Showroom i Tørring Showroom i Tørring
365 dages returpolitik 365 dages returpolitik
Gratis fragt over 399,- Gratis fragt over 399,-
Trustpilot Trustpilot
Facebook (6067) Facebook (6067)
% Fødselsdagsfesten er i gang - Find store besparelse på hele shoppen %

Juleopskrift: Veganske pebermynte snitter

Dette bliver muligvis alle veganers yndlings julesnack!

De er super nemme at lave, festlige og en lækkerbisken for alle.

Om det er til juleslikskålen, til fest eller familiesammenkomster, så er vi ret sikre på at disse vil falde i rigtig god jord.

Disse pebermynte snittere er især gode lige fra fryseren. På grund af kokosolie og kokossmør kan det øverste lagt smelte lidt, når det er ude i stuetemperatur.  

Hvad er der så i denne lille snack?

  • Mørke chocolate chips
  • Kokossmør
  • Kokosolie
  • Pebermynteekstrakt
  • Vaniljeekstrakt
  • Ahornsirup
  • Julestokke eller pebermynte slik

Mens nogle måske tror, at kokosolie og kokossmør er det samme produkt, så er det to forskellige ingredienser. Kokosolie er kun fedtet fra kokosnød, mens kokossmør er såvel fedt som kødet fra kokosnødden.
Begge er sunde fedtstoffer og fungerer rigtig godt i desserter.

Når du laver pebermyntelaget, er det bedst at arbejde med kokossmør og kokosolie let smeltet.
Vi anbefaler at du varmer det i mikroovnen i cirka 20 sekunder, så det har en tyk glasur konsistens.

Forberedelse: 20 min. | Frysetid: 2 timer

Til 15 personer | 152 kcal

Ingredienser

  • 128 g mørk chocolate chips
  • 170 g kokosolie
  • 113 g kokossmør
  • 1 spsk ahornsirup
  • ½ tsk pebermynteekstrakt
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 2-3 julestokke eller knust pebermynteslik

Fremgangsmåde

  1. Put chocolate chips i en skål over et vandbad og smelt indtil chokoladen har en jævn konsistens.
  2. Hæld den smeltede chokolade i en 20x20 cm bageform med bagepapir.
  3. Anbring formen i fryseren i 10 minutter for at lade chokoladen stivne.
  4. Smelt let kokosolie og kokossmør indtil det er en tyk glasurkonsistens, evt. i mikroovnen. Tilsæt de resterende ingredienser og pisk det sammen.
  5. Tag formen ud af fryseren og spred kokosblandingen over chokoladen ved hjælp af en spatel.
  6. Top med knuste julestokke eller pebermynte slik. Placer det i fryseren for at det kan sætte sig (ca. 1-2 timer).
  7. Når det er sat skal du tage den ud af fryseren og skære/brække den ud i stykker. De opbevares i fryseren.

Næringsindhold

Portion: 1 stykke

Kalorier 152 kcal
Kulhydrater 7.5 g
Protein 1.2 g
Fedt 14.3 g
- heraf mættet fedt 12.1 g
Kostfibre 2 g
Sukker 4.6 g