FIBO 2017 Fitsword - Ny fitness trend

Hvert år til FIBO kommer der nye fitness trends og der har også været mange gode bud på fremtidens fitness til dette års FIBO i Köln. 

Funktionel træning vinder mere og mere ind og denne fitness genre udvider sig hele tiden. Bevægelserne er i fokus og der udvikles meget hvor kroppen udfordres. Her er det Fitswords, som vil forsøge at trænge ind i fitness verdenen. 

Det er alt sammen stadig meget nyt og der vil altid være den risiko, at det aldrig får det helt store gennembrud. Der er mange ting som kan gå galt under en lancering af nyt fitness udstyr. Eksempelvis er vi meget skeptiske omkring den kommende vejledende udsalgspris. Ifølge producenten, kommer de til at koste imellem 1.900 til 2.300 DKK for et sæt Fitswords. Det er lidt i den høje ende, ud fra det vi har set.

Men vi glæder os til at følge udviklingen af Fitsword.

Kan du ikke vente med at komme i gang, så kan du alternativt kigge på et sæt håndledsvægte. Det er lidt af de samme tanker som er bag denne træningsform og du har mange af de samme muligheder. Kig nærmere her: https://apuls.dk/traeningsudstyr/haandledsvaegte-ankelvaegte

God fornøjelse med det.

Kilde: FIBO 2017, Köln Tyskland