Håndvægte stativ

Her hos Apuls har vi håndvægt stativer til både private og erhverv. Et godt håndvægt stativ er er nødvendigt, for at kunne holde en god orden i træningslokalet.

Håndvægt stativer fås i forskellige former, alt efter hvor meget plads du har i rummet. Du kan primært få dem som cylinderformede stativer, trekantede eller brede bænkstativer.

Herunder finder du alle vores modeller.

Læs mere

Sats på hjemmetræningen med et håndvægte stativ

Når du vælger at investere i nogle gode håndvægte til din hjemmetræning, er et håndvægte stativ et godt redskab til at holde orden i dit træningsgrej så det ikke kommer til at ligge og rode og blive mere byrde end motivation. Et godt håndvægte stativ kan også gøre din træning nemmere og mere overskuelig at komme igennem fordi du med et stativ kan arrangere dine håndvægte sådan, at de passer til din træningsrutine.

Der findes rigtig mange forskellige typer af både håndvægte og stativer, som afspejler forskellige træningsniveauer og behov. Det er vigtigt, at du finder det udstyr, der passer bedst til dig. Det kan godt virke lidt forvirrende at skulle finde hoved og hale i det store udvalg. Læs med her, hvor du bliver klædt på til at vælge imellem de forskellige typer af- og muligheder med håndvægte og stativer, så du kan investere i en effektiv træning med håndvægte derhjemme.

Stativ til håndvægte - effektiv og overskuelig træning derhjemme

Mange mennesker benytter sig af hjemmetræning. Hjemmetræning har nemlig rigtig mange fordele uanset om man træner på et højt eller et lavt niveau, eller om man udelukkende træner hjemme eller veksler lidt imellem fitnesscenteret og træningen i det private. Nogle af de største fordele ved hjemmetræning kan koges ned til følgende punkter:

  • Det sparer dig for en tur i fitnesscenteret
  • Du kan træne uforstyrret og i dit eget tempo
  • Du kan træne med redskaber som du helt selv har udvalgt
  • Du kan holde din træningsmotivation i gang

Der kan være mange årsager til, at du ønsker at træne derhjemme. Det kan være, at du simpelthen ikke bryder dig om at træne i fitnesscenteret. Det kan også være, at du bare gerne vil undgå de travleste dage i centeret, hvor det kan være svært at følge dit træningsprogram uden at skulle stå i kø til diverse maskiner og udstyr. Her kan dét, at du har dit eget gode træningsudstyr gøre, at du ikke behøver at gå på kompromis med dit træningsprogram bare fordi der er travlt i fitnesscenteret.

At have noget lækkert træningsudstyr derhjemme kan også holde din motivation til at træne i gang. Det er nogle gange for nemt at droppe turen i fitnesscenteret, hvis man ikke lige har træningsmotivationen med sig. Med noget lækkert træningsudstyr, der er arrangeret overskueligt og indbydende derhjemme, bliver man mindet om sin motivation og dette kan hjælpe til at holde den i live på de dage, hvor overskuddet mangler.

Når du vælger at satse på hjemmetræningen, er det vigtigt, at du finder de rette redskaber at investere i. Det vigtigste er, at redskaberne passer til dig. Her er der nogle vigtige ting du skal tænke over. Hvad er dit træningsniveau? Hvad er dit træningsformål? Hvilken slags træning har du brug for at kunne lave derhjemme? Hvor stor plads har du hjemme til dit træningsudstyr? Hvor skal dit træningsudstyr placeres?

Mange bliver skræmt væk ved tanken om at have træningsudstyr derhjemme fordi de frygter, at udstyret kommer til at ligge og rode og bliver mere til gene end til glæde. For at undgå dette, er det en rigtig god idé også at investere i redskaber og systemer som for eksempel et stativ til håndvægte, der kan holde orden i dit udstyr og gøre det indbydende og præsentabelt at have stående i hjemmet.

Muligheder ved at gøre håndvægte til en integreret del af din hjemmetræning

Hvis du allerede har besluttet dig for at investere i din hjemmetræning og skal finde ud af, hvilke redskaber du har brug for, bør du tænke over, hvilke redskaber, der passer til din træningsform, dit styrkeniveau og dit træningsformål. Når du skal have træningsudstyr i dit hjem, er det en god idé at finde noget udstyr, der ikke fylder for meget, men som har mange forskellige funktioner og som du derfor kan bruge til mange forskellige træningsøvelser af hele kroppen.

Her kan du med fordel vælge at investere i nogle gode håndvægte. Dette træningsredskab egner sig nemlig rigtig godt til hjemmetræning. Nedenfor er listet nogle af håndvægtenes største fordele i forhold til hjemmetræning

  • Håndvægte kan bruges til effektivt at træne hele kroppen
  • Håndvægte kan findes til alle uanset køn, vægtklasse og størrelse
  • Håndvægte kan fås med håndvægte stativ og egner sig derfor godt til hjemmet

Håndvægte er et ideelt træningsredskab til allround træning. Dette træningsredskab kan både bruges for sig, hvis du for eksempel ønsker at træne din styrke eller udholdenhed. Du kan også bruge håndvægte sammen med din cardio træning. Du kan med fordel investere i flere håndvægte med et stort vægtinterval. På den måde har du nemlig både noget vægt at udvikle din form på, og samtidig har du også god mulighed for at tilpasse vægten til den styrke du har på de forskellige muskelgrupper.

Håndvægte med stativ er ideelt til hjemmetræningen

Én af håndvægtenes allerstørste fordele i forhold til hjemmetræning er, at de kan fås med stativ. Med et håndvægte stativ behøver du nemlig ikke at lade dig skræmme af tanken om at have en masse håndvægte liggende og flyde derhjemme.

Håndvægte stativer findes til alle træningsniveauer, og man kan både købe håndvægte med stativ eller tilkøbe et stativ til de håndvægte man allerede har. Håndvægte er med andre ord et alsidigt og hjemmevenligt træningsredskab, og du behøver hverken at gå på kompromis med effektiviteten af din træning eller graden af orden i dit hjem for at træne med håndvægte derhjemme.

Vælg et stativ med håndvægte efter dit personlige træningsniveau og træningsbehov

Stativer til håndvægte kommer i mange modeller og kan derfor købes alt efter dine personlige behov. Inden du kaster dig ud i købet af et stativ til håndvægte, er et derfor en god idé at lave en grundig overvejelse over dine behov:

  • Hvad er dit primære træningsformål?
  • Hvilket styrkeniveau ligger du på?
  • Har du meget eller lidt plads derhjemme til dit træningsudstyr?

Hvis du for eksempel har cardio træning som dit primære træningsformål og træning med håndvægte som et sekundært mål, kan det være en god idé at gå efter en mindre model. Dette gør sig også gældende hvis du for eksempel bor småt eller ikke har et højt styrkeniveau og derfor har brug for mindre håndvægte. Her kunne det for eksempel være en god idé at gå efter en vertikal model til mindre håndvægte, der stables opad. Denne type håndvægte stativ er nemlig ekstra pladsbesparende og kan med fordel placeres i et hjørne i hjemmet.

Hvis du til gengæld har styrke og udholdenhed som dit primære træningsformål og du allerede er god rutineret, giver det bedre mening at finde et kraftigt stativ, der kan klare nogle tungere håndvægte. Med dit træningsbehov har du måske også mere incitament til at have et større håndvægte stativ og dermed gøre træningsgrejet til en integreret del af indretningen i dit hjem.

Hold motivationen i gang ved at gøre dit træningsgrej indbydende og præsentabelt

Et stativ til håndvægte er ideelt for dig, der ønsker at gøre noget ud af din hjemmetræning. Et stativ gør det nemmere at få fat i dine vægte når du træner. Samtidig kan du med et stativ holde dine håndvægte samlet i et præsentabelt system, der gør træningen indbydende og motiverende i stedet for, at dit udstyr ligger og flyder og bliver en irriterende byrde.

Et godt fif er at lægge dine håndvægte i forhold til kilostørrelse på dit stativ. Dette gør det endnu nemmere at holde godt styr på dine håndvægte, og gør det ekstra nemt at få hurtigt fat i lige den vægt du skal bruge til en specifik øvelse.

Køb et håndvægte stativ på tilbud

Hos Apuls.dk har vi et bredt udvalg af håndvægte stativer, der egner sig perfekt til det private brug. Vi bestræber os på at give vores kunder mulighed for at købe det bedste træningsudstyr til en billig pris, og derfor har vi også altid gode tilbud på både håndvægte og stativer til håndvægte.

Der er både masser af muligheder for dem, der har træning med håndvægte som et sekundært mål og som træner med mindre vægt, og noget til dem, der har træning med håndvægte som det primære træningsmål og som træner med tung vægt.

Vi har taget højde for, at alle har forskellige pladsmuligheder i forhold til deres træningsgrej. Derfor finder du både noget til dem, der har dedikeret et helt rum i hjemmet til træning og derfor gerne vil indrette med et stort og robust håndvægte stativ, og noget til dem, der bor småt og derfor har brug for et stativ, der er så pladsbesparende som muligt.

Hvis du allerede har håndvægte derhjemme, men ønsker et stativ til at holde styr på dem, kan du med fordel gå efter et universelt stativ, der kan bruges til de fleste typer håndvægte. Det er rigtig vigtigt, at du køber et stativ, der passer til vægten på dine håndvægte da der kan være ret stor forskel på et stativ til håndvægte af 5-10 kg og 20 kg+.

En rigtig god løsning for dig, der gerne vil investere i din hjemmetræning fra bunden med helt nyt udstyr, er at finde et godt sæt. Det vil sige et tilbud, hvor du køber dine håndvægte i stativ. Uanset om du ønsker at investere i det helt tunge udstyr eller om du ønsker at starte ud med noget, der er lidt mindre, kan du finde både håndvægte og håndvægte stativer samt håndvægte i stativer i god kvalitet hos Apuls.dk.