Game Of Thrones yoga øvelser - hvilken er din favorit?

Hvilken Game Of Thrones yoga øvelse er din favorit?

Vi har her opsat en yoga øvelse for hver af de 8 huse i Game Of Thrones - yoga øvelser for en vaskeægte Game Of Thrones fan. Prøv dem og identificer dig med de 8 huse.  

Yoga -Wolf pose:

Denne yogaøvelse starter Jon, Arya, Sansa og Bran med hver morgen. Dog har Bran visse udfordringer ved at udføre øvelsen korrekt.

Når du skal udføre denne yogaøvelse, skal du have fokus på et godt stræk i nakke, ryg og lænd. Dertil har du mulighed for et godt træk i arme og ben. Lav et par gode dybe vejrtrækninger og du vil nyde den store effekt fra Stark familiens yoga pose.

Yoga - Fish pose:

Denne fantastiske yogaøvelse har vi med for at mindes Catelyn Stark, som kommer fra Tully slægten. Hos Apuls har vi stadig mareridt om natten fra The Red Wedding.

Ved denne yogaøvelse, har du mulighed for at få et rigtig godt stræk i ryggen. Tænk som en fisk - Bliv en fisk.

Yoga - Octopus pose:

Vores egen Pilou Asbæk mestrer denne yoga øvelse. For at komme helt ind i rollen som den lede Euron Greyjoy, bruger han denne yogaøvelse for at komme helt ind i sindet på blæksprutten.

Denne yogaøvelse er rigtig godt til dybe stræk i dine ben. Brug hænderne til at give øvelsen et dybere stræk.

Yoga - Stag pose:

Baratheon familien er ikke altid de flinkeste, men de fylder meget i historien. 

Der findes mange udgaver af stag pose, hvor denne er en øvelse alle kan være med på. Giv dig tid til at få et godt dybt stræk.

Yoga - Lion pose:

Danske Nikolaj Coster-Waldau gør det fantastisk i rollen som Jaime Lannister.  Jaime har et ønske om at lave lion pose hver dag med din elskede søster Cersei Lannister, men må desværre nøjes med at tumle rundt med din bror Tyrion Lannister.

Igen en øvelse der gør det godt for din ryg. Fokus på strækket i ryggen og de dybe vejrtrækninger.

Yoga - Dragon pose:

Targaryen familien kan alle lide yoga. De er mest til hot yoga og har fokus på dragon pose, da det er deres yndlings yoga øvelse. Daenerys Targaryen har førhen været den bedste i Targaryen til denne øvelse, men nu viser det sig pludselig, at en udefrakommende person gør det langt bedre til familiens yoga. Nogle kender ham som Jon Snow, men hans rigtige navn er Agon Targaryen.

Hold fokus på det lange stræk i låret og ryggen. Kom godt ud i positionen og kom dybt ned med hjælp fra din vejrtrækning.

Yoga - Sun pose (Mountain pose som en del af Sun Salutation)

Sun salution er en række yogaøvelser, som hylder solen. Martell familien har altid haft et tæt forhold til solen og varmen. Det er ikke helt uden grund, vi har valgt at udvælge mountain pose fra sun salutionen. Oberyn Martell har det ikke så godt med mountain pose og har aldrig brudt sig om at lave denne yogaøvelse. Det gik faktisk grueligt galt en dag han lavede mountain pose sammen med Gregor Clegane også kendt som The Mountain.

Denne yoga øvelse giver et fantastisk stræk op igennem hele ryggen. Strækket går hele vejen op gennem armene og hele vejen ned igennem benene. Mærk strækket og giv dig god tid. Fokuser på vejrtrækningen og stå gerne i morgensolens skær.

Yoga - Pigeon pose (Bird pose)

Arryn familien bor smukt i højden og de har altid haft et tæt forhold til himlens fugle. Familien tester ind i mellem folks evne til at flyve som en fugl gennem deres praktiske foranstaltning kaldet The Moon Door. Sidst gik det udover Lysa Arryn, da Petyr Baelish også kendt som Littlefinger, ville teste Lysa Arryn evne til at flyve selv. Lysa Arryn var desværre ikke flyveklar.

Pigeon pose fokuserer på et godt stræk i ben, lænd, ryg samt brystet. Giv øvelsen god tid og fokuser på din vejrtrækning.

Vi håber du kunne lide de forskellige yoga øvelser. Nu er du en endnu stærkere og trofast Game Of Thrones fan!