Bliv sommerklar nemt og hurtigt

Sommeren og sommerferien er lige om hjørnet og der findes utallige måder at gøre sig sommerklar på. Du skal altid vælge den, som passer bedst til dig, men med små ændringer i hverdagen, bliver det ikke et uoverskueligt projekt, men derimod en naturlig del af hverdagen.

Tips til hvordan du kan spise for at blive sommerklar:

 • Tænk dig om: du skal på ingen måde droppe alt som indeholder sukker og fedt, men spis det med omtanke og træf valg omkring din mad. Har du virkelig behov for den pose Matadormix kl. 21 eller kan du nøjes med et stykke frugt eller en rugbrødsmad?
 • Mellemmåltider: de forhindrer dig i at snacke på kritiske tidspunkter eller spise for store portioner til hovedmåltiderne. Et godt tip er altid at have en lille pose med udskåret frugt/grøntsaget i tasken eller i bilen.
 • Vælg alternativer: slik og chokolade er dejligt engang imellem, men prøv at tage halvdelen af det du normalt ville tage og se om det ikke var nok? Eller prøv at tage noget frugt i stedet? Man skal ikke blive fanatisk, men husk at her dag ikke er en festdag. 
 • Kulhydrater: ris, brød og pasta skal du selvfølgelig spise, men spis det i mindre portioner og vælg gerne den grove slags, de mætter bedre. Ved at minimere de hurtige kulhydrater opnår du bedre og længerevarerende mæthed.
 • Spis af frokosttallerkner: du snyder dine øjne, så du kommer helt automatisk til at spise mindre.
 • Motivation: start med små ændringer, så du ikke mister din motivation.

Tips til hvordan du kan træne for at blive sommerklar: 

 • Styrketræning: træn alle dine muskelgrupper, det er dine muskler som bærer din krop. Du kommer ikke til at ligne en bodybuilder ved at styrketræne din krop, tværtimod. Start med lav vægt, og efterhånden som din muskelmasse øges, kan du øge vægten.
 • Intervaltræning: uanset hvordan du træner cardio, om det er udendørs løb eller træning på kredsløbsmaskiner, så prøv at give den alt hvad du kan i 1-2 minutter, efterfulgt af 1 minuts normal intensitet og gentag dette. Prøv at udforme din træning efter dette og du vil hurtigt se effekten; det bliver nemmere, da din form forbedres og ligeledes gør din forbrænding.
 • Høj intensitet: få din puls op, når du træner, på denne måde forbrænder du også mere efter din træning. Leg Bjarne Riis på cykelturen hjem og giv lige det ekstra du har i benene, så kommer du også hurtigere hjem, win win situation!
 • Træn din core: når du træner mave, må du aldrig glemme samtidigt at træne din ryg! Dette giver dig en bedre og pænere holdning, hvilket samtidig får dig til at se slankere ud, endnu en win win situation!
 • Lidt træning er altid bedre end ingen træning! Hvis din motivation er lav, så gå en tur i stedet for at løbe. Alt er bedre end ingenting. 

Ovenfor fik du det reelle svar på, hvordan du bliver sommerklar. Alle de der quick fixes som man tit hører om, findes kort sagt ikke! Derfor kan du også vælge, at se på problemstillingen med andre øje, og så har vi her 10 af de hurtigste måder at blive sommerklar på. Sommerklar på 3 minutter behøver slet ikke være urealistisk. Det kommer kun an på øjnene der kigger:

#1 Få en bikinikrop på 5 minutter 

Sådan gør du:

Du har en krop. Du har en bikini. Tag dit almindelig tøj af og din bikini på. Så er du du bikiniklar.

#2 Bliv strandklar på et kvarter

Sådan gør du:

Først observerer du: skinner solen? Hvis ja, tager du på stranden. Nu er du strandklar. 

#3 Få en sixpack på 3 minutter

Sådan gør du:

Du går i kiosken. Der åbner du køleskabet og finder en sixpack (det er vigtigt, at den er kold). Du betaler for den og går ud i solen. Nu har du en sixpack. 

#4 Få fine sommerfødder i en fart

Sådan gør du:

Har du lukkede sko på? Hvis ja, tag dem af og nogle sandaler på. Nu har du fine sommerfødder. 

#5 Få flad mave på et øjeblik

Sådan gør du:

Står du op? Hvis ja, så læg dig ned på ryggen på gulvet. Nu er din mave flad. 

#6 Slip din sukkertrang

Sådan gør du:

Har du lyst til noget sødt? Du går til bageren, køber en hindbærsnitte og spiser den. Nu har du ikke sukkertrang mere. 

#7 Bliv 10 år yngre på 2 minutter

Sådan gør du:

Du går ind på Facebook og trykker på "rediger oplysninger". Under "grundlæggende oplysninger om dig" står dit fødselsår. Du lægger 10 år til og opdaterer. Nu er du 10 år yngre.

#8 Bliv virkelig meget smukkere på 20-30 minutter

Sådan gør du:

Ring efter en, du synes er lækker. Hav lækker sex. Sørg for at få mindst en orgasme, sådan at dine kinder er rosa, dine øjne blanke og dit hår uglet. Nu er du virkelig meget smukkere.

#9 Bliv sexet helt uden træning

Sådan gør du:

Du går ind i en boghandel. Der finder du en bog, der ser spændende ud. Du køber den og måske også en kop kaffe. Så sætter du dig i solen et sted og læser. Nu er du sexet. 

#10 Drik med måde

Sådan gør du: 

Køb noget alkohol, hæld det i et glas, eventuelt blandet med noget andet drikkeligt, såsom ginger ale eller tonic. Put gerne isterninger i. Sæt dig i en behagelig stol og drik små mundfulde. Måske kan du endda sætte lyd på og sukke og ahh'e lidt over, hvor dejlig sommeren er. Nu drikker du med måde.

 

Uanset hvilken metode du vælger, så ønsker vi dig god fornøjelse med det. Men husk, man kommer ikke sovende til noget, og der findes ikke altid nogen nem måde, hvorpå at gøre det på den rigtige måde.