Den eneste klage du kan forvente, at høre om disse bagte squash sticks er, at du ikke lavede nok af dem.
Squash er meget kaloriefattige og giver et højt niveau af antioxidanter ud over at være en god kilde til kalium, vitamin A og C-vitamin.
De er perfekte som snacks eller tilbehør til middagen. Server dem for dine gæster som en lille hapser, og de vil tigge dig om at få opskriften.
Disse squash sticks kan med en smule creme fraiche eller salsa være den perfekte snack til en hyggelig aften.
Forvarm ovnen til 220 grader. Smør 2 store bageplader med olie.
Skær hver squash i 16 stænger der er ca. 10 cm lange og ca. 2 cm tykke. Du skal have i alt 64 pinde. Læg dem på papirhåndklæder for at fjerne overskydende fugt.
I en lille skål krydder du æggehviderne med salt og peber efter smag. Vend det godt sammen.
I en mellemstor skål skal du kombinere brødsmuldret, ost og hvidløgspulver. Dyp squach pindene i æggehviderne og derefter i brødkrummerne, så de er dækket godt til.
Anbring de panerede squash sticks i et enkelt lag i de forberedte bageplader, og hæld en smule olie over dem.
De bages indtil de er gyldenbrune og møre i midten - ca. 23-25 minutter.
Til 4 personer | 16 squash sticks
Pr. portion:
Kalorier | 160 kcal |
Fedt | 3 g |
- heraf mættet fedt | 1 g |
- heraf umættet fedt | 0 g |
Kolesterol | 3 mg |
Natrium | 334 mg |
Kulhydrat | 21 g |
Sukkerarter | 6 g |
Protein | 15 g |
Ernæringsbonus:
Kalium: 521 mg
Vitamin A: 7 %
C-vitamin: 58 %
Calcium: 6 %
Jern: 8 %