Gulv & underlag

Mangler du det perfekte gulv eller underlag til din træning? Så er du havnet det helt rigtige sted her hos Apuls. Vi ved, hvor vigtig det er at stå godt fast under træning. Samtidig kender vi vigtigheden af at kunne have store træningsmaskiner stående derhjemme uden at smadre dit gulv.

Læs mere
Sorter efter:

Derfor skal du have et sikkert underlag til træningen

Hos Apuls finder du forskellige underlag fra lang række anerkendte brands. Her på siden kan du finde gulv og underlag med forskellig vægt, hårdhed, tykkelse og farvevalg. På den måde kan du være sikker på at finde et passende underlag, der matcher din stil og behov. Vi tilbyder flere former for træningsunderlag, herunder gummifliser, gulv og fitnessunderlag, hvad enten du skal bruge underlag til en træningsmaskine, et fitnesscenter eller et udstrækningsområde.

Når du vælger underlag til fitness, er det vigtigt du tænker grundigt over, hvilken aktivitet underlaget skal belastes med. Der er grundlæggende 2 typer af gulv & underlag: Floor guards og underlag til træningsmaskiner.

 

Floor Guards og underlag til træningsmaskiner

Floor Guards er et stød og lyddæmpende underlag, der kan anvendes til både fitness og crosfitt. De er designet med fokus på ergonomi, kvalitet og design, så du får et sikkert og stabilt underlag til din træning. Floor Guards er egnet som underlag til dine træningsmaskiner, men kan også med uden problemer benyttes som en klassisk træningsmåtte. Det gør, at du har et blødt og stabilt fundament til f.eks. forskellig former for udstrækning. Disse kan tåle en stor belastning og er i høj grad modstandsdygtige over både stød, støj og vibrationer.

Med et solidt underlag beskytter du gulvet mod skader og ridser. Underlaget reducerer maskinernes belastning på gulvet og har på den måde en beskyttende effekt. De er desuden nemme og hurtige at rengøre efter brug. Skån dit gulv og få samtidig et stabilt grundlag for din træning. Det er derfor et uundværligt udstyr og hører hjemme i ethvert hjemmefitness eller træningscenter.

Det er et yderst slidstærkt og skridsikkert underlagt med en kraftig gummibelægning, som sikrer en optimal og behagelig træningsoplevelse hver eneste gang. Alle modeller har et stort fokus på ergonomi, sikkerhed og komfort De forhandles i forskellige modeller med forskellige tilskærings- og tilpasningsmulighed alt efter behov og ønsker. Du har derudover mulighed for diverse hårdheder og tykkelser afhængig af behov. Se vores spændende udvalg og find din favorit allerede i dag. Er du i tvivl om, hvilket fitness gulv eller underlag du skal vælge, kan du altid kontakte os hos Apuls.dk.

 

Gummifliser og gummigulv

Vi forhandler også smarte og praktiske gummifliser, som er blevet yderst populære til at sætte træningsmaskiner på. Det gælder enhver form for træningsmaskine både løbebånd, crosstrainer og romaskine. Disse er special designet til krævende belastning og særdeles robuste med et hav af forskellige muligheder for anvendelse – både indendørs og ude under åben himmel. De er derfor et sikkert valg til dig, der ikke vil gå på kompromis med træningsunderlaget.

 

 

Fordele ved gulv og underlag

  • Stødabsorberende og lyddæmpende fundament
  • Høj komfort og lækker kvalitet
  • Stabilt og skridsikkert underlag til træningsmaskiner
  • Blødt fundament til træningsøvelser

 

Find det perfekte gulv og underlag lige her!

Apuls tilbyder et spændende udvalg af gulv og underlagt af høj kvalitet til skarpe priser. Her finder du træningsunderlag fra nogle af markedets bedste og mest populære brands. Gå på opdagelse i vores udvalg og find lige netop det under, der matcher dine ønsker og behov. Selvom vi har lave priser på vores gulv og underlag nægter vi at gå på kompromis med hverken kvalitet, holdbarhed eller komfort på vores mange produkter. Du finder derfor udelukkende nogle af de bedste produkter til den helt rigtige pris!

Kom godt i gang med træningen med en af vores mange bolde. Vi har et stort fokus på kvalitetsprodukter, hurtig levering og professionel kundeservice, og du er derfor altid i gode og trygge hænder, når du handler her hos os. Vi har presset priserne helt i bund og skruet op for både kvalitet og service, så du altid får en tilfredsstillende oplevelse, når du handler hos os. Du er meget velkommen til at dykke ned i vores store produktsortiment og bestille allerede i dag.

 

Vi forhandler alt, som du mangler til din træning!

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner til alle, så vi kan tilbyde vores mange kunder de bedste produkter til en både aktiv og sundere livsstil. Det gælder også for vores fitnessgulve og underlag til træningsmaskiner, hvor vi har et bredt produktsortiment produceret i langtidsholdbare materialer.

Vi ønsker at være din foretrukne forhandler af træningsudstyr og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende modeller i vores webshop. På den måde har vi altid nogle af de mest populære produkter på lager. Ligeledes holder vi os altid up to date med branchens trends og tendenser, så du er sikker på at kunne finde de nyeste modeller her på siden. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring en eller flere af vores produkter.

Er du i tvivl om, hvilket underlag eller gulv, der matcher dit behov? Så giv os et kald med det samme. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent vejledning baseret på netop dine ønsker. Vi gør en stor dyd ud af at give alle vores kunder en god og tilfredsstillende oplevelse.

 

Vi ser frem til at høre fra dig her hos Apuls, og ønsker dig rigtig god fornøjelse med din træning!