kende. Det er vigtigt at gøre det langsomt, som så meget andet, da din krop også skal lære denne nye massage gun at kende, det er utrolig vigtigt at lytte til kroppen og hvilke signaler den sender dig. 

Hvilket massage hoved skal jeg vælge til min massagepistol?

  • Flad Mundstykke - Det flade mundstykke kan bruges når det ikke skal gå så dybt og det ikke skal være en koncentreret massage, men mere en all over massage .
  • Kugle Mundstykke - Kugle mundstykket skal bruges når massagen skal være koncentreret et specielt sted, den går dybere end det flade mundstykke. 
  • Rundt Mundstykke - Det runde mundstykke er en større variant af kugle mundstykket.
  • Gaffel mundstykke - Dette mundstykke anbefaler vi at man bruger hvis man har prøvet enmassagepistol før, den er god til lægge, fødder og arme. 

Har du en muskelskade, bør du ikke bruge dinmassagepistol på det område, kontakt hellere en professionel, for at få massage på det skadet område. 

Dog vil ømme muskler have godt at lidt massage, dem kan du løsne med din massagepistol, husk dog altid at have din sunde fornuft med, så du ikke overbelaster din muskel og derved får en muskelskade.