No-bake workout proteinbar

Efter enhver træning er vores kroppe nødt til at blive fodret med energi. Vi hydrerer og derefter vælger vi en sund snack for at afbalancere vores elektrolytter, give vores muskler tilladelse til at reparere sig selv med magert protein og noget superfood for at sikre, at vores kroppe har brændstof og fungerer på deres optimale niveau.

Indtagelsen af den perfekte træningssnacks inden for en time efter færdiggørelse af vores træning sikrer, at proteinet og næringsstofferne for forbruger udnyttes effektivt.

Det er vigtigt at huske at sammen med fitnessrutiner som får vores hjerte til at galoperer og vores muskler til at pumpe, så skal vi have måltider og snacks, der komplementerer vores træning og sørger for, at vi får mest muligt ud af hver udstrækning, squat, kilometer m.v.

Nogle ønsker at holde sig væk fra de færdigpakkede proteinbarer, og så er det jo godt at du kan finde en masse lækre opskrifter på proteinbarer – blandt andet denne.

Dette er i oven i købet en no-bake opskrift – det bliver ikke mere simpelt.
Fiberrige kulhydrater, såsom havre og rosiner kombineres med proteinrigt proteinpulver og peanut butter. Hørfrø og chiafrø tilføjer superfoodkraften, mens chokolade giver en tilfredsstillende og sød smag.

Ingredienser

 • 170 g havregryn
 • 64 g proteinpulver
 • 60 g chokoladestykker
 • 60 g chiafrø eller hørfrø
 • 60 g rosiner
 • 340 g peanut butter
 • 60 ml kokosmælk (mere eller mindre ved behov i forhold til konsistens)
 • 85 g honning

Fremgangsmåde

 1. Put halvdelen af havregrynen i en blender og blend indtil det har en mel lignende konsistens.
 2. I en stor skål skal du kombinere den blendede havre med den anden halvdel havregryn, proteinpulver, chokoladestykker, chia- eller hørfrø og rosiner.
 3. Rør kokosmælk, peanut butter og honning sammen. Hæld peanut butter blandingen over havreblandingen og rør rundt indtil det er kombineret.
 4. Spred blandingen i en kvadratisk (22x22 cm) form eller en aflang (28x18 cm) form. Tryk blandingen ned og dæk med et låg eller folie og sæt i køleskabet natten over. Skær i 12 proteinbarer og opbevar dem i køleskabet tildækket.

Næringsindhold

Antal: 12 proteinbarer | Portion: 1 proteinbar

Kalorier 333 kcal
Fedt 18 g
- heraf mættet fedt 6 g
Kulhydrater 37 g
Kostfibre 5 g
Sukker 19 g
Protein 14 g