% Fødselsdagsfesten er i gang - Find store besparelse på hele shoppen %

Stepmaskine

En stepmaskine er perfekt til nem og hurtig hjemmetræning. En af vores mest solgte træningsmaskiner, som passer ind i rigtig mange hjem, usanset om du først skal til at i gang med at træne, eller om du har været i gang med træning i lang tid. Stepmaskinen rummer en stor målgrupppe og giver en god træning.

Vi har altid stepmaskine tilbud på nogle af vores modeller.

Læs mere

Stepmaskine – Gør det nemt at træne hjemme

Steptræning er en meget anerkendt træningsform, som træner baller, læg og lår, så du opnår en opstrammende effekt og en styrkelse af kroppen. Stepmaskinen efterligner bevægelserne vi har fra trapperne. Trappetræning er en meget effektiv træningsform, som har en høj ydelse, der giver gode resultater.

Vi forhandler trappe trænere både som mini stepper og som stort professionelt udstyr. Derudover tilbyder vi også twist stepper, som er et rigtig godt alternativ til den normale stepform. Ved at have twist på, kommer du ud og træner siderne på dine lår. Du vil opleve en fantastisk opstrammende effekt, når du træner på træningsmaskiner som disse.

Stepmaskine træning

Træning på en stepmaskine er meget simpelt og kan udføres af alle. Som udgangspunkt er det ikke nødvendigt at have nogen erfaring med træning, før du kan komme i gang med din træning på en stepmaskine. Stepmaskinen er skånsom og giver dig de optimale forhold til en god omgang cardiotræning.

En stepmaskine er smart, fordi du kan bruge den til at opnå en effektiv træning. Du kan også bruge den i forbindelse med genoptræning og dermed have en mere skånsom træning, der passer dit dit specifikke behov efter en eventuel operation. Derudover har du den fordel, at du nemt kan pakke din stepmaskine sammen så den ikke fylder noget.  

Effekt opstramning af mave og ryg med stepmaskine

Mange mennesker har ikke en sund rygholdning. Det kan være i form af en krum ryg eller for få rygmuskler. Med en stepmaskine, vil du opbygge rygmusklerne og derved opnå en sund og pæn holdning. Ofte skal der ikke mere til, end lidt regelmæssig træning i en let form som denne. Du vil efter kort tid opleve, at du får en stærkere mave og ryg.

Du træner store dele af kroppen, når du bruger din stepmaskine. På samme måde, som når du går på trapper, så kan du mærke at kroppen skal arbejde rigtig godt, for at opnå målet på en stepmaskine. Dette skyldes at du bruger store dele af kroppen og de store muskler i dine ben aktiveres.

Husk at holde ryggen rank, når du træner. For derved at fremme en bedre holdning. Spændt i maven og mellemgulvet, mens du træner og oplev en stor stabiliserende effekt. Herved opnår du en træning, som har mange gavnene effekter og også giver dig en pæn og sund holdning.

Stepmaskine forbrænding og bedre kondition

Du opnår hurtigt en høj forbrænding i et træningspas på en en stepmaskine. Herved har du en rigtig godt fedtforbrænding og styrker din kondition. Du bestemmer selv sværhedsgraden og uanset om du er nybegynder eller topatlet, vil du kunne få god effekt fra din stepmaskine.

Vi anbefaler at du træner dagligt og får pulsen godt op flere gange. Herved får du mest mulig ud af din træning og får den bedste effekt. Du kan øge effekten ved at tage hurtigere steps. Du behøver ikke nødvendigvis træde pedalerne helt i bund. Bare du får et godt tempo på, opnår du hurtigt en givende effekt med høj forbrænding.

Stepmaskine opstramning af baller, lægge og lår

Ønsker du at tabe dig på baller, lægge og lår, så kan en stepmaskine være lige noget for dig.

