% Fødselsdagsfesten er i gang - Find store besparelse på hele shoppen %

Runde Håndvægte Gummi

Til både det private og professionelle motionsrum er det ideelt at træne med vægte med skånsom gummibelægning. Når du vælger gummi håndvægte kan du skåne dit gulv samtidig med, at du kan opnå en mere smidig og effektiv træning.

 

Læs mere
Sorter efter:

Gummi håndvægte til skånsom og effektiv full body workout

Der findes håndvægte med gummi i mange størrelser.

Når du træner med disse faste vægte, skal du ikke bruge unødvendig tid i dit træningsprogram på at justere hver vægt i forhold til dine forskellige øvelser.

Der findes masser af effektive øvelser, du kan lave med dine gummi håndvægte. Du kan vælge at bruge den ene eller dem begge, og du kan skabe en funktionelt full body workout med disse elementære styrketræningsredskaber.

Der er masser af fordele forbundet med håndvægte af gummi:

 • Vægtene fås i mange størrelser (fra 2kg – 55kg)
 • Du får masser af træningsvariationer og progressionsmuligheder
 • Oplagt udstyr til hjemmetræning og til fitnesscenter
 • Skånsomme redskaber til intensive træningspas
 • Holdbare designs med stor slidstyrke

Hos Apuls.dk forhandler vi kvalitetsudstyr til både private og professionelle kunder. Vi går op i at tilbyde et bredt udvalg af udstyr, som gør det muligt for enhver kunde at finde det bedste udstyr til forskellige behov og træningsformål.

Håndvægte af gummi i mange størrelser

Der er mulighed for at finde lige den udgave af vægt, som passer til dit styrkeniveau. Du finder følgende intervaller af størrelser og sværhedsgrader:

 • 2kg -16kg (let)
 • 18kg - 30kg (middel)
 • 32kg – 40kg+ (svær)

Uanset hvilken gummi håndvægt du vælger, vil du få et styrketræningsredskab i stilrent kvalitetsdesign, som kan holde til at blive trænet intensivt med. Med et grundmateriale og støbning af jern eller metal får du et slidstærkt redskab. Den skånsomme gummioverflade gør det muligt at træne med vægtene både derhjemme og i fitnesscenteret. Det er solidt gummi, som kan holde til de stød og slag, som måtte opnå i forbindelse med træning.

Du skal være opmærksom på, at des tungere håndvægt du vælger, des større og tykkere vil vægtene være.

Langt de fleste fitnessudøvere foretrækker at træne med forskellige vægte. Alt afhængig af hvilken øvelse du laver, vil der ofte være behov for at bruge forskellige gummi håndvægte. Alle vægte er markerede med hvid skrift på hver ende, så du nemt kan kende forskel på de forskellige størrelser.

For dig som ønsker maksimal grebskomfort i forbindelse med træning, er det en god idé at gå efter de gummi håndvægte, som har en nubret overflade på selve håndtaget. Dette er med til at give dig et sikkert greb.

Hvilken størrelse og udgave af gummi håndvægt skal jeg bruge?

Når du køber vægte til styrketræning, skal du altid købe produkter, som matcher dit aktuelle styrkeniveau. Det vil sige, at hvis du er nybegynder med træningsformen, skal du vælge håndvægte, der er lettere, end hvis du er øvet og erfaren med vægtbelastning.

Der findes retningslinjer, du kan gøre brug af, når du skal finde de rette gummi håndvægte:

 • Vælg hellere en for let vægt end en for tung
 • Brug begge vægte når du skal måle, om de passer til dig
 • Kan du tage mere end 15 repetitioner med dine vægte er de for lette
 • Kan du tage under 6 repetitioner med dine vægte er de for tunge
 • Det ideelle er at kunne tage mellem 10-14 repetitioner

Det er vigtigt, at du er opmærksom på at vælge den rette størrelse vægt for at minimere skaderisikoen under styrketræning.

Som nybegynder og kvinde anbefales det at starte med de lave udgaver af vægtene fra den letteste klasse (2-16kg). Som nybegynder og mand kan du vælge at starte med de tungeste udgaver af vægte fra den lette klasse eller de laveste vægte fra middelklassen.

Derfor er håndvægte i gummi populære

Alle og enhver kan opnå positive resultater ved at træne med gummi håndvægte. Det er essentielt styrketræningsudstyr, som kan bruges til mange forskellige formål både privat og professionelt.

Uanset om du ønsker at øge din muskelmasse, eller om du ønsker at styrke din krop, kan vægtene være den rette træningsform.

Der findes et hav af øvelser, som kan træne enten udvalgte muskelgrupper af kroppen eller som kan sammensættes til en full body workout.

Det store tekniske fordel ved gummi håndvægte er, at de bruges til øvelser i fri positur. Det vil sige, at din krop ikke er begrænset på sin bevægelsesfrihed. Selvom håndvægte primært vil træne arme, bryst og skuldre, vil du stadig træne ben og balance under de forskellige øvelser. Des mere teknisk krævende en øvelser du udfører, des højere krav stilles der til din stabilitet.

Du kan opnå en høj Range Of Motion (ROM), som er et element, der har særlig betydning i forhold til at øge muskelmasse.

Både mænd og kvinder i alle aldre kan lægge effektive og individuelle træningsprogrammer med håndvægte.

Hvad kan jeg træne med gummi håndvægte?

Har du allerede et velfungerende træningsprogram, kan du vælge at varme op med håndvægte. Hvis du derimod ikke er trænet, kan du vælge at styrke din krop med redskaberne. Du kan selv vælge, hvilke muskelgrupper du ønsker at lægge vægt på.

Der findes masser af effektive øvelser, som blandt andet kan træne og styrke følgende punkter på kroppen:

 • Mave, lænd og ryg
 • Stabilitet og balance
 • Core
 • Arme (triceps og biceps)
 • Skuldre og nakke

Du kan udføre en række øvelser uden brug af supplerende udstyr og træningstilbehør. Den store fordel ved gummi håndvægtene er dog deres fleksibilitet, hvor de egner sig til at blive brugt i kombination med en træningsbænk (f.eks. til træning af øvre del af ryg når du træner med disse øvelser). Derudover vil du få masser af træningsvariationer, hvis du benytter en yogamåtte eller andet mellemblødt underlag til træning med håndvægtene.

Mange fitnessudøvere benytter sig af fordelene ved at træne med frie vægte. Udover at de frie vægte (modsat maskine) tillader dig en mere fri bevægelsesbane, så kan håndvægtene være medvirkende til at fremme din præstation i forbindelse med anden sport.

Du får aktiveret mange af kroppens mindre muskler, der sikrer stabilitet om de store muskelgrupper. Dette gør, at du får et stort udbytte af dine øvelser med gummi håndvægte, og det gør, at du opnår en generel bedre styrke i kroppen.

Køb gummi håndvægte til dit træningsformål

Hos Apuls.dk finder du gummi håndvægte i mange størrelser, så det er muligt for enhver at få maksimale og optimale styrketræningsmuligheder.

Til det professionelle formål hvor håndvægtene skal bruges i et fitnesscenter, kan du med fordel udvælge de eksklusive udgaver, som kommer med den særlige Urethane gummi belægning. Denne gummiudgave er den stærkeste og mest slidstærke udgave på markedet og kan modstå masser af slag og stød uden at tage skade. Det er vigtigt, at dine håndvægte kan tåle at blive udsat for hyppige og intensive træningspas, da de vil blive brugt i stort omfang af mange af fitnesscenterets medlemmer.

Du finder produkter fra EUROSPORT, som har denne kvalitetsbelægning af gummi, og som findes i masser af størrelser.

Der vil være individuelle formål, som afgør, hvad det bedste produkt for dig vil være.

Nogle foretrækker at træne med en enkelt håndvægt, mens andre har brug for 2 styk. Hvis du har brug for 1 vægt, kan produkterne fra ODIN være det rette valg. Her får du en gummi håndvægt med høj kvalitet, der tåler stor belastning. Håndtagene er designet med den praktiske, nubrede overflade, som sikrer dig et fast og sikkert greb.

Reebok er i blandt de førende brands på markedet for kvalitetsudstyr til både professionel og privat træning. De har designet gummi håndvægte i både 1 og 2 styks udgaver, hvor hele vægten er belagt af kraftig gummi.

Fra Abilica finder du produkter, som er ideelle til forskellige formål. De findes i 2styks udgaver og er designet med et stilrent look, som gør det muligt at have dine vægte opbevaret synligt i hjemmet.

Sådan træner du optimalt med gummi håndvægte

Det er aldrig for sent at begynde at styrke din krop, og gummi håndvægte er langt fra kun forbeholde fitnessudøvere i motionscentre. Gummihåndvægte er med deres høje kvalitet, mange træningsmuligheder samt store slidstyrke oplagte produkter at træne med derhjemme.

For at du får mest muligt ud af din træning, skal du tilrettelægge træningsomfang- og hyppighed i henhold til din krop.

Styrketræning vil lægge belastning på dine muskelfibre, og det er afgørende, at de får tid til at tilvænne sig denne vægtbelastning. Det ideelle er at træne 3-4 gange om ugen, hvor du laver mellem 12-15 repetitioner med hver udvalgt øvelse. Hold gerne 1 minuts pause imellem hver øvelse.

Styrketræning med gummi håndvægte er en udbyttelig træningsform, som kan komme dig til gode i forbindelse med dagligdagsgøremål med løft og andre bevægelser.