Hvilken infrarød sauna skal du vælge?

Vi oplevere at mange af vores kunder, er meget i tvivl om hvilken infrarød sauna de bør vælge.

Der er primært 3 faktorer, som du skal være opmærksom på, når du skal indkøbe en infrarød sauna.

1. Antal personer: Det vigtigste element i indkøb af en infrarød sauna, er at finde ud af hvor mange personer, der kommer til at benytte saunaen på samme tid. Hvis det udelukkende er til dig selv, vil en af vores 1 personers saunaer være rigeligt og det skal understreges, at du ville få præcis den samme effekt, som i en af vores store Infrarøde saunaer.
Det er vore opfattelse at de fleste vil kunne nøjes med en infrarød sauna til 1 eller 2 personer. Derved vil den også være lettere at få plads til i hjemmet.

2. Materialer: De to primære typer af træ, du kan vælge imellem er Hemlock samt Red Cedar. Hemlock infrarøde saunaer er klart det mest bruge materaiel til infrarøde saunaer, men der er et lille udvalg af Red Cedar saunaer, hvis du foretrækker det materiale. Red Cedar træet har en lang række fordele, som kan være nødvendige for dig. Red Cedar træet er eksempelvis mere holdbart og vil beholde sin farve i flere år end Hemlock træet.

3. Antallet af watt: Watt er også en vigtig faktor, men i vores kabiner, er niveauet afstemt til størrelsen, så derfor er dette den mindst vigtige faktor. Dog kan du få en lille forskel på modellerne, hvis du ønsker at give lidt mere, for at få en ekstra effekt. En øgning i watt, vil på ingen måde gøre det mere belastende for din hud. Derudover kommer naturligvis alle detaljerne, som eksempelvis om der skal være en rygstøtte, smart skærm, lysterapi og lignende. Her er det fuldstændig op til dig selv og hvor meget du ønsker at investere i din infrarøde sauna. De fleste af vores infrarøde saunaer har dog indbygget lysterapi, da det giver en super god effekt på dit sind. Radio og cd-afspiller er også standard på de fleste modeller, så du kan sætte noget afslappende musik på.

Konklusion: Nu sidder du måske stadig og spørger dig selv: "Hvilken infrarød sauna skal jeg vælge?", men vi håber at du er blevet klædt lidt bedre på, med denne artikkel. Hvis du stadig har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os - vi svarer altid lynhurtigt.