Mennesket er desværre bygget sådan, at vi ikke kan tabe os lokalt på kroppen, men det skal fungere som en samlet indsats. Dermed menes der, at hvis du træner effektivt, opnår du en fedtreducerende og opstrammende effekt på hele kroppen. Dette vil også gavne baller, lægge og lår.

Vigtigst af alt er, at du træner flittigt for derved at opnå den høje forbrænding på stepmaskinen. Du vil opleve en opstrammende effekt på hele kroppen og dermed også dit ønske om den opstrammende effekt.

Stepmaskine fordele - Hvad er fordelen ved en stepmaskine?

Endnu en fordel ved de små stepmaskiner, er deres størrelse. Du får et produkt, som ikke fylder ret meget, men hvor du har mulighed for at træne med høj intensitet. Det er ikke meget udstyr, du kan træne med så høj effekt, uden at produktet fylder meget.

Du får et produkt, som du hurtigt kan tage frem og få lavet dagens træning med. Efter din træning, kan du nemt stille den væk igen, så den ikke står i vejen for noget. Mange udnytter tiden mens de træner, til at se tv. Derved kan du nemt få indflettet din træning i din hverdag, så du derved kan opnå dit ønskede resultat.

Professionel stepmaskine

Kigger du efter en stepmaskine der skal bruges til andet end hjemmebrug, anbefaler vi at du går lidt op i pris. Prisen følger ofte kvaliteten på disse maskiner og du vil opleve en stor forskel fra de helt billige og op til topmodellerne.

Skal du bruge en stepmaskine til et fitnesscenter eller lignende, råder vi dig til at kigge efter stepmaskiner, som kan holde til høj belastning. Udstyr der er tilgængeligt for udefrakommende brugere, kræver en højere stabilitet og kvalitet i produktet. Det er uundgåeligt at der vil være stort slid på disse maskiner og derfor bør du vælge imellem topmodellerne.

En professionel stepmaskine koster mere i indkøbet, men holder også sin værdi meget længere og du vil have stepmaskine i mange år. Kvalitet koster bare, men det gavner dig også i sidste ende.

Stepmaskinen er en hurtig og nem vej til en god numse og kalorieforbrænding

Endnu en af fordelene ved en stepmaskine er, at du så nemt og hurtigt kan få trænet. Stepmaskinen fylder ikke meget og kan nemt tages frem, hvis du ser fjernsyn om aftenen. 15 minutter hver aften vil gøre en kæmpe forskel, hvis du ikke har aktivitet i din hverdag. Træn evt. 3 x 10 minutter hold en kort pause mellem sættene. Herved får du pulsen op 3 gange og du har træningen overstået i løbet af en enkelt tv-program.

Hvilken stepmaskine skal jeg vælge?

Der er et hav af stepmaskiner på markedet og det kan være svært at vælge. Her anbefaler vi dig at kigge på dine behov. De billige stepmaskiner kan være perfekte til dig, som ikke har de store forventninger til stepmaskinen. Ønsker du bare en nem og hurtig træning om aftenen, så er de billige modeller helt sikkert noget for dig.

Så er der også dem, som ønsker lidt mere kvalitet. Her anbefaler vi at du ofre lidt flere penge på din stepmaskine. Der skal ikke mange ekstra penge til, for at opnå en rigtig fin kvalitet.

Sidst men ikke mindst, er der top stepmaskinerne. De koster selvfølgelig en del mere end de billigste stepmaskiner vi har, men du får også en stepmaskine, som kan følge dig i mange år. Du får en maskine, som kan holde til stor belastning og mange brugere - perfekt til en familie, hvor I er flere brugere af samme stepmaskine.

Stepmaskine hjælp

Er du i tvivl om hvilken stepmaskine du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig og skulle der, mod forventning, blive noget med din stepmaskine, er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi har eksperter internt, som kan hjælpe dig uanset om du er i tvivl om valget eller om der er sket noget med en maskine du har modtaget. Vi hjælper dig hele vejen igennem til køb af stepmaskine.