Køb roligt alle dine julegaver nu - vi har 365 dage returret

Sundere muffins med karamel og chokoladetopping (a’la Sneakerskage)

Opskriften giver 8 muffins.

Til bunden:
4 æg eller 100ml æggehvide
75g g mandelmel / mandler

75g havregryn
11 dadler
2 store spsk. Mandelsmør
1 tsk salt
3 spsk. Honning eller flydende sød

Topping:
Mandelsmør
Zero Topping - Salted Caramel fra Bodylab

Glasur:
7 dadler
2 spiseskefulde kakao
Lidt mælk

Fremgangsmåde:
1. Alle ingredienserne til bunden puttes i en foodprocesser og blendes til en ensartet masse.
2. Fordeles i muffinsforme og bages midt i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader (varmluft)
3. Lad kagerne køle ned til stuetemperatur og smør et tyndt lag mandelsmør på toppen efterfulgt af en god klat Zero Topping.
4. For at lave den sukkerfri glasur, blendes dadlerne med kakao og lidt mælk til den ønskede konsistens, hvorefter det fordeles ovenpå toppingen på kagerne.
5. Kagerne skal opbevares på køl til servering.

dk