Jern Kettlebell

I takt med, at funktionel træning for alvor har vundet indpas blandt træningsglade danskere, er kettlebells på blot få år blevet et foretrukket træningsredskab blandt danskerne. Dette skyldes især, at kettlebells kan bruges som et meget alsidigt og effektivt træningsredskab, som kan anvendes til at træne din muskelmasse såvel som din kondition. Det er desuden et træningsredskab som alle uanset træningsniveau kan få godt udbytte af.

Læs mere
Sorter efter:

Træn styrke og kondition med jern kettlebells

Kettlebells egner sig i øvrigt enormt godt til træning i hjemmet fordi det er et træningsredskab, som er utroligt pladsbesparende og så funktionelt, at du kan træne flere ting effektivt med ét og samme træningsredskab uden, at det optager meget plads i hjemmet. Ikke nok med, at du kan bruge kettlebells til at træne både kondi og styrke, du kan også bruge dette træningsredskab til at træne alle dine muskelgrupper samtidig med, at der er langt mindre risiko for, at du får skader end ved andre træningsredskaber.

På grund af den eksplosive popularitet som kettlebells har opnået, er markedet for dette træningsredskab eksploderet over de seneste år. Man kan således efterhånden få vinyl kettlebells, neopren kettlebells, clubbells og competition kettlebells. De helt klassiske kettlebells i støbejern forbliver dog den mest almindelige af slagsen.

Hvis du overvejer at give dig i kast med funktionel træning med jern kettlebells derhjemme kan du med fordel læse med her, hvor du bliver klædt godt på til at komme i gang med at træne med netop denne type kettlebell i jern.

Klassiske kettlebells i støbejern har mange fordele som træningsredskab

Den klassiske kettlebell er en massiv kugle i støbejern, der minder lidt om en kanonkugle, og som har et håndtag, der gør det muligt, at den kan løftes og svinges. Den type kettlebell i støbejern som vi kender i dag, har sine rødder i Rusland, hvor den til at begynde med slet ikke blev brugt som træningsredskab.

Helt tilbage i 1700-tallets Rusland blev jernkuglen nemlig brugt til at veje afgrøder i forbindelse med landbrug. I løbet af 1800-tallet blev det populært, at muskelmænd optrådte med jernkuglerne i cirkus. Herefter blev de efterhånden til et redskab, som man brugte til vægtløftkonkurrencer og på den måde, blev det gjort til et træningsredskab som vi kender det i dag.

I takt med, at funktionel træning er blevet populært, er disse famøse jernkugler med håndtag mange år senere kommet til Danmark som kettlebells, og har opnået en helt eksplosiv popularitet. Det er der ikke noget at sige til. Dette simple træningsredskab er super funktionelt og kan bruges til yderst effektiv træning af hele kroppen.

De klassiske kettlebells i støbejern forbliver langt hen ad vejen den mest almindelige slags kettlebell, og den foretrukne type af dette træningsredskab blandt danskerne. Årsagen til, at den klassiske kettlebell i jern er et foretrukket træningsredskab, kan koges ned til følgende store fordele:

  • Kettlebells i jern er et særdeles hårdført træningsredskab med en lang levetid
  • Kettlebells i jern er solide og fylder ikke meget i forhold til hvor meget de vejer
  • Kettlebells i jern er prisvenlige
  • Kettlebells i jern egner sig til en bred målgruppe af mennesker på tværs af forskellige styrkeniveauer

Med andre ord er de klassiske støbejerns kettlebells et super godt standardprodukt og en rigtig god investering, hvis du vil begynde at træne med kettlebells derhjemme. Både fordi det er et solidt og holdbart redskab som du kan bruge flittigt og over lang tid uden, at det giver et stort slid på redskabet. Også fordi kettlebells i jern ligger i en venlig prisklasse uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Kettlebells i jern er udviklet til at kunne blive brugt af alle uanset om man er nybegynder eller rutineret i træning med kettlebells. Du kan således finde kettlebells i støbejern på 2,5 kg såvel som 50 kg, og der er derfor masser at vælge imellem.

Dine træningsmuligheder med jern kettlebells

Jern kettlebells er et multifunktionelt træningsredskab, som er ideelt for dig, der har lyst til at træne effektivt derhjemme. Om du er vant til at træne med kettlebells eller om du er nybegynder, så er kettlebells rigtig gode at bruge til allround træning. Træner du korrekt og efter et godt træningsprogram, er du med kettlebells garanteret et godt udbytte.

Kettlebells i støbejern er lavet sådan, at du træner ved at bruge hele din krop til at lave bevægelser såsom at løfte, kaste, svinge, skubbe og trække. At træne med kettlebells giver dig således mulighed for at styrke både kondition og muskelmasse. Det er derfor et fremragende redskab at bruge, hvis du ønsker at tabe fedt for i stedet at tone og opbygge dine muskler.

Du kan med fordel købe nogle billige kettlebells og prøve dem af, hvis du er nybegynder og ikke er helt sikker på, at dette træningsredskab er noget for dig.

Træning med jern kettlebells derhjemme

Med jern kettlebells har du et væld af muligheder for effektiv træning hjemme i stuen. Jern kettlebells er nemlig super hjemmevenlige, da de ikke fylder meget. Lad dig dog ikke snyde af deres størrelse. Kettlebells er lavet af støbejern og vejer derfor meget og giver gode resultater i forhold til hvor lidt de fylder. Du kan derfor sagtens bruge dette træningsredskab til meget effektiv allround træning derhjemme selvom du allerede er rutineret.

Inden du giver dig i kast med at træne med jern kettlebells derhjemme er det vigtigt, at sørge for, at du har nok plads derhjemme til at bevæge dig rundt. Jern kettlebells er ganske tunge og robuste, og kommer du til at støde ind i noget med din kettlebell mens du træner kan du hurtigt komme til at forvolde skade på dit inventar eller dine møbler.

Kettlebells i jern er hårdføre hvilket gør, at de kan klare lidt af hver. De egner sig derfor også i særdeleshed godt til udendørs træning. Træning er rigtig godt kombineret med frisk luft, og har du en have eller et udendørs træningsspot, hvor du plejer at træne kan du med fordel tage din kettlebell med dig. 

Vælg mellem vores udvalg billige jern kettlebells og find dem der passer til dit behov

Kettlebells i jern kommer i mange forskellige vægtklasser så der er noget til alle uanset størrelse og styrke. Inden dit køb af jern kettlebells er det vigtigt, at du overvejer hvilken kettlebell, der passer til lige netop din størrelse og styrke. Kaster du dig ud i at træne med kettlebells, der er for tunge i forhold til dit niveau, kan du hurtigt ende med at overanstrenge dig og få skader, som kan have langsigtede negative konsekvenser for din træning.

Et godt fif er at starte helt stille og roligt ud med din kettlebell træning. Start ud med at træne med kettlebells, der er fuldstændig tilsvarende dit styrkeniveau. På den måde har du bedre mulighed for at træne de enkelte øvelser ekstra intensivt og effektivt. Derved kommer du nemmere i form og får hurtigere opbygget dine muskler.

Kettlebells kan med fordel bruges af både mænd og kvinder. Dog er der som udgangspunkt forskel på, hvad mænd og kvinder bør starte ud med af vægt når det kommer til dette træningsredskab. Det anbefales, at du som kvinde bør starte din træning med en kettlebell på mellem 8 kg og 12 kg. Som mand anbefales det, at du starter ud med en kettlebell på mellem 12 kg og 16 kg.

Varier din træning for maksimalt udbytte

Hvis du ønsker at optimere din træning ekstra meget, kan det være en god idé at variere din træning med kettlebells. Det kan du gøre ved at købe dette træningsredskab i forskellige vægtstørrelser. Det har den fordel, at det giver dig mulighed for at variere den vægt du træner med alt efter, hvilken øvelse du laver. Det kan for eksempel være, at du kan tage mere vægt på én øvelse end en anden. Dette kan du udnytte til din egen fordel ved at sørge for, at du har kettlebells at træne med, der træner alle dine muskelgrupper optimalt.

At have kettlebells i forskellige vægtstørrelser gør også, at du efterhånden kan optrappe din træning efterhånden som du kommer i bedre og bedre form. Hvis du overvejer at variere din træning med kettlebells på denne måde, kan du med fordel vælge at gå efter et kettlebell pakke tilbud, hvor du får flere vægtstørrelser i ét køb. Du kan for eksempel finde en kettlebell pakke med jern kettlebells på 4 kg, 8 kg og 12 kg, der er god til mild træning og som du kan udvikle din form på.

Køb jern kettlebells til markedets bedste priser hos os

Hvis du går og overvejer at investere i nogle gode kettlebells i støbejern til effektiv træning derhjemme, kan du med fordel kigge dig omkring online. Her får du nemlig det bedste overblik over de forskellige muligheder du har når du skal investere i denne type træningsredskab. På den måde har du også større mulighed for at finde lige præcis den type kettlebell, der passer bedst til dit træningsniveau, dine behov og dine træningsrutiner.

Hos Apuls.dk finder du et bredt sortiment af jern kettlebells i høj kvalitet og til enhver smag. Vi ynder at give vores kunder rig mulighed for at købe træningsudstyr i høj kvalitet til gode priser. Derfor finder du altid gode tilbud hos os – også på kettlebells i støbejern. Du kan således med fordel bestille dine jern kettlebells online hos Apuls.dk til et rigtig godt tilbud.

Bestil kvalitets jern kettlebells online, der passer til dig

Vores brede sortiment af kettlebells gør, at der er noget til enhver smag og ethvert behov. Hos os finder du således kettlebells i sæt i forskellige vægtklasser. Vi har også jern kettlebells enkeltstyk og i mange forskellige vægtstørrelser. Der er derfor både noget til dig, der træner med meget vægt og til dig, der træner med lidt vægt eller gerne varierer. Du finder også tilbud på kettlebells fra forskellige mærker og i forskellige kvaliteter. Det er så at sige tilgodeset, at alle skal kunne træne hjemme med dette effektive træningsredskab.

Når du overvejer at investere i kettlebells til at træne derhjemme kan det også være en god idé at kigge på andre ting, der kan forbedre din træning. Et godt tilkøb når du ønsker at træne med kettlebells er en god håndledsstøtte. Din håndledsfunktion er super vigtig, og er udsat for overbelastning når du løfter og svinger din kettlebell. Hos Apuls.dk finder du et bredt udvalg af både håndledsstøtte og håndledsbandager, som bruges til at beskytte håndleddet mod overbelastning og skader under træning.