Krom håndvægte

Krom håndvægte er særlig slidstærke og kan klare meget hård belastning. Herudover er de gode og nemme at træne med, og de kan fås flere i forskellige designs.

Læs mere
Sorter efter:

Køb de praktiske og slidstærke krom håndvægte

Du kan købe denne type håndvægte i en stor variation af tunghed, og du kan derfor sammensætte dem, så de passer til din styrke og træningsform.

Hos os kan du købe krom håndvægte, der går helt fra 0,5 kg op til 10 kg. Du kan også købe vægtstanger i krom, der vejer helt op til 22 kg.

Disse håndvægte er helt ideelle at have i et fitnesscenter eller lignende, hvor udstyret skal kunne klare lidt af hvert. Dog kan de også sagtens bruges til hjemmetræning. Læs længere nede om, hvorfor krom håndvægte bør være din næste investering i træningsudstyr.

Find de bedste krom håndvægte til dit niveau

Når du skal vælge hvilke håndvægte, du skal købe, er der flere ting, du kan overveje. F.eks. bør du tænkte over, hvordan du bedst træner. Vil du helst træne med lette vægte og mange gentagelser? Eller kæmper du for at få store muskler med tunge vægte? Herudover skal du naturligvis være realistisk i forhold til din fysiske styrke lige her og nu. For selv om du nok bliver stærkere som træningen skrider frem, nytter det ikke noget, at du starter ud med et sæt håndvægte på 10 kg, hvis du knap nok kan løfte dem.

Start hellere med lettere vægte, så kan du altid gå op i vægt i takt med, at du bliver stærkere. Og du skal ikke bekymre dig over om det mon bliver udfordrende nok for dig, hvis du vælger nogle lette vægte. Der er altid øvelser du kan lave, der udfordrer dine muskler uanset vægten. Ellers handler det bare om at lave flere gentagelser. Når du føler, at du er blevet stærkere og ønsker mere udfordring, kan du let købe et sæt krom håndvægte mere.

Ofte kombinerer du alligevel din træning med andet udstyr, så din krop skal nok blive trænet igennem, lige gyldigt hvor meget dine håndvægte vejer.

Hvis du er ny i fitnessverdenen, kan du med fordel søge vejledning hos os. Vores kundeservice er altid klar til at vejlede dig omkring køb af vores udstyr. Herved har du større chance for at finde de krom håndvægte, der passer bedst til dit niveau.

Herimod hvis du skal købe håndvægte ind til et større træningsrum eller fitnesscenter, er det en fordel at købe en bred vifte af vægte, så der er noget til alle uanset niveau. Her er det en god idé, at købe vægte helt med til 3 kg eller under og helt op til 7 kg eller over. Herved giver du mulighed får, at alle kan bruge vægtene uanset deres styrke. Det kan også være rart med forskellige vægte, i forhold til at kunne skabe en mere varieret træning. Du er jo heller ikke lige stærk i alle dine muskler, så det kan være rart at have lidt forskellige vægte at skifte i mellem.

Køb dine krom håndvægte og kom i gang med træningen

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du får det maksimale ud af dine håndvægte, så kan du her se nogle gode bud på øvelser, der giver dig en stærk krop. Disse øvelser er rimelig simple, og er derfor gode, hvis du er begynder:

Biceps øvelser

  • Biceps curl: En øvelse, der både er super let og super effektiv for dine biceps. Hold håndvægtene i strakte arme og bøj armene op mod brystet. Sænk kontrolleret og gentag.
  • Concentration curl: En effektiv øvelse, der især er god, hvis du træner med tunge vægte. Hvil din arm på din ben, mens du kontrolleret bøjer og strækker armen.

Bryst, skulder og triceps øvelser

  • Bænkpres: Effektiv for især bryst, men også skulder og triceps. Læg dig på en træningsbænk med armene strakt over brystet. Sænk håndvægtene i en skrå bane ned mod brystet og op igen.
  • Skulderpres: Simpel øvelse for skulder, triceps og bryst. Skub håndvægtene fra skulderen og op i strakte arme. Sænk igen i en kontrolleret bevægelse.

Ryg øvelser

  • Rows. Denne øvelse kan laves i mange variationer. Du står oprejst og foroverbøjet med hoften skubbet tilbage. Så trække du vægtene fra strakte arme op mod navlen og sænker roligt igen.

Baller, lår og ben øvelser

  • Squat: Rigtig effektiv øvelse for baller og lår. Du kan holde håndvægtene foran dig i strakte eller bøjede arme, mens du laver øvelsen.
  • Lunges: God for lår, baller og core. Du kan holde håndvægtene i strakte arme ned langs siden, mens du laver øvelsen.

Der findes uendeligt mange øvelser, som du kan lave med håndvægte. Faktisk kan du nemt træne hele din krop uden andre redskaber end dine håndvægte.

Det vigtigste at fokusere på, især hvis du er nybegynder, er teknikken. Hvis ikke du har helt styr på teknikken, er det nemlig rigtig nemt at få skader.

 Få gerne vist øvelserne inden du laver dem, eller find videoer af personer, der viser hvordan øvelserne laves helt korrekt. Det kan også være en fordel at træne et sted med spejle, så du kan se dig selv, mens du laver øvelserne. Herved kan du lettere opdage, hvis der er noget du ikke udfører korrekt.

Find billige krom håndvægte hos Apuls

Når du skal købe nyt træningsudstyr handler det selvfølgelig om mere en blot funktion og vægt. Prisen er også nødt til at være inden for dit budget, før du kan investere i nyt udstyr til din træning. Heldigvis kan vi hos Apuls.dk tilbyde dig udstyr i topkvalitet til de bedste priser.

Hvis du er heldig, kan du også finde de håndvægte, du har udset dig, på tilbud. Vores brede sortiment gør nemlig, at du ofte kan finde mange gode ting på tilbud inde på vores webshop. Alt du behøver at gøre er bare holde øje med, hvornår de ting du sidder og drømmer om kommer på tilbud.

Det kan også være en fordel for dig at købe dine krom håndvægte på tilbud, hvis du ved allerede nu, at du snart er nødt til at supplere til samlingen med tungere vægte. Herved har du mere plads i budgettet til at optimere dit udstyr i takt med, at du bliver stærkere.

De penge, du sparer ved at købe dine krom håndvægte billigt, kan også bruges på eksempelvis kosttilskud. Vi tilbyder mange forskellige slags kosttilskud, der kan effektivisere dine resultater. Så hvis du lige har investeret i nye håndvægte, og du gerne vil mærke resultater hurtigt, så tag et kig på vores store udvalg af kosttilskud.

Vi har mange forskellige slags krom vægte, som du frit kan vælge i mellem. Find det design og den vægt, der passer til dine ønsker. Det kan nemlig også være forskelligt, hvilket design, du ønsker, i forhold til hvad du skal bruge vægtene til. Det er ikke nødvendigvis de samme vægte du vil købe til fitnesscenteret eller et fælles træningsrum, som dem du skal have liggende hjemme i stuen. Se vores forskellige håndvægte og vælg dem, der passer til både dit niveau, og det du vil bruge dem til.