Romaskine med Kinomap

Ønsker du en sjovere og mere motiverende træning? Kinomap er en populær interaktiv træningsapp og videoplatform, der giver dig en unik mulighed for at træne over hele verden - hjemme i stuen.

Hos Apuls.dk forhandler vi et stort og spændende udvalg af motionscykler med Kinomap. Gå på opdagelse herunder i vores forskellige modeller og få en både sjovere og mere motiverende træning med Kinomap!

Læs mere

Hvad er Kinomap?

Kinomap er en populær fitness- og træningsapp, der giver dig en interaktiv oplevelse i forbindelse med din træning. Mange oplever en ensformig og monoton træning, hvilket Kinomap prøver at gøre op med. Tag din træning til helt niveau med hjælp af Kinomap. Du kan downloade appen helt gratis lige der, hvor du henter dine apps. Derefter har mulighed for at oprette forskellige personlige kontier alt efter dine træningsbehov og -ønsker.

Du kan hurtigt og nemt forbinde Kinomap til din romaskine, motionscykel, spinningscykel eller løbebånd. Din træningsmaskine og appen snakker sammen via. Bluetooth, så både hælding og modstand bliver tilpassset til den valgte rute og strækningsprofil.

Kinomap fungerer også som en social media platform, hvor du har mulighed for at blive en del af et stort og hurtigt voksende forum træningsfælleskab. Her kan du også konkurrere mod venner og familier. Du kan læse meget mere og blive klogere på Kinomap i vores guide!

Gør træningen meget sjovere og mere motiverende med Kinomap allerede i dag.

Guide: Sådan forbinder du Kinomap til din træningsmaskine

 1. Åbn Kinomap appen på mobil eller tablet
 2. Tryk ”More” i nederste højre hjørne
 3. Tryk ”Equipment Management
 4. Tryk ”+” i øverste højre hjørne
 5. Vælg den ønskede type træningsmaskine
 6. Vælg Mærke
 7. Vælg Model
 8. Find og vælg din træningsmaskine
 9. Tilslut Bluetooth og opret forbindelse til din træningsmaskine
 10. Tryk ”Start
 11. Nu er du klar til en unik træningsoplevelse!

Rigtig god fornøjelse med Kinomap!