% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Shaker / Drikkedunk

En shaker er en form for drikkedunk, der er yderst velegnet til kosttilskud såsom proteinpulver.

Læs mere

Protein shaker

Shakere er super smarte, da de lukker helt tæt og er nemme at have med på farten, når du skal til træning eller i fitness. Hvis du f.eks. træner lige efter skole eller arbejde, og derfor er afsted i lang tid, kan vi anbefale en shaker med ekstra kop, da det giver mulighed for at have kosttilskud og væske adskilt i den samme shaker, indtil det skal indtages, så du kan lave dig en lækker og frisk protein shake, når du står i fitnesscentret.

Det er en fordel ikke at fylde shakeren helt op, så den kan omrystes godt og grundigt. I mange shakere findes der en form for net under låget. Dette fungerer super godt, da klumperne i din protein shake udglattes, når den omrystes.

Efter træning er det vigtigt at få fyldt energilageret op igen, derfor er en shaker nærmest et must for sportsudøvere på farten, da en shaker er super nem at have med i tasken. Det er vigtigt at indtage protein umiddelbart efter træning, både for ikke at bremse efterforbrændingen og for at give musklerne optimale muligheder for at styrkes og genopbygges, samt for at kroppen kan restituere optimalt.

Shakere behøver ikke nødvendigvis at indeholde kosttilskud, de kan som sagt bruges til alle former for sportstilskud, men en shaker kan også fungere som en helt almindelig drikkedunk, hvilket er helt essentielt at have med til træning, da det er vigtigt at holde væskedepoterne fyldte under træning. Det er en smart drikkedunk, der lukker helt tæt, og er nem at tage med.

Stort udvalg af de bedste shakere

Hos Apuls.dk forhandler vi smarte shakere i den bedste kvalitet. Du vil finde shakere af mærkerne BodyLab, Linus Pro og Nutramino.

BodyLab shaker

Vores smarte shakere fra BodyLab kan indeholde op til 700 ml. Shakerne er BPA-frie og DEHP-frie, og de er fremstillet under strenge kvalitetskrav i Europa samt indenfor den danske fødevarestyrelses krav. Shakerne kan komme i opvaskemaskinen og de tåler væsker op til 120 grader. Derudover kan de nedfryses, men hvis du vælger at fryse din shaker ned, anbefaler vi, at du kun fylder den halvt op. Du kan også putte din BodyLab shaker i mikrobølgeovnen uden låg. I vores BodyLab shakere findes et net under låget, der gør din proteinshake lækker og glat uden klumper.  

Linus Pro shaker

De populære Linus Pro shakere er lavet i robust, hård plast og kan indeholde op til 700 ml. Der medfølger en rist, som udjævner klumper i proteinshaken, så den får den perfekte konsitens. Linus Pro shaker er fremstillet uden nogen former for farligt kemi, så den ikke forurener din sunde livsstil. Linus Pro shaker er dansk produceret.

Nutramino shaker

Vores Nutramino shaker kan indeholde op til 700 ml, og er suppleret med en rist, der udglatter din protein shake, når du omryster den. Nutramino shaker er BPA-fri og fri for phthalater, og den kan komme i opvaskemaskinen. Nutramino shaker er fremstillet i Europa og er godkendt af den danske fødevarestyrelse.

Shaker med ekstra kop

Hos Apuls finder du også BodyLab Shaker Bottle Plus, som er en shaker til kun 39kr. Med denne shaker medfølger en kop, der kan skrues på bunden af din shaker. Dette er super smart, hvis du skal have proteinpulver med på farten, du kan nemlig opbevare din proteinpulver i koppen under shakeren, og så kan du blande din proteinshake lige når du skal drikke den. Derudover er der i forlængelse af koppen et ekstra rum, hvor du kan opbevare andre kosttilskud såsom kreatinkapsler eller koffeinpiller til at supplere din træning yderligere.

 

Ligesom de andre shakere fra BodyLab, er denne shaker med ekstra kop BPA-fri og DEHP-fri. Den er fremstillet i Europa og overholder kvalitetskravene fra den danske fødevarestyrelse. Den kan både tåle væsker op til 120 grader, og den tåler nedfrysning. Hvis du vælger at fryse din shaker, anbefaler vi, at du kun fylder den halvt op. Du kan sagtens putte din shaker i opvaskemaskinen, og den kan varmes i mikrobølgeovn uden låg.