Disse muffins er sunde, luftige og lækre!
De er glutenfri og lave på kulhydrater og kalorier. De er nemme at lave og du kan nemt lave dejen og putte den i køleskabet natten over, og så skal de bare bage i 15 minutter.
I opskriften bruges kokosmel og det er et rigtig sundt alternativ til almindelig hvedemel. Men kokosmel er meget absorberende, og det er derfor vigtigt at bruge den rigtig mængde af det. Det er derfor vigtigt at måle kokosmelen efter vægt.
Disse muffins har det med at sætte sig fast til formen selv når de er godt smurt. Smør evt. formen en smule.
Muffins med citron og birkes indeholder:
Denne opskrift giver 5 muffins.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Muffinsene kan nemt opbevares i køleskabet i en lufttæt boks i op til 4 dage. Varm dem en smule i mikroovnen. Du kan også sagtens fryse dem.
Næringsindhold for 1 muffin
Kalorier |
162 kcal |
Fedt |
14 g |
- heraf mættet fedt |
7 g |
Natrium |
238 mg |
Kulhydrater |
4 g |
Kostfibre |
2 g |
Sukker |
5 g |
Protein |
5 g |