Denne gang er det en nem opskrift på sunde æggemuffins, prøv den af og kom gerne med tilbagemelding om hvad du synes.
Ingredienser:
Forslag til servering – kun fantasien sætter grænser:
Fremgangsmåde:
Æg eller æggehviden pisket let luftigt med krydderier og bagepulveret.
Det ønskede fyld fordeles i papirmuffinsforme, eller en smurt silikone- eller teflonmuffinspande. Fyldet skal til sammen fylde ca. Halvdelen af formen. Der toppes med æggeblandingen og evt. ost.
De bages midt i ovnen på 200 grader i ca. 25 minutter eller indtil æggemassen er stivnet. Serveres med det samme eller lunes i en mikroovn i 15 sekunder inden indtagelse.
Tip: Man kan alternativt putte fyld og æggemasse i en kop eller mikroovnsegnet beholder og tilberede i mikroovnen i 30 sekunders intervaller til massen er stivnet (ca. 1-1,5 minut). – Så har man verdens hurtigste æggekage.