Siddecykel

Er du på jagt efter en kvalitets siddecykel til en god pris? Så behøver du ikke lede meget længere. Hos Apuls forhandler vi et stort udvalg af solide siddecykler til ethvert behov. Se vores store udvalg herunder og bliv klogere på vores mange spændende modeller.

Læs mere

Stort udvalg af siddecykler hos Apuls

En siddecykel er modsat en almidelig motionscykel udstyret med et ryglæn. Dette er med til at give øget komfort og støtte til ryggen. Derudover har siddecyklen et både bredere og mere komfortabel sæde. Siddecyklen er mere skånsom end tradionelle modeller og henvender sig derfor i høj grad til genoptræning og ældre mennesker med dårlig ryg eller balance problemer.

Hos Apuls forhander vi et spændende udvalg af siddecykler fra nogle af de mest populære brands på markdet. Her på siden finder du en lang række forskellige modeller til ethvert behov. Du finder både forskellige design og størrelser. Gå på opdagelse her på siden og find en model, der matcher dine behov. Vi har samlet nogle af de bedste modeller til skarpe priser. Vi har nemlig skruet op for kvaliteten og ned for priserne uden at gå på kompromis med kvaliteten på vores siddecykler.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en eller flere af vores modeller. Vi sidder klar til levere personlig kundeservice, så du få den helt rigtige siddecykel til den helt rigtige pris. Ring eller skriv til os allerede i dag og vi en god løsning sammen.

Vi ser frem til at høre fra dig!