Firma fitness

Motion og bevægelse på arbejdspladsen, giver glade og sunde medarbejdere, samt et bedre sammenhold kollegaerne imellem. Firma-motionsrum er blevet mere og mere populært henover de seneste mange år. At kunne tilbyde ens medarbejder den gode, at kunne træne før eller efter arbejde, giver så meget tilbage til arbejdspladsen. Et studie viser, at én enkelt intensiv træning om ugen, hvor der virkelig bliver gået til den, mindsker korte sygdomsdage med 56%, og medarbejdernes effektivitet og produktivitet steg med 10% (læs undersøgelse).

Hos Apuls tilbyder vi et bredt udvalg af fitness- og motionsudstyr og vi lægger stor vægt på personlig og professionel rådgivning. Vi er med igennem hele processen - både før, under og efter købet af udstyr. Vi tilbyder komplette totalløsninger som bl.a. indebærer rådgivning, vejledning, levering og montering af udstyr, samt efterfølgende service. På denne måde sikrer vi os, at motionsrummet altid er fuldt funktionelt og brugerne opnår stor bruger-glæde

Intet er for stort eller småt - vi står altid klar til at hjælpe uanset om det er et helt nyt fitnessrum der skal etableres, eller om man blot ønsker at supplere med nye maskiner/udstyr. Vores fornemmeste opgave er at lytte til kundens behov og ønsker, samtidig med at vi kommer med vores erfaring og viden, så vi i fællesskab opnår den helt rigtige løsning for hver enkelt kunde.

Tlf.: 92 92 17 17

Mail: erhverv@apuls.dk

 

 

Læs mere
Sorter efter: