% Fødselsdagsfesten er i gang - Find store besparelse på hele shoppen %

Wall Ball

Er du på jagt efter Wall Balls af høj kvalitet? Så er du havnet det helt rigtige sted her hos Apuls.dk. Vi har et spændende udvalg af forskellige modelle, hvis du står og mangler en kraftig træningsbold til f.eks. hjemmetræningen eller i forbindelse med crossfit.

Læs mere

Sådan træner du med Wall Ball

Wall Ball er en kraftig træningsbold, der er velegnet til crossfitøvelser, udstrækning eller forskellige kropsvægtsøvelser. De er velegnet til intensiv og eksplosiv styrketræning. Bolden er tung og skal kastes op af en mur med stor kraft i forbindelse med varierende øvelser. På den måde stimuleres alle kroppens store muskler, især omkring mave, ryg og arme og din forbrænding vil ryge helt i vejret. En Wall Ball er det perfekte valg, hvis du vil have en intensiv og all-round træning.

Med en solid Wall Ball har du mulighed for en meget dynamisk og alsidig træningsform. Du kan være sikker på effektiv motion og sved på panden med denne form for træningsbold. En klassisk øvelse er, hvor du laver squat eller mavebøjninger, imens du kaster den op ad en mur. Her får du aktiveret hele kroppen og både din eksplosivet og koordinationsevne kommer på prøve under disse typer af øvelser.

Bolden er velegnet til en lang række funktionelle øvelser og kan b.la. benyttes til forskellige kast. Den er derudover også meget velegnet til genoptrænings øvelser eller til udstrækning. Der er mange muligheder med en god træningsbold. En af de store fordele ved bolden er at du både kan bruges indenfor til hjemmetræningen, men den er også velegnet til at tage med udenfor, hvor du kan lave dine øvelser under åben himmel.

 

Derfor skal du træne med Wall Ball

Hvis du vil have optimal styrketræning og samtidig et sjovt og udfordrende træningsredskab er denne type af træningsbold et must have. Med en Wall Ball er du sikret en effektiv og alsidig træning, og du vil hurtigt kunne både se og føle mærkbare resultater på din krop. Den kan b.la. være med til at øge din udholdenhed, muskelstyrke og balanceevne.

 

Fordele ved at træne med Wall Ball

 

Der en lang række betydelige fordele ved at træne med en Wall Ball. Du kan b.la. opleve:

  • Øget forbrænding og forbedret kondition
  • Forbedret balance- og koordinationsevne
  • Styrker din coremuskulatur og reaktionsevne

 

 

 

Hvilken Wall Ball skal du vælge?

Når du skal i gang med at træne med Wall Ball, bør du først og fremmest finde den vægt, der passer til dit niveau, erfaring og formål. De mindre bolde, der ligger på omkring 3 kg, vil være et oplagt valg til nybegynderen, der har brug for at lære teknikken og få erfaring med bolden. Du kan så gradvist opjustere vægtbelastningen, i takt med at du stiger i niveau og derfor har brug for mere udfordring.

Du bør af sikkerhedsmæssige grunde ikke træne med høj vægt, da det ikke er sjovt at få en wall ball i hovedet. Øg derfor aldrig vægten før du er helt klar til at stige i sværhedsgrad.

I den anden ende af skalaen finder du bolde på både 12 kg eller 15 kg. Disse er tunge wall balls og henvender sig mere til den erfarne udøver, som har solid erfaring med dem. Boldens vægt gør også at den er meget slidstærk og derfor sagtens kan klare nogle tæsk under træningen.

 

Find din nye Wall Ball hos Apuls

Her på siden finder du et stort og varieret udvalg af Wall Balls. Udforsk vores spændende udvalg og find den, der passer til dig og dit behov. Hos Apuls forhandler vi fra nogle af markedets bedste og førende mærker til billige priser. Vi tilbyder træningsbolde i flere farver og med forskellige vægtbelastninger, så du gradvist kan øge sværhedsgraden. Her kan du vælge imellem 3 kg og helt op til 15 kg. Find din næste træningsbold allerede i dag og se frem til mange timers intensiv træning.

Hos Apuls finder du et spændende udvalg af høj kvalitet. På siden her finder du solide Wall Balls med fra nogle af markedets bedste og mest populære brands. Alle bolde har en tydelig vægt angivelse på, så du hurtigt og nemt kan finde den, der matcher dit niveau.

Gå på opdagelse i vores udvalg og find lige netop den, der matcher dine ønsker og behov. Vi forhandler træningsbolde til ethvert behov og samtidig til attraktive priser. 

Vores Wall Balls er produceret i holdbare og slidstærke materialer med fokus på komfort, ergonomi og kvalitet. De er fremstillet i robust kvalitet med kraftige syninger og de behagelige at holde om. Boldene har et sikkert grebsområde, så du altid har fuld kontrol over bolden under træningen. Dette er med til at øge sikkerheden.

Kom godt i gang med træningen med en god bold her fra Apuls. Dyk ned i vores sortiment og bestil dit nye træningsredskab allerede i dag. Vi vægter kvalitetsprodukter, hurtig levering og professionel og personlig kundeservice højt. Du er derfor altid i gode og trygge hænder her hos os.

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger til en sundere livsstil. Vi opdaterer løbende vores mange produkter, så vi altid kan levere de nyeste modeller på markedet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring vores forskellige produkter. Vi sidder klar bag skærmen til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre.

 

God fornøjelse med din træning!