Runde Håndvægte Metal

Håndvægte i metal er det oplagte valg, når du ønsker slidstærke styrketræningsredskaber, som skal kunne holde til intensive og hyppige træningspas.

Læs mere

Metal håndvægte til intensiv og hyppig træning

Træning med håndvægte egner sig både til fitnesscenteret samt til hjemmetræningen, hvor du kan udnytte de mange muligheder for at vælge udstyr, som passer specifikt til dig og dit niveau.

Håndvægte i metal kommer i forskellige funktionelle designs, hvor du selv kan vælge udgave i forhold til dine behov og ønsker.

Der findes såkaldt faste håndvægte, som kommer i et design med en konstant vægt. Disse gør din træning ekstra effektiv, da du ikke skal tilpasse vægt i forhold til dine varierende øvelser. Derudover finder du justerbare modeller, hvor du ved hjælp af spinlåse kan tilpasse håndvægtstangen med forskellige vægtskiver.

Den helt store fordel ved metal håndvægte er deres slidstyrke. Det stærke materiale kan tåle at blive trænet med af enhver styrketræner og er så godt som umulige at slide op.

Hvorfor vælge håndvægte i metal?

Når du vil anskaffe dig det bedste og mest robuste styrketræningsudstyr, skal du både forholde dig til funktionalitet, økonomi og praktiske omstændigheder. Metal håndvægte findes i mange forskellige størrelser, som gør det muligt for både nybegynderen samt den trænede fitnessudøver at finde de rette produktudgaver.

Du finder vægte på helt ned til 2,5kg og op til over 60kg pr. styk.

Derudover findes vægtene i forskellige, funktionelle designs, som kan have stor individuel betydning under træning.

Vægte er en type træningsudstyr, som bliver udsat for meget slid og mange stød. Derfor har kvaliteten og materialet stor betydning for redskabernes levetid og holdbarhed. Metal er iblandt de mest robuste og slidstærke materialer, som findes på udstyr, der egner sig til hjemmetræning og til professionel træning.

Når du ønsker en sikker og stabil træning med dine håndvægte, kan du finde produkter med grebssikre håndtag. Dette kan være enten med belægning af komfortabel gummi, eller hvor håndtaget bærer en nubret overflade, som er med til at styrke dit greb om redskabet. 

På trods af de vigtige fordele i forhold til både levetid, designs og sortiment, er håndvægte i metal budgetvenlige træningsprodukter.

Uanset om du er på udkig efter faste eller justerbare håndvægte, kan du finde din rette størrelse på tilbud her hos Apuls.dk.

Skal jeg vælge faste håndvægte eller justerbare udgaver?

De to overordnede typer af metal håndvægte er hhv. de faste udgaver samt de justerbare udgaver. Der er fordele forbundet med dem begge, og valget afhænger derfor af individuelle forhold og præferencer for anvendelse og design.

Til dig der ønsker at kunne træne effektivt og gnidningsfrit uden afbrud, kan det være det rette valg med de faste modeller. Mange fitnessudøvere træner med forskellige størrelser af håndvægte som følge af et varieret træningsprogram, hvor der er behov for forskellig belastning afhængig af øvelse. Her kan det være en fordel at træne med fast håndvægte, hvor du nemt kan skifte i forhold til konkret øvelse.

De justerbare udgaver fungerer med spinlåse i enderne, som skal skrues af, for at du kan påføre håndvægtstangen en ny vægtskive. Dette kan være praktisk for dig som hjemmetræner, og har brug for pladsbesparende udstyr. Disse udgaver fås i praktiske løsninger, hvor du får 2 håndvægtstænger med 2 sæt vægtskiver. Dette kan være det oplagte begynderudstyr, hvor du får funktionelle redskaber, der giver dig mulighed for at kunne skabe progression i din træning. 

Køb metal håndvægte der passer til dit træningsniveau

Når du skal finde de rette styrketræningsredskaber, gælder det om at købe produkter i forhold til træningsniveau, køn samt formål.

Som privat person har det stor betydning for funktionen af dine håndvægte, at de passer til din styrke. Hvis du træner med for tunge vægte, udsætter du dig selv for en uhensigtsmæssig høj belastning. Og hvis du bruger for lette vægte i forhold til din styrke, får du intet udbytte af træningen.

Derfor gælder det om at finde den eller de håndvægte, som kan give dig optimal belastning.

Hos Apuls.dk forhandler vi de populære og slidstærke metal håndvægte til ethvert styrkeniveau og til både private og professionelle formål.

