Professionel Motionscykel

En motionscykel er et must have i alle fitnesscentre og motionsrum. Motionscyklen er en af de mest populære træningsmaskiner blandt medlemmer og brugere. Årsagen kan skyldes at en kondicykel er nem at gå til og alle kan benytte den uanset niveau og behov. En motionscykel bruges ofte i forbindelse med konditionstræning, genoptræning eller opvarmning til andre øvelser. Det er en alsidig maskine, hvor man virkelig kan få gang i kroppen.

 

Læs mere

Udforsk vores professionelle motionscykler hos Apuls

Hos Apuls tilbyder vi et bredt udvalg af motionscykler uanset behov. Vi leverer professionelle motionscykler til kommercielle fitnesscentre, firma-motionsrum, idræts- og sportsklubber, personlig trænere, skoler og institutioner og hoteller. Vi har cykler i alle former for kvalitet og design, så det er muligt at anskaffe sig den helt perfekte motionscykel til behovet.

I denne kategori kan man bl.a. finde klassiske motionscykler med både lav og almindelige indstigning, siddecykler til personer med dårlig balance og fitness-cykler med store og flotte touch screens, hvor man kan cykle ruter med billeder og videoer.