Dette bliver muligvis alle veganers yndlings julesnack!
De er super nemme at lave, festlige og en lækkerbisken for alle.
Om det er til juleslikskålen, til fest eller familiesammenkomster, så er vi ret sikre på at disse vil falde i rigtig god jord.
Disse pebermynte snittere er især gode lige fra fryseren. På grund af kokosolie og kokossmør kan det øverste lagt smelte lidt, når det er ude i stuetemperatur.
Hvad er der så i denne lille snack?
Mens nogle måske tror, at kokosolie og kokossmør er det samme produkt, så er det to forskellige ingredienser. Kokosolie er kun fedtet fra kokosnød, mens kokossmør er såvel fedt som kødet fra kokosnødden.
Begge er sunde fedtstoffer og fungerer rigtig godt i desserter.
Når du laver pebermyntelaget, er det bedst at arbejde med kokossmør og kokosolie let smeltet.
Vi anbefaler at du varmer det i mikroovnen i cirka 20 sekunder, så det har en tyk glasur konsistens.
Forberedelse: 20 min. | Frysetid: 2 timer
Til 15 personer | 152 kcal
Ingredienser
Fremgangsmåde
Næringsindhold
Portion: 1 stykke
Kalorier | 152 kcal |
Kulhydrater | 7.5 g |
Protein | 1.2 g |
Fedt | 14.3 g |
- heraf mættet fedt | 12.1 g |
Kostfibre | 2 g |
Sukker | 4.6 g |