% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Motionsrum 50 - 90 m2

På denne side har vi lavet et forslag til et motionsrum i størrelsen 50 - 90 m2. Valg af udstyr varierer altid, og det er vigtigt at gøre opmærksom på, at dette blot er et forslag. Der kan være forskellige ønsker og behov, alt afhængigt af størrelsen af rummet og hvem der skal benytte udstyret. Hos Apuls står vi altid klar til at hjælpe i forbindelse med et nyetableret fitness- og motionsrum, eller hvis der blot skal suppleres med maskiner eller andet træningsudstyr.

Hos Apuls vægter vi professionel og personlig rådgivning højt. Det vil sige at I med os ombord, får en samarbejdspartner der med igennem hele processen. I fællesskab med jer, kan vi lave skræddersyet løsninger, der opfylder jeres ønsker og behov, så I kan tilbyde jeres brugere og medlemmer de bedste træningsfaciliteter. Et tilbud, eller et besøg af en vores dygtige konsulenter, er helt gratis og uforpligtende - vi elsker at snakke om fitness- og motionsudstyr.

Vi har en bred erfaring indenfor etablering af motionsrum i størrelsen 50 - 90 m2. Det gælder alle slags fitnessrum som f.eks. medarbejder-motionsrum, idrætshaller, foreningsfitness og mindre lokale motionscentre. Ingen opgaver er for små eller store for os - vi kan klare det hele. Så tag endelig fat i os tlf. 92 92 17 17 eller mail erhverv@apuls.dk hvis I går med tanker om at etablere et nyt motionscenter.

Nedenfor ses et eksempel med træningsudstyr til et motionsrum i størrelsen 50 - 90 m2. Alle priser er ex. moms, samt montering og levering. Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

Prisen på dette rum ligger ca. på kr. 105.000,- ex. moms. Det udvalgte udstyr er til professionel brug og med fuld garanti. Dette forslag anbefales bl.a. til firmafitness, foreninger, efterskoler og idrætshaller.

Ønsker I et samlet tilbud på ovenstående udstyr, eller udvalgte produkter, så tøv ikke med at kontakte os. I samarbejde med jer, finder vi frem til den helt rigtige løsning, der opfylder jeres ønsker og behov.

Tlf.: 92 92 17 17 - mail: erhverv@apuls.dk

Eksempel på indretning af et motionsrum på 50 - 90 m2

Motionsrum 50 - 90 m2 - indretning 

 

Læs mere
Sorter efter: