Lav en portion af disse mini frittataer søndag aften og du har en hel uges sund morgenmad. Brug et par af dem sammen med havregryn eller yoghurt og frugt til en komplet morgenmad, eller tag et par fra til en proteinrig eftermiddagssnack.
Lidt feta eller gedeost kan tilføje en finish, men hvis du er veganer eller bare undgår mejeriprodukter skal du selvfølgelig springe osten over og bruge en mejer-fri pesto.
Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en muffinspande el. form med plads til 24. Del jævnt de delte tomater mellem muffinsformene og top hver med ½ tsk feta eller gedeost.
Slå æggene ud i en stor skål. Tilsæt mælk, pesto, salt og peber. Pisk indtil det er kombineret. Del blandingen jævnt mellem muffinsformene.
De bages ved 180 grader i 10 minutter eller indtil de er sat. De afkøles i 2-3 minutter. Fjern herefter dem fra panden/formen og lav dem afkøle på en plade el. et stativ.
Til 24 personer | Portion: 1 egg bite
Næringsindhold:
Kalorier | 24 kcal |
Fedt | 2 g |
- heraf mættet fedt | 1 g |
- heraf umættet fedt | 1 g |
Kolesterol | 44 mg |
Natrium | 34 mg |
Kulhydrat | 1 g |
Sukker | 3 g |
Protein | 2 g |