Opskriften giver 8 muffins.
Til bunden:
4 æg eller 100ml æggehvide
75g g mandelmel / mandler
75g havregryn
11 dadler
2 store spsk. Mandelsmør
1 tsk salt
3 spsk. Honning eller flydende sød
Topping:
Mandelsmør
Zero Topping - Salted Caramel fra Bodylab
Glasur:
7 dadler
2 spiseskefulde kakao
Lidt mælk
Fremgangsmåde:
1. Alle ingredienserne til bunden puttes i en foodprocesser og blendes til en ensartet masse.
2. Fordeles i muffinsforme og bages midt i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader (varmluft)
3. Lad kagerne køle ned til stuetemperatur og smør et tyndt lag mandelsmør på toppen efterfulgt af en god klat Zero Topping.
4. For at lave den sukkerfri glasur, blendes dadlerne med kakao og lidt mælk til den ønskede konsistens, hvorefter det fordeles ovenpå toppingen på kagerne.
5. Kagerne skal opbevares på køl til servering.