Odin PRO Styrketræning

På jagt efter det bedste udstyr til styrketræning for professionelle? Så er Odin PRO-serien det perfekte valg! Her får man kvalitetsudstyr i flot design, der er velegnet til alle former for motionsrum. Vi tilbyder Danmarks STØRSTE udvalg indenfor vægtskiver, vægtstænger og tilbehør til styrketræning. Hos os er der hverken gået på kompromis med pris eller kvalitet. Vi har det bedste styrketræningsudstyr til de skarpeste priser. Så uanset om det er et kommercielt fitnesscenter, en virksomhed eller den lokale forening, som har behov for nye vægtskiver og vægtstænger, så finder I det her.

Hos Apuls.dk har vi nøje udvalgt nogle af de førende producenter på markedet, så vi kan tilbyde træningsudstyr til alles ønsker og behov. Som resten af vores Odin PRO-udstyr, tilbyder vi selvfølgelig også 10 års garanti på vores styrketræningsserie. Vi er sikre på at vi har den bedste kvalitet og det fortjener vores kunder også at mærke.

Så går I med tanker om at etablere et nyt motionsrum – eller er der behov for at supplere med en eller flere maskiner? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores store udvalg gør, at vi har lige netop den træningsmaskine, som I står og mangler. Kontakt os på tlf. 92 92 17 17 eller mail erhverv@apuls.dk for et gratis og uforpligtende tilbud, eller hvis I har brug for råd og vejledning i forbindelse med jeres valg.

Læs mere
Sorter efter: