% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Personlig Træner

Der er ingen tvivl om, at personlig træner er noget vi alle er stødt på henover de seneste par år. Det er en trend og ‘træningsform’ som er kommet for at blive. At kunne få sin egen ‘private’ træner, der hjælper med at opfylde ens ønsker i forbindelse med træning og motion, er noget der tiltaler de fleste. Her får man bl.a. hjælp og vejledning til kost og træningsprogram, så man helt specifik ved hvordan og hvorledes man skal gøre.

For en personlig træner er det vigtigt at specialisere sig indenfor et bestemt område - det kan f.eks. være indenfor vægttab eller at hjælpe folk til at komme i bedre fysisk form. Der er et hav af træningsmuligheder og det gælder om at skille sig ud i et stort og populært marked.

Hos Apuls er vi altid klar til at hjælpe med at gøre rammerne optimale til den træningsform man ønsker. Så uanset om man har fokus på CrossFit, kondition eller vægttab, så har vi det udstyr der er behov for. Vores fornemmeste opgave er at rådgive og vejlede ved hjælp af vores erfaring, og vi lægger stor vægt på personlig og professionel sparring. Vi er din samarbejdspartner gennem hele processen, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du går med planer om personlig træning, eller allerede er i gang, og blot har behov for supplering af træningsudstyr.

Tlf.: 92 92 17 17

Mail: erhverv@apuls.dk

 

 

Læs mere
Sorter efter: