Her får du en gratis opskrift på muslibar, som smager rigtig godt og er uden sukker!
Kalorier pr. Bar: ca. 250.
Ingredienser:
- 200g dadler
- 100g havregryn
- 100g grofthakkede mandler
- 25g sesamfrø
- 25g græskarkerner – kan erstattes af Bodylab Crispies for ekstra knas
- 75g kokosmel
- 75g kokosolie
- 40g mørk chokolade 80% eller et sukkerfrit alternativ
Fremgangsmåde:
- Havregryn, grofthakkede mandler, sesamfrø, græskarkerner og kokosmel ristes af på en pande eller i ovnen under omrøring i 5-8 minutter.
- Dadler blendes til en ensartet masse eller hakkes meget fint og smeltes sammen med kokosolien i en gryde.
- Når de tørre ingredienser er ristet af og dadelmassen er smeltet til en mere ensartet masse, blandes disse godt sammen. – Bodylab Crispies kan tilføres når massen er kølet lidt af.
- Et firkantet fad på ca. 20x30cm beklædes med bagepapir, massen trykkes godt sammen heri og stilles koldt i minimum to timer. Massen skæres ud i 10-12 barer, hvorefter den mørke chokolade smeltes og drysses over barerne med en gaffel.
- Müslibarerne skal opbevares på køl til de skal spises og kan holde sig mellem én og to uger i køleskab.
Vi vil meget gerne høre hvad du synes om vores muslibar, skriv gerne din oplevelse som en kommentar eller på mail.