Odin PRO Kredsløb

Ethvert fitness- eller motionsrum har brug for kredsløbsmaskiner. Med kredsløbsudstyr fra Odin PRO får man professionelle maskiner i et flot og stilrent design, som er produceret til at kunne klare hverdagens brug i et fitnesscenter. Den høje kvalitet giver brugerne de bedste oplevelser og alle maskiner er meget brugervenlige og lette at gå til, så alle kan være med uanset niveau. I kategorien Odin PRO Kredsløb kan vi bl.a. tilbyde motionscykler, crosstrainere og løbebånd.

Hos Apuls.dk har vi valgt at få produceret vores egen serie af professionelt kredsløbsudstyr, for at kunne tilbyde jer de bedste priser på markedet. Vi har med stor tålmodighed nøje udvalgt en af de førende producenter på markedet, så der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde markedets billigste og bedste motionsmaskiner – og selvfølgelig med 10 års garanti!

Så går I med tanker om at etablere et nyt motionsrum – eller er der behov for at supplere med en eller flere maskiner? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores store udvalg gør, at vi har lige netop den træningsmaskine, som I står og mangler. Kontakt os på tlf. 92 92 17 17 eller mail erhverv@apuls.dk for et gratis og uforpligtende tilbud, eller hvis I har brug for råd og vejledning i forbindelse med jeres valg.

Læs mere