Dette er opskriften på de bedste sunde og vegetariske quesadillas til frokost, aftensmad eller appetitvækker.
Quesadillas fyldte med sorte bønner, søde kartofler, avocado og ost - og vi er ret sikre på, at du vil ikke savne kød.
Så hvis du vil lave noget sundt, lækkert og som kun tager 30 minutter at lave - så er det disse quesadillas.
Denne opskrift er også perfekt til at få sneget nogle grøntsager med på en smagfuld måde. De er perfekte for både børn og voksne.
Vegetariske quesadillas
Ingredienser
Fremgangsmåde
Fyldet:
Formning af quesadillas:
Tilberedning af quesadillas:
Voila! Så er der lækker og nem aftensmad.
Vi anbefaler ikke at du fryser dem med når de er tilberedt og samlet, fordi avocadoen vil blive mærkelig og teksturen vil blive dårlig. Alternativt kan du fryse fyldet og varme det op når det skal bruges. Dette vil mindske forberedningen og du kan lave en stor potion fyld til at gemme til en anen gang. Fyldet vil kunne holde i fryseren i 1 måned.
Du bestemmer jo helt selv hvilken slags fyld du ønsker, og hvis du ikke er fan af sorte bønner, kan du bruge nogle andre, eller helt udelukke bønner. Du kan også prøve at putte broccoli og andre grøntsager i. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Hvis du ikke er vegetar kan du sagtens tilføje kød. Du kan fx tilføje hakket oksekød eller kylling.
Hvis man ønsker at gøre denne opskrift vegansk kan man bruge vegansk ost og alternativer til smør. Du kan også undlade at bruge ost.