Kinomap

Ønsker du en sjovere og mere motiverende træning? Kinomap er en populær interaktiv træningsapp og videoplatform, der giver dig en unik mulighed for at træne over hele verden - hjemme i stuen.

Hos Apuls.dk forhandler vi et stort og spændende udvalg af træningsmaskiner med Kinomap. Gå på opdagelse herunder i vores forskellige træningsmaskiner og få en både sjovere og mere motiverende træning!

Læs mere

Tilslut Kinomap til din smartphone, tablet eller tv

Kinomap er en populær fitness- og træningsapp, der giver dig en interaktiv oplevelse i forbindelse med din træning. Mange oplever en ensformig og monotom træning, hvilket Kinomap prøver at gøre op med. Tag din træning til helt niveau med hjælp af Kinomap. Du kan downloade appen helt gratis der. hvor du henter dine apps. Der efter har mulighed for at oprette forskellige personlige kontier alt efter dine træningsbehov og -ønsker.

Forbind Kinomap via Bluetooth

Du kan hurtigt og nemt forbinde kinomap til din romaskine, motionscykel eller løbebånd. Din træningsmaskine og appen snakker sammen via. Bluetooth, så både hælding og modstand bliver tilpassset til den valgte rute og strækningsprofil.

Bliv en del af et stort træningsfælleskab

Kinomap fungerer også som en social media platform, hvor du har mulighed for at blive en del af et stort og hurtigt voksende forum træningsfælleskab. Her kan du også konkurrere mod venner og familier.

Træn over hele verden hjemme i stuen

Med Kinomap har du unik adgang til et stort udvalg af træningsruter over hele verden - og der kommer hver dag nye udfordrende stræninger over hele verden tilgængelige i appen. Alle ruter er uploadet af brugerne og du har også selv mulighed for at bidrage til fælleskabet ved at uploade dine egne træningsruter.

I skrivende stund finder du over 10.000 ruter og videoer og den bliver hele tiden opdateret. Se frem til at løbe en frisk tur på den kinesiske mur eller hvad med en god cykeltur op og ned ad pyrenæerne??

På den måde kan du få oplevelsen af at løbe ude i det fri og samtidig få en undeholdende træning. Alt sammen hjemme i din stue. Du har samtidig mulighed for at få et komplet overblik over din træning og hele tiden have det fulde overblik over dine træningsfremskridt og -data.

Kinomap gemmer løbende alle dine data for dig, så det skal du ikke bekymre dig om.

Kinomap funktioner

 • Over 10.000 ruter og videoer tilgængelige
 • Motiverende multiplayerfunktion
 • Træningsruter fra hele verden
 • Social media platform med et voksende træningsfælleskab
 • Gem workouts og træningsdatadata
 • Afspil interaktiv videoer
  ...og meget andet

Løb, cykl og ro dig i topform med Kinomap

Vi forhandler et stort udvalg af træningsmaskiner, herunder b.la. løbebånd, motionscykler og romaskiner, der hurtigt og nemt kan forbindes til Kinomap. Prøv f.eks. vores Odin T800 Løbebånd eller Odin B500 Motionscykel i vores store udvalg maskiner m. kinomap.

Du har derfor både mulighed for at løbe, cykle eller ro dig i topform med hjælp fra Kinomap. Kinomap giver dig en interaktiv oplevelse af at træne ude i den fri natur rundt omkring i den store verden. På den måde er Kinomap nyskabende, da den giver dig en unik mulighed for at træne virtuelt på ruter over hele verden

Hos Apuls finder du en lang række træningsmaskiner, som er kompatibel med Kinomap appen:

Løbebånd med Kinomap

Motionscykel med Kinomap

Romaskine med Kinomap

Spinningcykel med Kinomap

Mere motiverende og underholdende træning

Gør træningen meget sjovere og mere motiverende med Kinomap allerede i dag. Download appen og så er du i gang.Træn hvor du vil og hvornår du vil med Kinomap. Uanset dit niveau kan du finde en video, der passer til netop dit niveau og behov. Du er både længere og kortere ruter og videoer tilgængelige, så der er noget til enhver smag. Udforsk verden imens du får sund og effektiv motion.

 

Sådan forbinder du Kinomap til din træningsmaskine

 1. Åbn Kinomap appen på mobil eller tablet
 2. Tryk ”More” i nederste højre hjørne
 3. Tryk ”Equipment Management
 4. Tryk ”+” i øverste højre hjørne
 5. Vælg den ønskede type træningsmaskine
 6. Vælg Mærke
 7. Vælg Model
 8. Find og vælg din træningsmaskine
 9. Tilslut Bluetooth og opret forbindelse til din træningsmaskine
 10. Tryk ”Start
 11. Nu er du klar til en unik træningsoplevelse!

 

10 fordele ved at benytte Kinomap

 1. Træn over hele verden - hjemme i stuen
 2. Bliv en del af et stort fællesskab
 3. Hold øje med dine træningsfremskridt
 4. Få det komplette overblik over din træning og træningsadata
 5. Få fornemmelse af at træn ude i den fri natur
 6. Få en interaktiv træningsoplevelse
 7. Løb, Cykel eller ro dig i topform
 8. Forbindes hurtigt og nemt via bluetooth
 9. Tilslutte til din tablet eller smartphone
 10. Gør din træning mere motiverende

 

Alt til en sund og aktiv livsstil hos Apuls

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor især træningsudstyr og træningsmaskiner, så vi kan tilbyde vores både private og erhvervsmæssige kunder de bedste træningsløsninger til en aktiv og sund livsstil. Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af træningsudstyr m.m. af professionel kvalitet og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende modeller, så vi altid har nogle af de mest populære produkter på lager. Ligeledes holder vi os altid up to date med branchens trends og tendenser. Gå på opdagelse her på siden og udforsk vores mange produkter.

Vi vægter kvalitetsprodukter, hurtig levering og professionel kundeservice højt, og du er derfor altid i gode hænder, når du handler hos os. Vi har presset priserne helt i bund og skruet helt op for både kvalitet og service. Selvom vi har lave priser, går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet, holdbarhed eller sikkerhed.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring en eller flere af vores modeller. Er du i tvivl om, hvilken model, som du har behov for, så giv os et kald med det samme. Vores dygtige team af medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent vejledning baseret på netop dine ønsker. Så finder vi med udgangspunkt i dine behov og ønsker den bedste løsning sammen, så du får den helt rigtige varer med dig hjem.

Vi sætter en ære i at give alle vores kunder en god oplevelse og vægter kundetilfredshed meget højt. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på 60 62 71 00 eller sende os en mail info@apuls.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Rigtig god fornøjelse med Kinomap!