Finansiering og Leasing

Hos Apuls tilbyder vi vores kunder de mest attraktive leasingpriser i forbindelse med køb af nyt fitnessudstyr/etablering af motionsrum. Når man står og skal til at erhverve sig nyt træningsudstyr, kan det være en fordel at kigge på en finansieringsløsning, så man ikke står og skal bruge et stort beløb her og nu, men i stedet kan dele betalingen op i flere bider. Der kan både være fordele og ’ulemper’ ved en leasingaftale og vores dygtige rådgivere er altid klar på at hjælpe og vejlede i forbindelse med en eventuel aftale.

Vi har i flere år, samarbejdet med Ikano Bank, for at kunne tilbyde vores kunder de mest attraktive løsninger og bedste priser – vores kunder skal føle sig trygge og sikre igennem hele processen. For at kunne tegne en leasingaftale kræver det et CVR-nummer og en godkendt kreditvurdering. Nedenfor ses eksempler baseret på en hovedstol på 150.000 kr. ex. moms og en udbetaling på 0 kr.:

Månedlig ydelse kr. 4.264,- ex. moms ved en løbetid på 36 måneder

Månedlig ydelse kr. 3.283,- ex. moms ved en løbetid på 48 måneder

Månedlig ydelse kr. 2.695,- ex. moms ved en løbetid på 60 måneder

I ovenstående aftaler er der et oprettelsesgebyr på 875,- ex. moms og en restværdi på 5%. Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

Som sagt er der mange overvejelser i forbindelse med at tegne en leasingaftale og det kan være svært at gennemskue alle fordelene – nedenfor har vi gjort det let og overskueligt, at se hvilke fordele der er ved en leasingaftale:

  • Hurtig og enkelt online ansøgningsproces
  • Ingen udbetaling og store momsudlæg
  • Fast månedlige ydelser som betales via driften = ingen afskrivninger og værditab
  • Fuld forsikring
  • Mulighed for at inkludere tillægsydelser som f.eks. en serviceaftale
Læs mere
Sorter efter: