% Fødselsdagsfesten er i gang - Find store besparelse på hele shoppen %

Design og indretning

Vi elsker at nørde, når det kommer til fitness- og motionsrum. Det gælder selvfølgelig også, i forbindelse med design og indretning. For at kunne tilbyde vores kunder den bedste oplevelse, når der skal træffes valg i forhold til udstyr og maskiner, er det vigtigt at levere en god helhedsoplevelse, så kunden føler sig tryg og sikker. Ved hjælp af vores professionelle designprogram, kan vi tilbyde 3D-tegninger og videoer, så man kan få fornemmelsen af, hvordan ens kommende fitnesscenter eller motionsrum vil komme til at se ud. De flotte detaljer og muligheder, som programmet tilbyder, gør at vi kan skabe en realistisk fornemmelse af rummet, så kunden kan danne sig et indtryk af, hvordan det vil komme til at se ud. Vi tilbyder både plantegninger og “walk-through” videoer, så man kan opleve motionscentret fra flere forskellige vinkler.

Hos Apuls er vi jeres samarbejdspartner, når det kommer til etablering af nye fitness- og motionsrum. Vi tilbyder et bredt udvalg af maskiner og udstyr til professionel brug, og vores dygtige konsulenter står altid klar med råd og vejledning, hvis der skulle være behov for det. Vi er med igennem hele processen - hos os står I ikke alene!

Ønsker I et samlet tilbud på et helt nyt motionsrum, eller skal der suppleres med nye maskiner og udstyr, så tag endelig fat i os - vi kan skræddersy en samlet pakke lige efter jeres behov. Et tilbud fra Apuls er helt gratis og uforpligtende - heriblandt tilbyder vejledning via telefon og mail, kundebesøg på jeres adresse, samt et skræddersyet tilbud med indretning af rummet inkluderet. I kan fange os på tlf. 92 92 17 17 eller mail: erhverv@apuls.dk

Se en video af det program vi benytter til at indrette og designe fitnesscentre og motionsrum:

 

Læs mere
Sorter efter: