Firma fitness

Motion og bevægelse på arbejdspladsen, giver glade og sunde medarbejdere, samt et bedre sammenhold kollegaerne imellem. Firma-motionsrum er blevet mere og mere populært henover de seneste mange år. At kunne tilbyde ens medarbejder den gode, at kunne træne før eller efter arbejde, giver så meget tilbage til arbejdspladsen. Et studie viser, at én enkelt intensiv træning om ugen, hvor der virkelig bliver gået til den, mindsker korte sygdomsdage med 56%, og medarbejdernes effektivitet og produktivitet steg med 10% (læs undersøgelse).

Hos Apuls tilbyder vi et bredt udvalg af fitness- og motionsudstyr og vi lægger stor vægt på personlig og professionel rådgivning. Vi er med igennem hele processen - både før, under og efter købet af udstyr. Vi tilbyder komplette totalløsninger som bl.a. indebærer rådgivning, vejledning, levering og montering af udstyr, samt efterfølgende service. På denne måde sikrer vi os, at motionsrummet altid er fuldt funktionelt og brugerne opnår stor bruger-glæde

Intet er for stort eller småt - vi står altid klar til at hjælpe uanset om det er et helt nyt fitnessrum der skal etableres, eller om man blot ønsker at supplere med nye maskiner/udstyr. Vores fornemmeste opgave er at lytte til kundens behov og ønsker, samtidig med at vi kommer med vores erfaring og viden, så vi i fællesskab opnår den helt rigtige løsning for hver enkelt kunde.

Tlf.: 92 92 17 17

Mail: erhverv@apuls.dk

 

 

Læs mere
Sorter efter:

Professionelle løsninger til Firma fitness

Skal jeres arbejdsplads have et firma-motionsrum? Lad Apuls klare den opgave!

Hos Apuls tilbyder vi en lang række spændende løsninger til firma fitness. Vi sætter en ære i at levere træningsudstyr og -maskiner til erhvervsmæssigt brug af høj kvalitet. Vores medarbejdere ligger inde med en stor erfaring, både når det gælder design og etablering af fitnesscentre og motionsrum i alle størrelser, og jeres firma er derfor altid i trygge hænder her hos Apuls.dk

Hos Apuls.dk vil vi hellere end gerne hjælpe jer både, når det gælder nyetablering af et komplet motionsrum, men også hvis I blot ønsker supplering eller udvidelser af jeres nuværende fitnessrum. Vi har alt den nødvendige viden og indsigt, så I får den bedste løsning tilpasset netop jeres arbejdsplads.

 

Kompetent vejledning og personlig service hos Apuls

Vi står klar med alt den nødvendige faglige viden og kan tilbyde kompetent vejledning igennem hele processen. Med udgangspunkt i jeres behov og ønsker finder vi den bedste løsning samme. Vi har et dybdegående kendskab til fitnessbranchen og leverer udelukkende professionelle løsninger i topkvalitet.

Hos Apuls vægter vi personlig service og kundetilfredshed meget højt. Vi gør derfor hver dag vores ypperste for at tilbyde professionel rådgivning omkring firma fitness, så vores mange kunder er sikret en god og tilfredsstillende oplevelse hver eneste gang.

 

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om jeres mange muligheder indenfor firma fitness. Ring eller skriv til os på tlf. 92 92 17 17 eller send og en mail på erhverv@apuls.dk

Vi glæder os til at høre fra jer!