% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Udendørs

Hos Apuls.dk har vi samlet et bredt sortiment af udendørs træningsudstyr i høj kvalitet og til nogle skarpe priser. Vi tilbyder træningsudstyr, som er produceret i gode kvalitetsmaterialer, der gør udstyret slidstærkt og holdbart så det passer godt til det hårde danske klima.

 

Læs mere
Sorter efter:

Udendørs træningsudstyr

Vores udvalg af redskaber egner sig perfekt til udendørs fitnessstationer i for eksempel parker, byområder, naturskønne områder og beboelsesområder. Vores brede udvalg gør, at du med fordel kan sammensætte et udendørs træningssæt, som kan bruges af en bred målgruppe til allround udendørs træning. Vi tilbyder også en vifte af handikapvenlige træningsmaskiner.

Tag et kig på vores udvalg af udendørs træningsudstyr nedenfor og få mere information om emnet længere nede. 

Udendørs træningsredskaber i høj kvalitet

Det er naturligvis et krav til udendørs træningsredskaber, at de skal være fremstillet i allerhøjeste kvalitetsmaterialer så de er holdbare og vejrbestandige i et groft klima som det danske. Hos Apuls.dk forhandler vi udendørs træningsredskaber fra anerkendte producenter af fitnessudstyr såsom Eurosport Fitness, Out2Enjoy og Titan Fitness.

Hos os finder du således træningsredskaber i forskellige designs således, at der er til forskellig smag og så du kan finde noget udstyr, der passer ind i de omgivelser, hvor udstyret skal bruges. Vi har udendørs træningsredskaber med mange forskellige funktioner.

Du kan finde alt fra helt simple redskaber såsom robuste stativer og diverse bars, til udendørs romaskiner, crosstrainers, løbebånd og meget andet. Fælles for de forskellige produkter er, at der ikke er blevet gået på kompromis med den høje kvalitet.

Hvad er udendørs fitness?

Udendørs fitness er over de seneste år blevet et yderst populært fænomen. Udendørs fitnessstationer popper op i diverse parker, byområder og naturskønne områder landet over. Her kan folk uanset alder og træningsniveau ganske gratis bruge fitnessfaciliteterne.

Denne form for fitness er blevet så populært af forskellige årsager. En af de helt store årsager er, at disse fitnessstationer inviterer alle mennesker til at dyrke motion og bruge det offentlige og naturlige rum på en sund og fornuftig måde.

For mange er en udendørs træningsstation nem at anlægge et besøg på den sædvanlige løbe rute når man lige vil supplere cardio træningen med lidt allround styrketræning. De udendørs fitnessstationer virker også motiverende på folk, som normalt ikke dyrker fitness. Simpelthen fordi det er fitness, som er gratis og lettilgængeligt.

Udendørs fitness er desuden anerkendt for at være en mere bæredygtig form for fitness fordi alle de maskiner, der normalt kører på elektrisk højtryk i fitnesscentret, er udviklet sådan, at de kan bruges effektivt udendørs uden nogen form for elektricitet eller for meget hurlumhej. Hos os kan du for eksempel blandt andet finde et nemt og simpelt, men ikke desto mindre effektivt, udendørs løbebånd, som fungerer ved hjælp af rullende rør.

Funktionelt og brugbart udendørs fitnessudstyr

Når fitnessudstyr skal bruges udendørs, stiller det naturligvis nogle høje krav til funktionaliteten og brugbarheden af det enkelte produkt. Det er ikke nok, at redskabet skal kunne klare lidt af hvert i forhold til det danske klima. Det skal også kunne fungere godt og bruges til effektiv træning uden alle de hjælpefunktioner som mange indendørs maskiner har.

Det vil sige, at det udendørs træningsudstyr så at sige skal kunne bruges skåret helt ind til benet og i alt sin enkelthed. Til gengæld får man et simpelt, robust og effektivt træningsredskab, som kan bruges udenfor og af en bred vifte af mennesker.

Du kan altså derfor med vores udvalg af udendørs fitnessudstyr være sikker på at finde helt simple redskaber som for eksempel træningsbars, hvor symbiosen mellem bruger og redskab er helt essentiel for dets virkning, samt mere avancerede træningsmaskiner, hvor der er lagt mere kreativitet i at skabe et effektivt redskab, der på trods af enkeltheden ikke går ned på brugbarhed.

Hvorfor er træning i frisk luft en god idé?

At kombinere god træning og frisk luft er et rigtig godt og sundt energiboost. Mange har efterhånden fået øjnene op for, at frisk luft og sollys er helt essentielt for det menneskelige velvære.

At kunne tilbyde folk at dyrke fitness udenfor er at give dem mulighed for at få et ordentligt energiboost. Ikke nok med, at man får masser af energi ved at få pulsen op. Når man bruger en masse tid udenfor, får man en masse sunde og energigivende vitaminer fra dagslyset – også selvom det er gråvejr.

At kunne skifte et pakket fitnesscenter med mange svedende mennesker samlet under ét tag ud med et åbent udendørs rum med masser af bevægeplads og frisk luft, giver for mange mennesker et helt energiboost i sig selv.

Udendørs motionsredskaber for alle

Hos Apuls.dk har vi sammensat et bredt udvalg af træningsmaskiner, der skal kunne bruges af alle mennesker i alle aldre og med forskellige træningsniveauer. Det gør det nemmere for dig at finde nogle produkter, som du kan bruge til for eksempel at skabe en udendørs fitnessstation som alle kan få godt brug af når de har lyst og behov for det.

Det er en helt essentiel del af ideen om udendørs fitness, at alle skal kunne mødes om at dyrke motion i det fri. Det er derfor også helt essentielt i udformningen af de forskellige udendørs motionsredslaber, at de kan bruges effektivt af en meget bred målgruppe. Dette gælder både vores udvalg af helt simple udendørs motionsredskaber og vores udvalg af mere avancerede udendørs træningsmaskiner.

Udendørs fitness handler også i høj grad om, at træningen skal være et socialt samlingspunkt. Vi forhandler derfor også mange dobbeltmaskiner, som kan bruges af to mennesker på én gang. Dette er en god idé til brugere som træner sammen – for eksempel løbepartnere eller kærestepar.

Handicapvenligt udendørs træningsudstyr

Hos Apuls.dk finder du desuden et godt udvalg af handikapvenligt udendørs træningsudstyr, som egner sig til at blive brugt fra en kørestol. Disse maskiner er lavet, så de nemt kan kommes til og betjenes af kørestolsbrugere.

At sidde i kørestol kræver som regel, at man har ekstra meget brug for den motion man kan få. Man har som kørestolsbruger desuden også brug for ekstra bevægeplads når man træner. Det er ikke altid muligt at komme ordentligt til i fitnesscenteret med sin kørestol, og det er ej heller altid tilfældet, at man finder maskiner, som er let-betjenelige fra en kørestol i fitnesscenteret. At kunne træne udenfor gør, at der er masser af bevægeplads til at komme til og fra maskinen, samt at der er plads til selve betjeningen af maskinen.

Af handikapvenligt udstyr tilbyder vi blandt andet

  • Arm rotations og arm swingers til god og effektiv træning af armene
  • Vægtløft til træning af armene og skuldrene
  • Maskiner til træning af benene

Kombinér forskelligt udendørs fitness udstyr

Hvis du overvejer at købe noget godt udendørs fitness udstyr til at opføre en udendørs fitnessstation eller til et helt andet formål, kan det være en god idé at sammensætte forskelligt udendørs fitness udstyr således, at brugeren har mulighed for at træne hele kroppen effektivt ligesom i fitnesscenteret.

Vores meget brede og varierede udvalg af udendørs træningsudstyr gør, at du nemt kan finde træningsmaskiner, der kan bruges til forskellige træningsformål og som træner forskellige muskelgrupper. De kan med fordel sættes sammen for at muliggøre god, effektiv og brugervenlig allround træning.

Her kan du som udgangspunkt vælge at gå efter nogle maskiner, der træner:

  • Kredsløb
  • Styrke
  • Smidighed

Til kredsløbstræning vil vi anbefale dig at tage et kig på vores udendørs crosstrainers, løbebånd eller romaskiner i høj kvalitet. Disse kan med fordel bruges til at få pusten op for sig, eller som et ekstra boost til pulsen efter en god omgang løbetræning og inden styrketræning.

Til styrketræning tilbyder vi også en masse forskellige muligheder for god allround træning. Her kan du enten vælge at kigge rundt mellem vores udvalg af forskellige bars, som er ganske enkle og funktionelle, og som kan bruges til flere forskellige typer styrketræning (blandt andet til træning af arme eller mave). Du kan også tage et kig på vores udendørs stepmaskiner eller push-maskiner til træning af armene.

Det kan også være en god idé at smide nogle udendørs redskaber ind, der træner smidighed og masserer musklerne efter en hård omgang motions- og styrketræning. Her finder du blandt andet maskiner til ben massage, og maskiner til massage af talje og ryg. Vores udendørs fitnessudstyr kommer fra forskellige producenter. Du finder derfor maskiner i forskelligt design og som egner sig godt til forskellige omgivelser.

Udendørs træningsstativ og andre funktionelle udendørs redskaber

Hvis du er interesseret i at købe udendørs træningsudstyr til enten det ene eller det andet formål, kan du med fordel vælge at købe det her hos Apuls.dk. Vi mener, at alle skal have mulighed for at kunne træne med godt træningsudstyr i høj kvalitet. Vi er en e-mærket webshop, hvilket betyder, at du nemt og sikkert kan vælge at købe dine produkter hos os.

Hos os kan du være sikker på at finde et vidtfavnende udvalg af træningsudstyr som vi har håndplukket og sammensat baseret på vores ekspertise inden for træningsudstyr. Du finder således funktionelt og slidstærkt udendørs træningsudstyr i sublim kvalitet og til skarpe priser. Vores håb er således, at du hos os finder noget udendørs træningsudstyr, som du kan sammensætte og skræddersy alt efter de behov, du ønsker at imødegå.

Du er mere end velkommen til at kontakte os hvis du har brug for mere info om udendørs træningsudstyr

Vi erkender, at det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilket udendørs træningsudstyr, der fungerer bedst til hvad og hvilke formål. Der findes simpelthen så mange forskellige muligheder at vælge imellem! Hos Apuls.dk går vi meget op i at yde vores kunder den bedst mulige service så vi sikrer os, at de altid er glade og tilfredse når de handler hos os.

Har du derfor brug for mere info om vores udvalg af udendørs træningsudstyr eller har du brug for fif og gode råd, er du altid velkommen til at give os et kald på telefonen. Her har vi specialister klar til at rådgive dig, vejlede dig og svare på alle de spørgsmål du måtte have – store som små!

Vores store udvalg af udendørs træningsmaskiner indeholder produkter i en meget høj kvalitet. De er alle designet til at modstå vind og vejr.

Det udendørs træningsudstyr kan sammensættes, så brugeren kan træne hele kroppen på en sund og effekt måde.

Hvis du har brug for rådgivning omkring valg af udendørs træningsmaskiner, er du meget velkommen til at kontakte vores specialister på området.