% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Power Tower

Med et Power Tower får du masser af træningsmuligheder med et særdeles slidstærkt redskab, der holder til masser af træningspas. Måske kender du allerede de små, fleksible redskaber kaldet Pull-Up bars, som kan monteres ved en dør, og som du kan træne arme og skuldre med.

Læs mere

Power Tower er dit multifunktionelle redskab til styrketræning

Med en Pull-Up Station kan du udføre en lang række øvelser, som kan træne flere muskelgrupper i primært overkroppen. Redskabet er skabt af en solid konstruktion, der gør, at du kan træne sikkert med det.

Redskabet er ideelt til hjemmetræningen, hvis du har brug for ét enkelt redskab, som du kan styrketræne med. Derudover er det en essentiel del af fitnesscenteret, hvor enhver har mulighed for at træne effektivt ud fra sit eget specifikke træningsprogram.

Med et Power Tower laver du kropsvægttræning, som er en træningsform, der i stigende grad vinder frem blandt både private og professionelle fitnessudøvere.

Med bodyweight træning anvender du din egen kropsvægt som vægtmodstand, og dette element er med til at sænke skadesrisikoen.

Træning på en Pull-Up Station er forbundet med blandt andet følgende fordele:

  • Ideelt redskab til træning af grundlæggende øvelser med kropsvægt
  • Redskabet findes i mange forskellige udgaver
  • Det er et komplet stykke træningsudstyr, så du ikke behøver investere i mere fitnessudstyr

Hos Apuls.dk finder du kvalitetsudgaver af de funktionelle Power Towers til gode priser. Vi går op i at kunne tilbyde alle vores kunder de bedste redskaber til deres træning og skabe de bedste betingelser for effektive træningspas.

Alsidig træning med effektive Power Tower øvelser

Pull ups, chin ups, mavetræning, dip-træning – mulighederne er mange for at lave masser af forskellige og effektive øvelser på din Pull-Up Station.

Herunder finder du et udpluk af de mest populære øvelser, som kan laves på et Power Tower.

Du kan med fordel vælge at anvende øvelserne til at sammensætte dit eget varierede træningsprogram.

#1 Leg raises (træning af nedre mavemuskler og ben)

Stå med front ud fra din Pull-Up Station og placer dine underarme på de polstrede stativer beregnet til arme. Hav disse ’armlæn’ indstillet i den højde, hvor du kan stå oprejst med let bøjede knæ. Sørg for under hele bevægelse at holde din ryg rank.

Start bevægelse ved at løfte dine ben op samtidig til en 90 graders vinkel. Spænd imod med underarmene på ’armlænene’ samt ved at spænde godt op i maven. Lav 12-14 gentagelser og holde derefter 1 minuts pause.

#2 Dips (træning af triceps og bryst)

Afhængig af om du primært vil træne bryst eller triceps skal du være enten let foroverbøjet (bryst) eller udføre øvelsen i lodret position (triceps).

Vend dig med front ind imod dit træningsstativ og hav et godt, fast greb om redskabets håndtag.

Dips er særligt udfordrende for skuldrene, og derfor skal du være ekstra opmærksom på dine stræk af arme. Sørg for kun at strække dine arme ¾ ud.

Start bevægelse med at have dine arme strakt ¾ ud og lad dette være din startposition. Sænk dig nu ned ved at løfte ben bagud mens du fastholder din stabile, ranke position. Sørg for kun at nå ned imod underlaget, til dine albuer er ud for samme linje som dine skuldre. Hejs dig op igen til din startposition ved enten at lægge presset på dit bryst eller dine triceps – afhængig af hvad du primært træner.

#3 Pull Ups (træning af arme og bryst)

Brug redskabets pull-up håndtag, som typisk er placeret øverst oppe på indersiderne af stativet. Sørg for at have et fast og godt greb om håndtagene, og hvor du strækker armene ¾ ud. Start bevægelsen ved at trække dig op imod loftet i vinkel op imod håndtagene. Målet er, at du kan nå håndtagene med dine skuldre. Sænk dig kontrolleret ned igen til din startposition.

Vejrtrækningen kan være en hjælp for dig i denne øvelse. Tag en dyb vejrtrækning før du starter bevægelsen, og pust ud når du sænker dig igen.

 

Kom godt i gang med træning i Power Tower

De mange øvelser du kan lave på Pull-Up Stativet hører til styrketræning som træningsform. Denne form er populær blandt både mænd og kvinder og kan tilbyde masser af formål.

For dig som nybegynder med træningsformen kan det være en god idé at afklare en række vigtige elementer med dig selv, før du sammensætter et program til din Pull-Up Station.

Stativet kommer med forskellige håndtag, som du kan udføre de klassiske øvelser såsom pull ups samt dips med.

For at få det største udbytte af din styrketræning, er det vigtigt, at du er opmærksom på at skabe de rette betingelser for at få succes med din træning.

Eftersom du kan lave mange forskellige øvelser på dit Power Tower, skal du være bevidst om flere faktorer i forbindelse med din træning.

Målsætning

Gør dig klart hvad dine mål med træningen er. Det kan være opbygning af muskler, forbedring af din udholdenhed og power, muskelopstramning eller stabilisering.