Dit køn har også indflydelse på, hvilke vægte der vil være de rette for dig at vælge. Det vil sige, at mænd generelt som følge af deres større muskelmasse skal vælge tungere vægte end kvinder.

Du finder faste metal håndvægte fra 2,5kg til 100kg. Når du vælger dette produkt, får du 2 håndvægte.

De justerbare håndvægte findes fra 10-15kg. Her modtager du 2 sæt vægtskiver med din håndvægtstang.

Hvilken vægt skal jeg vælge? 

Til dig der er nybegynder og træner derhjemme, kan de justerbare håndvægte være et godt valg. Her får du masser af fleksible vægtmuligheder som følge af den praktiske løsning, hvor du selv kan bestemme belastningen. Dette produkt egner sig både til mænd og kvinder.

Er du nybegynder og kvinde, anbefales det at starte med en vægt på 6-8 kg./pr. håndvægt. Er du mand og nybegynder, kan du begynde at træne med en håndvægt på 12-16 kg/pr. håndvægt.

Til det professionelle formål i et fitnesscenter handler det om at kunne tilbyde medlemmerne et bredt udvalg af forskellige vægte med forskellige belastningsgrader.

Her er det oplagt at vælge de faste modeller, som er stærkt konstrueret, så de kan holde til at blive trænet med på daglig basis.

Langt de fleste faste modeller kommer med en nubret overflade på håndtaget. Dette er et vigtigt og centralt element, som gør redskaberne mere sikre at træne med.

I fitnesscenteret er metal håndvægte populære træningsredskaber hos såvel mænd som kvinder, og med et bredt udvalg af fast udgaver har alle medlemmer mulighed for at finde den vægt, som måtte passe til dem.

Når du skal finde den passende vægt til dig, skal du finde den udgave, som du er i stand til at udføre mellem 10-14 repetitioner med under en bestemt øvelse.

Metal håndvægte på tilbud i høj kvalitet

Uanset hvad dit træningsformål er, om du køber som privat eller til erhverv, kan du finde dine metal håndvægte på tilbud, når du handler hos Apuls.dk.

Vi går op i at tilbyde alle vores kunder det bredeste udvalg af kvalitetsredskaber til styrketræning, som der kan trænes intensivt med i mange år frem.

Du finder både tilbud på de faste modeller samt de justerbare udgaver med tilhørende vægtskiver.

Vi forhandler produkter fra førende brands på markedet for slidstærkt træningsudstyr, og du kan finde metal håndvægte fra blandt andet følgende kvalitetsmærker:

  • EUROSPORT
  • Kettler
  • Titan fitness
  • Finnlo

Når du handler som professionel, får du masser af valgmuligheder med vores brede udvalg af metal håndvægte fra EUROSPORT. Her kan du finde alle størrelser vægte, som kan passe til alle træningsniveauer. Disse er designet til at blive brugt i erhvervsmæssige og professionelle sammenhænge i fitnesscentre.

Til dig der vil i form og styrke din krop med hjemmetræning, kan du finde forskellige designs af de justerbare udgaver af træningsredskabet. Her kan du vælge et slidstærkt sæt af krom på både stang og skiver, som kan tåle masser af stød og slitage. Derudover finder du komfortable modeller, som kan være praktisk for dig som nybegynder at træne med. Her kan du vælge produktudgaven med blød gummibelægning på håndtaget på stangen.

Når du skal vælge den rette justerbare håndvægt, skal du finde det produktsæt, som kan give dig de mest optimale udviklingsmuligheder. Der findes justerbare metal håndvægte med en maksimumvægt på hhv. 10kg og 15kg. 

Hvad kan jeg træne med metal håndvægte?

Når du har fundet de rette håndvægte, som matcher din styrke og dine træningsformål, får du masser af effektive træningsmuligheder.

Metal håndvægte bruges til alt fra opvarmning, genoptræning, supplement til sport, øget muskelmasse, bedre kropsholdning m.fl. Styrketræning med vægte har stor betydning for din krop og din fysiske præstation i det daglige. Når du gradvis opbygger og vedligeholder styrken i din krops større muskelgrupper, får du nemmere vil at klare hverdagens løft og fysiske arbejdsopgaver. Og du minimerer risikoen for at få skader som følge af dagligdagsløft.

Det har stor betydning at kunne købe dine metal håndvægte på tilbud. Her kan få styrketræningsudstyr i bedste kvalitet men til billigere pris.

Derved går du ikke på kompromis med hverken slidstyrke eller holdbarhed på dit udstyr, og du kan koncentrere dig 100% om dine øvelser og din progression.