% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Fitness center

Kommercielle fitnesscentre og større motionsrum kræver høj kvalitet i form af udstyr. Hos Apuls har vi et bredt udvalg af træningsmaskiner og vægtudstyr til alle størrelse og behov. Vi vil sikre os at brugerne opnår den helt optimale træningssession, når de bevæger sig ned i fitnesscentret, så de har lyst til at komme igen næste gang. For os gælder det om altid at være opdateret på de nyeste tendenser indenfor træning og bevægelse, så vi hurtigt og nemt kan opfylde et kommercielt fitnesscenters behov. Det gælder nemlig og at ramme bredt, så alle personer uanset niveau, kan tage en tur i fitnesscentret.

Med os om bord får I professionel rådgivning og vejledning igennem hele processen og vi er med på rejsen fra start til slut uanset hvor mange centre der skal åbnes. Vi tilbyder komplette løsninger, som gør det nemt for jer at forholde til og vi står altid klar med sparring og rådgivning, når der skulle blive behov for det.

Tlf.: 92 92 17 17

Mail: erhverv@apuls.dk

 

fitnesscenter.jpg

 

Læs mere
Sorter efter:

Få professionelle løsninger til Fitness center

Har jeres fitnesscenter eller motionsrum brug for træningsudstyr eller træningsmaskiner af høj kvalitet?

Hos Apuls tilbyder vi et stort udvalg af professionel træningsudstyr og maskiner til kommercielt brug. Vi sætter en ære i at levere udstyr tilpasset netop jeres behov og ønsker. Vores medarbejdere ligger inde med en stor erfaring, og I er derfor altid i trygge hænder hos os.

Hos Apuls.dk vil vi hellere end gerne hjælpe jer både, når det gælder levering af træningsudstyr og -maskiner, samt tilhørende vejledning . Vi ligger inde med alt den nødvendige indsigt på området, så I får den bedste løsning skræddersyet jeres ønsker.

 

Vi står klar med den nyeste viden

Vi står klar med den nyeste faglige viden og kan tilbyde kompetent vejledning igennem hele processen - fra start til slut. Med udgangspunkt i jeres behov og ønsker finder vi den bedste løsning sammen med jeg. Vi har et dybdegående kendskab til fitnessbranchen og leverer udelukkende professionelle løsninger i topkvalitet.

Hos Apuls vægter vi personlig service og kundetilfredshed meget højt. Vi gør derfor hver dag vores ypperste for at tilbyde professionel rådgivning omkring løsninger til fitness center, så vores mange erhvervsmæssige kunder er sikret en god og tilfredsstillende oplevelse hver eneste gang.

 

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om jeres mange spændende muligheder til jers fitness center. Ring eller skriv til os på tlf. 92 92 17 17 eller send og en mail på erhverv@apuls.dk

Vi ser frem til at høre fra jer snarest!