Neopren Kettlbell

Kettlebell er en effektiv og populær træningsform, som både mænd og kvinder i alle aldre opnår positive resultater med. Når du styrketræner, kan det give dig ekstra stor komfort at bruge redskaber med en behagelig belægning. Dette kan give dig et bedre og mere stabilt greb om vægtene, samtidig med at den bløde belægning skåner dit gulv.

Læs mere
Sorter efter:

Neopren kettlebells til skånsom og komfortabel træning

Disse fordele kan du få med neopren kettlebells, som kan fås i mange forskellige vægtstørrelser.

Neopren er et syntetisk gummimateriale, som bruges til mange formål. Det har en behagelig fornemmelse mod kroppen og er et blødt og skånsomt materiale.

Når du styrketræner med vægte, har det stor betydning for effekten af din træning, at du har optimal bevægelsesfrihed. Dette kan du få, når du ikke skal bekymre dig om at skåne hverken dit gulv eller dine vægte.

Den skånsomme overflade på neopren kettlebells gør dem til populære og foretrukne redskaber, som egner sig både til fitnesscenteret samt til det private hjemmegym.

Udgaver i neopren egner sig til mange træningsformål og hensyn:

 • Stor grebssikkerhed
 • Skånsom træning
 • Holdbare og slidstærke redskaber
 • Oplagt udgave af redskab til nybegyndere
 • Egner sig til intensive træningspas i fitnesscentre
 • Ideelt redskab til skånsom hjemmetræning
 • Kan bruges af alle uanset fysisk styrkeniveau

Hos Apuls.dk finder du neopren kettlebells i mange vægtklasser. Med en startvægt på helt ned til 4kg kan alle komme godt, sikkert og skånsomt i gang med styrketræningen.

Derfor er neopren kettlebells et populært valg

Kettlebells findes i forskellige typer. De kan fås som jernstøbte udgaver, metaludgaver, competition udgaver og endelig som neopren udgaver. Competition udgaver er en særlig type, som er fremstillet af typisk jern. Dette skaber tunge redskaber, som kan forårsage stort slid. De er særligt anvendt i forbindelse med konkurrencer (deraf deres navn).

Jern og metal er de klassiske udgaver af kettlebells. Disse er slidstærke men kræver, at der trænes i professionelle forhold, hvor der er anlagt et skånsomt træningsgulv.

Neopren kettlebells kombinerer det bedste fra begge verdener. Med dem kan du få god komfort under træning, du får redskaber der ikke forårsager stort slid på dit gulv, og endelig får du vægte, som kan holde til masser af intensive træningspas.

De kan bruges til både professionelt og privat brug.

Når du som nybegynder vil godt og sikkert i gang med styrketræning, skal du både fokusere på din fysiske udvikling samt dine omgivelser for træning. Den bløde neoprenoverflade vil være nemmere for dig at holde om, og du vil have lettere ved at bibeholde et fast og sikkert greb om håndtaget.

Med en almindelig jernvægt vil det glatte materiale blive svært at holde et sikkert greb omkring, når der afgives sved på håndfladerne i forbindelse med træning.

Hvad kan jeg træne med neopren kettlebells?

Når først du har anskaffet dig den eller de vægte, som størrelsesmæssigt matcher dit styrkeniveau, har du en verden af forskelligartede træningsmuligheder. Der findes mange varierende øvelser, som du kan lave både derhjemme og i fitnesscenteret, og som kan styrke og træne kroppens store muskelgrupper.

Fordelen ved at have masser af øvelser og fokuspunkter på kroppen er, at du minimerer risikoen for at gå kold med dit træningsudstyr. Med kettlebells kan du komme til at træne effektivt og funktionelt i mange år frem.

Med neopren kettlebells kan du blandt andet komme til at få følgende muligheder med din træning:

 • Effektiv opvarmning af hele kroppen
 • Full body træning
 • Styrke udvalgte muskelgrupper på kroppen
 • Opnå en rankere kropsholdning
 • Få større muskelmasse

Hvis du i forvejen har et træningsprogram, kan du nemt supplere styrkeøvelser med disse særlige vægte med håndtag. De kan f.eks. bruges til cardio. Kettlebells er kendt for at være give full body workout. Det vil sige, at du kan træne hele din krop med redskabet.

Der er mange ambitiøse fitnessudøvere, som vælger at have et særskilt træningsprogram kun med dette funktionelle redskab.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber en neoprenkettlebell

Når du styrketræner, skal du bruge udstyr, som matcher dit styrkeniveau. Dette er afgørende for, at du får maksimal udbytte af dine anstrengelser i fitnesscenteret eller til hjemmetræningen.

Heldigvis findes der neopren kettlebells, som kan passe til enhver mand og kvinde uanset form og forudgående træningserfaring.

Derudover vil dit køn spille ind på, hvilken vægt du skal starte med. Som kvinde og nybegynder skal du bruge en vægt på cirka 6-8kg. Hvis du er trænet, kan du starte med en vægt på 10kg.

Som nybegynder og mand anbefales det, at du starter ud med at træne med en vægt på 12-16kg. Hvis du allerede er trænet, kan du vælge at begynde med en vægt på 20kg og derover.

Dog afhænger vægten også af, hvad dit formål med træningen er.

Hvis du ønsker at få øget muskelmasse, som er et træningsformål blandt særligt mænd, skal du vælge en kettlebell, som vil give dig større belastning. Her får du brug for at få en høj belastningsgrad, hvor du kan udføre færre men mere krævende repetitioner.

Hvis dit mål er at få markerede muskler, skal du vælge en vægt, som vil give dig en medium belastning. Her skal det være muligt for dig at udføre mellem 10-15 gentagelser pr. øvelse.

Der vil være individuelle forhold, som påvirker, hvor høj en belastning du har brug for. Derfor skal du købe neopren kettlebells specifikt i forhold til dit aktuelle niveau samt i forhold til dine ambitioner.

Hvad betyder de forskellige farver på kettlebells?

Du vil opleve, at de velkendte ’kugle’-vægte med håndtag har mange forskellige farver. Dette er til for at øge effektiviteten og smidigheden af din træning.

De fleste fitnessudøvere foretrækker at træne med flere forskellige kettlebells. Herved opnås de største træningsvariationer samt progressionsmuligheder. Der findes et hav af forskellige øvelser. Alt afhængig af hvilke muskelgrupper på kroppen du træner, kan der være behov for at anvende forskellige størrelser af redskabet.

Kettlebells er hos mange producenter skabt med farvekoder, som med farve indikerer deres vægt.

Dette gør dem effektive at træne med, og de smidiggør processen i din træning.

Når du ønsker flere neopren kettlebells, kan du med fordel vælge flere produkter fra samme mærke. Her kan du få redskaber i forskellige farver. Når du træner, kan du nemt og enkelt skifte vægt i forhold til, hvilken øvelse du skal til at udføre. Og du skal ikke bruge tid på at afbryde dit program for at tjekke hver enkelt vægt for at finde det trykte vægttal.

Tilbud på neopren kettlebell i høj kvalitet

Hos Apuls.dk går vi ikke kun op i at kunne tilbyde et bredt sortiment af forskelligt kvalitetsudstyr. Vi går også op i, at alle vores kunder kan få slidstærkt og funktionelt træningsudstyr, som matcher forskellige behov.

Det er til din fordel som enten privat eller professionel kunde, at du kan finde neopren kettlebells i høj kvalitet på tilbud. Sammenlignet med de klassiske, jernstøbte udgaver af kettlebells, er de neopren-belagte udgaver dyrere i pris. Når du benytter dig af vores tilbud, kan du dermed få solidt kvalitetsudstyr men til en billigere pris.

Vores produkter kommer fra de førende brands på markedet for eksklusivt udstyr til både den ambitiøse hjemmetræning og til det professionelle fitnesscenter.

Når du har brug for flere udgaver med forskellige vægte, er det en praktisk fordel at kunne købe udgaver med flad bund. Med dem kan du nemt og effektivt opbevare dine neoprenkettlebells på et specialdesignet stativ til formålet. Dette gør det enkelt at opbevare dit udstyr, og det er tilmed med til at vedligeholde dine redskaber.

Hvilke størrelser fås neoprenkettlebells i?

De neoprenudgaver af dette træningsudstyr findes fra 4kg og op til cirka 30kg. Der vil ikke være de store fysiske forskelle på vægtene i forhold til deres forskellige tyngder. Derfor kan du ligeså nemt opbevare udgaven på 20kg, som du kan opbevare udgaven på 6kg. Kettlebells er designet ved, at deres tyngde og vægt er placeret under det kraftige håndtag.

Denne konstruktion er med til at skabe teknikken bag træningsformen. Med en vægtplacering der ligger et stykke fra din krop, stilles der øgede krav til din balance og stabilitet.

Det er nemt at kende forskel på de forskellige vægtudgaver, hvis du køber farvekodede kettlebells. Derudover finder du neopren kettlebells med sort som helfarve. Her står vægten påtrykt med en hvid kontrastfarve. Disse stilrene vægte egner sig både fitnesscenteret og til hjemmetræningen, hvor der ikke er behov for at gemme dem væk, når de ikke trænes med.

Når du handler hos Apuls.dk, kan du være sikker på at få stor holdbarhed på dit træningsudstyr. Vores kettlebells er designet af massivt støbejern og efterfølgende belagt af det skånsomme og blødere neoprenmateriale. Dette skaber tilsammen et redskab, som du kan træne med i mange år frem, og som holder til masser af intensive træningspas med mange eksplosive øvelser.