Fysioterapi

Hos en fysioterapeut, er der ofte behov for en mere specialiseret form for træning. Ofte har man uddannet sig indenfor et bestemt område, så man på den måde kan tilbyde et mere professionelt og specialiseret træningsforløb for hver enkelt patient. For en fysioterapeut er det vigtigt at træningsudstyr et nemt at gå til, når ens patienter f.eks. skal i gang med genoptræningen. Her kan der f.eks. være behov for rehabilitering maskiner/udstyr, som er mere skånsomt modsat almindeligt træningsudstyr.

Hos Apuls er vi ikke uddannet fysioterapeuter, men vores viden indenfor krop og træning er stor. På denne måde kan vi vejlede og rådgive omkring valg af træningsudstyr i forhold til træningsform og behov, så vi sikrer patienterne det bedst mulige træningsforløb. Vi er ikke blot endnu en leverandør, men derimod jeres sparrings- og samarbejdspartner når det kommer til råd og vejledning omkring fitnessudstyr.

Tlf.: 92 92 17 17

Mail: erhverv@apuls.dk

 

 

Læs mere
Sorter efter:

Vil du have professionel rådgivning omkring træning og træningsudstyr? Lad Apuls hjælpe dig allerede i dag.

Hos Apuls tilbyder vi en lang række spændende løsninger. Vi sætter en ære i at levere træningsudstyr og -maskiner til ethvert behov og altid af høj kvalitet. Vores medarbejdere har en stor erfaring med skræddersyet træning og står klar til at hjælpe dig sikkert videre.

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig både i forhold til træningsvejledning og i forhold til det rigtige valg af træningsudstyr. Det kunne b.la. være i forbindelse med genoptræning eller en mere specialiseret form for træning, der skåner din krop mest muligt. På den måde er du sikker på at få det rigtige træningsudstyr tilpasset dit træningsbehov

 

Få kompetent vejledning omkring træningsudstyr og træning

Vi står klar med alt den nødvendige faglige viden og kan tilbyde kompetent vejledning indenfor træningsudstyr tilpasset netop dine ønsker. Med udgangspunkt i dit behov finder vi den bedste løsning sammen. Vi har et dybdegående kendskab til fitnessbranchen og leverer udelukkende professionelle løsninger i topkvalitet.

Hos Apuls vægter vi personlig service og kundetilfredshed meget højt. Vi gør derfor hver dag vores ypperste for at tilbyde professionel rådgivning omkring vores mange spændende produkter og stå til rådighed med vores vide. På den måde er vores mange kunder sikret en god og tilfredsstillende oplevelse hver eneste gang.

 

Kontakt os i dag og hør meget mere

Har du spørgsmål eller brug for behovsafklaring? Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om jeres mange muligheder. Ring eller skriv til os på tlf. 92 92 17 17 eller send og en mail på erhverv@apuls.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!