Slam Ball

Vil du have et effektivt og kraftigt træningsredskab af høj kvalitet? Så skulle du måske prøve en af vores mange populære Slam Balls her hos Apuls.

Herunder finder du et spændende og varieret udvalg af Slam Balls til ethvert behov fra nogle af de bedste brands på markedet.

Læs mere
Sorter efter:

Sådan træner du effektivt med Slam Ball

En Slam Ball er en kraftig og tung træningsbold, der b.la. kan bruges til at kaste ned i jorden eller i væggen, uden at den hopper op igen. Den er fyldt godt op med sand, og den vil derfor ikke bounce tilbage igen, men ligge helt død på gulvet.  Bolden kan bruges til både indendørs- og udendørstræning, hjemme eller i fitness centret. Den er særlig velegnet til forskellige crossfitøvelser eller i forbindelse med cirkel- eller genoptræning. Der er derfor mange forskellige muligheder med en god Slam Ball.

Slam Balls kan bruges i kombination med forskellige crossfit øvelser og kan både bruges individuelt eller sammen med en træningsmakker. Bolden har en kraftig kvalitet, der gør at den kan kastes med fuld kraft i mod f.eks. en væg, gulv eller mur. Den kan desuden kastes op i luften og er perfekt i forbindelse med en lang række styrkeøvelser. Boldens overflade er fremstillet i slidstærk gummi, der sikrer komfort og holdbarhed. Du skal derfor ikke være bange for at din bold går i stykker, da den kan tåle rigtig mange kast med fuld kraft og er designet til formålet.

Hos Apuls finder du forskellige modeller i forskellige størrelser og variation i vægtbelastningen. Her er både belastninger til nybegynderen og den erfarne udøver, så du kan garanteret finde en passende model til netop dit træningsbehov. Det anbefales at øge vægtbelastningen i takt med, at du bliver mere erfaren med træningsbolden. Her kan du med fordel opstille et intensivt og varieret træningsprogram, bestående af forskellige øvelser og intervaller med fokus på mange gentagelser. I den forbindelse kan du også skifte imellem forskellige vægtbelastninger alt afhængig af øvelsen. På den måde får du mest muligt ud af din Slam Ball og sikrer en god workout.

 

Derfor skal du træne med Slam Ball

Slam Ballen egner sig formidabelt til den funktionelle træning og giver en eksplosiv styrketræning af kroppens største og vigtigste muskelgrupper. Bolden træner primært overkrop, samt arme og skuldrene. Men også biceps og triceps vil blive stimuleret aktivt under den intensive træning. Samtidig kan du få pulsen helt op at ringe og masser af sved på panden.

 Den kraftige konstruktion og store belastning gør, at det kræver en stor energiudladning og styrke at kaste, smide og gribe bolden. Den er desuden et perfekt redskab, hvis du ønsker øget udholdenhed, koordinationsevne og balance. Slam Ballen er derfor kort fortalt et alt-i-et redskab og en sikker vinder til dig, der vil have fuld gas og høj intensitet på din træning.

 

Fordele ved at træne med Slam Ball

 

Slam Ballen er dig til dig ønsker en højeksplosiv træning, der får pulsen helt på. Der er ingen tvivl om, at der en lang række fordele forbundet med at træne med en tung træningsbold. Du får b.la. en:

  • Funktionel styrketræning af kroppens vigtigste muskelgrupper
  • Effektiv fedtforbrænding
  • Eksplosiv fullbody workout til den ambitiøse udøver
  • Øget udholdenhed, koordinationsevne og balance
  • Forbedret reaktionsevne og kropskontrol

 

 

 

Udforsk vores Slam Balls her hos Apuls

Kom godt i gang med træningen med en af vores mange bolde. Vi har et stort fokus på kvalitetsprodukter, hurtig levering og professionel kundeservice, og du er derfor altid i gode og trygge hænder, når du handler her hos os. Vi har presset priserne helt i bund og skruet op for både kvalitet og service, så du altid får en god oplevelse, når du handler hos os.

Her hos Apuls finder du et spændende udvalg af Slam Balls i topkvalitet. Her finder du træningsbolde fra nogle af markedets bedste og mest populære brands. Gå på opdagelse i vores udvalg og find lige netop den model, der matcher dine ønsker og behov. Vi forhandler til ethvert behov og samtidig til gode priser. Selvom vi har lave priser på vores træningsudstyr nægter vi at gå på kompromis med hverken kvalitet, holdbarhed eller komfort på vores mange produkter. Du finder derfor udelukkende nogle af de bedste produkter til den helt rigtige pris!

Du er meget velkommen til at dykke ned i vores sortiment og bestille allerede i dag.

 

Find alt indenfor træningsmaskiner og -udstyr til ethvert behov

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner til alle, så vi kan tilbyde vores både private og erhvervsmæssige kunder de bedste træningsløsninger til en aktiv og sundere livsstil. Det gælder også for vores Slam Balls, hvor vi har et bredt produktsortiment produceret i solide materialer. Vi ønsker at være din foretrukne forhandler af træningsudstyr m.m. af professionel kvalitet, og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende modeller. På den måde har vi altid nogle af de mest populære produkter på lager. Ligeledes holder vi os altid up to date med branchens trends og tendenser, så du er sikker på at kunne finde de nyeste modeller her på siden

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring en eller flere af vores træningsbolde. Er du i tvivl om en Slam Ball er noget for dig, så giv os et kald med det samme. Så finder vi med udgangspunkt i dine behov den bedste løsning sammen, så du får den helt rigtige bold med dig hjem. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent vejledning baseret på netop dine ønsker. Vi sætter en ære i at give alle vores kunder en god oplevelse og vægter kundetilfredshed meget højt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din træning!