Professionel Romaskine

En romaskine er en nødvendighed i alle former for motionsrum. Den populære træningsmaskine giver en effektiv træning af hele kroppen og bliver blandt andet brugt til HIIT-træning og opvarmning, inden man skal i gang med styrketræning.

Læs mere

Køb professionel romaskine i dag hos Apuls

Hos Apuls finder man et bredt udvalg af romaskiner til professionel brug - heriblandt den eftertragtede og populære Concept 2-romaskine. Det er den absolutte favorit blandt brugere og professionelle sportsudøvere og Apuls anbefaler Concept 2 til alle kommercielle fitnesscentre.

Romaskiner kommer i mange forskellige varianter - nogle med ren luftmodstand, andre med kombineret luft- og magnetmodstand og så dem vand. Som udgangspunkt anbefaler Apuls Concept 2 til professionel brug, som udelukkende er med luftmodstand. Dette giver nemlig det bedste og mest behagelige træk. Men andre maskiner, som f.eks. vandromaskiner, kan i visse tilfælde også være det rigtige valg, alt afhængigt af hvilket motionsrum det drejer sig om.

Hvis man har brug for hjælp og vejledning, så man får valgt den helt rigtige romaskine, så kan vores dygtige konsulenter altid kontaktes.