Kombination af forskellige øvelser

For at opnå et stort udbytte af din træning anbefales det at kombinere flere forskellige øvelser, som træner forskellige dele af kroppen. Sådan kan du træne i balance omkring din krop.

Bevidsthed om korrekt udførsel

For at minimere din risiko for skader skal du kende til den nøjagtige udførsel af enhver øvelse og være bekendt med gode råd i forbindelse med at udføre den.

Skab progression i dit træningsprogram

Når du træner flere forskellige muskelgrupper på samme tid i et træningspas, kan det være en hjælp for dig og din udvikling af føre træningsdagbog. Heri nedskriver du dine træningsenheder med hensyn til konkrete øvelser, antal repetitioner, intensitet mv.

Dette redskab kan hjælpe dig med at skabe motivation og ikke mindst at skabe udvikling i din træning. 

Den store fordel ved træningen på et Power Tower er, at du bruger din krop som vægtbelastning. Det er vigtigt, at du lytter efter din krop og dens signaler undervejs i en øvelse. Træningen kan være med til at afsløre sårbare eller svage punkter i din krop. Disse kan du vælge at fokusere på ved at træne med supplerende øvelser, så du gradvist opbygger en stærk krop.

Køb Power Tower der matcher dine behov og træningsforhold

Dine ambitioner er med til at afgøre, hvad den bedste udgave af en Pull-Up Station vil være. De fås i omfangsrige udgaver, som kan give full body workout. Disse er ofte anvendt i fitnesscentre. Og så findes der mere enkle men multifunktionelle udgaver, som særligt egner sig til hjemmetræningen.

Derudover er dine behov med til at afgøre, hvad den rette model for dig vil være. Her skal du være opmærksom på flere punkter.

Fodstøtter og vægtbelastning

Du kan med fordel udpege den rette model for dig i forhold til vægt. Når du har brug for en udgave, som giver dig maksimale træningsmuligheder, skal du sørge for, at den har lange, stabile fodstøtter.

De stærkeste modeller på markedet kan håndtere en brugervægt på op til 150kg.

Mål på konstruktion

Det er vigtigt, at du vælger model i forhold til dimensioner. Det er ikke kun pladsen til selve dit Power Tower, du skal tage højde for, når du udvælger model. Det er også pladsen omkring redskabet, der skal tages højde for. Du skal have en god bevægelsesfrihed omkring dit redskab.

Muligheder for at lave træningsvariationer

Du finder Pull-Up Stationer, som har mange forskellige justering og indstillingsmuligheder, og så finder du mere enkle modeller. Det er dit forventede træningsomfang, der er med til at afgøre, hvad den bedste model for dig vil være.

Kvalitet og pris

Der findes modeller, der kan matche ethvert formål og pengepung. I forhold til kvaliteten skal du sørge for, at redskabet har slidstærke polstringer på de forskellige puder, som kan være på redskabets håndtag eller rygdel. En god polstring er med til at gøre det mere komfortabelt for dig at udføre øvelser på redskabet.

Selve rammen vil typisk være konstrueret af stål.

De eksklusive udgaver med mange indstillingsmuligheder vil typisk være at finde i fitnesscentre eller i det professionelle hjemmegym. Disse modeller er dyrere end de mere enkle konstruktioner af Power Towers. Her findes der fuldt ud funktionelle modeller til budgetvenlige priser, som gør dem egnet til at styrketræne derhjemme.

Uanset om du træner på et Power Tower derhjemme eller i fitnesscenteret, giver redskabet dig mulighed for at træne med flere andre redskaber – herunder f.eks. fitness elastik.

Med Power Tower på tilbud får du kvalitetsudstyr til billigere pris

Der er god grund til at se efter tilbud, når du vil have et multifunktionelt redskab til dit fitnesscenter eller til din hjemmetræning. En Pull-Up Station er en god investering, der med sin stærke konstruktion og mange træningsmuligheder, giver dig masser af effektive træningsstunder i lang tid frem.

Et Power Tower skal i fitnesscentrene holde til at blive brugt i flere timer på en dag, og her skal kvaliteten være i top.

Hos Apuls.dk finder du kvalitetsudstyr til din træning, som også kan anskaffes på tilbud. Når du benytter dig af tilbud, får du samme høje kvalitet på din Pull-Up Station til billigere pris, som du ville have fået, hvis du gav fuld pris.

Vi forhandler produkter fra førende brands på markedet for kvalitetsudstyr til både privat og professionel træning. Du kan blandt andet finde produktudgaver fra Adidas samt Jordan.

Dette giver dig mulighed for at købe flere styk til dit træningscenter, hvis du som ejer at et fitnesscenter vil tilbyde dine medlemmer de bedste træningsforhold.

Tilbud på Power Towers giver dig som privatperson unik mulighed for at finde en mere eksklusiv model til samme pris, som du skal give for den enkle udgave af redskabet andre steder.

Uanset hvad dit behov og formål er, kan du med fordel udvælge dig en model, som komme med følgende designs:

  • Chin-up bar
  • Dip modul
  • Push-up håndtag

Med disse funktioner på din Pull-Up Station kan du være sikker på at kunne udføre langt de fleste grundlæggende styrketræningsøvelser.

Et Power Tower er for dig, som ønsker at have flest mulige træningsvariationer med ét enkelt redskab, som er så godt som umulig at slide op.