JANUAR UDSALGET er i gang - Tilbud gælder kun så længe lager haves

Æggemuffins, der er nemme, lækre og sunde

Denne gang er det en nem opskrift på sunde æggemuffins, prøv den af og kom gerne med tilbagemelding om hvad du synes.

Ingredienser:

  • 2 hele æg eller 100ml æggehvide
  • Salt
  • Peber
  • ¼ teske bagepulver

Forslag til servering – kun fantasien sætter grænser:

  • Spinat, kalkunbacon, løg
  • Broccoli, løg, rød peberfrugt, ost
  • Champignon, kylling, løg

Fremgangsmåde:

Æg eller æggehviden pisket let luftigt med krydderier og bagepulveret.

Det ønskede fyld fordeles i papirmuffinsforme, eller en smurt silikone- eller teflonmuffinspande. Fyldet skal til sammen fylde ca. Halvdelen af formen. Der toppes med æggeblandingen og evt. ost.

De bages midt i ovnen på 200 grader i ca. 25 minutter eller indtil æggemassen er stivnet. Serveres med det samme eller lunes i en mikroovn i 15 sekunder inden indtagelse.

Tip: Man kan alternativt putte fyld og æggemasse i en kop eller mikroovnsegnet beholder og tilberede i mikroovnen i 30 sekunders intervaller til massen er stivnet (ca. 1-1,5 minut). – Så har man verdens hurtigste æggekage.

dk