Vinyl Kettlebell

En kettlebell er et redskab til styrketræning, der skaber en dynamisk træningsform. Med dette redskab kan du både øge din styrke, træne din koordination og din stabilisering, samt træne udholdenhed. Den kan derfor bruges til meget intensiv træning. Dette har gjort den til et populært træningsredskab, fordi du kan få overstået dagens træning på forholdsvis kort tid. Hvis du træner intensivt med kettlebells i 10-15 minutter, har du allerede opnået en udvikling i din fysiske form og sat gang i forbrændingen.

Plastik kettlebell også kaldet vinyl kettlebell, er den billigste måde at få en kettlebell på. De er dog stadig meget holdbare og lette at få en god træning med.

Her finder du vores komplette udvalg af plastik kettlebell.

Læs mere

Træn effektivt hvor som helst med en vinyl kettlebell

Kettlebells fås hos os i forskellige materialer. En af varianterne er vinyl kettlebells. Disse har et fyld af cement, men er overtrukket med blød vinyl. Herudover har de en gummifod i bunden, der gør dem særligt skånsomme for underlaget. Generelt er disse varianter i vinyl en god og skånsom løsning, hvis du træner derhjemme eller andre steder med begrænset plads, da den bløde overflade gør dem skånsomme overfor omgivelserne. Herudover er vægten på disse vinyl kettlebells meget præcis.

Træning med en kettlebell i vinyl

Med vinyl kettlebells har du mulighed for at styrke alle de store muskelgrupper i kroppen. Der er uendelige muligheder for forskellige øvelser du kan lave. Der er altså mange fordele ved at træne med kettlebells. Herunder er nogle gode grunde til at investere i sådan en:

 • Træning af hele kroppen på en gang
 • Træning af både langsomme og hurtige muskelfibre
 • Styrket kernemuskulatur
 • Træner både styrke og kondition
 • Effektiv træningsform med hurtige resultater
 • Kan gøres hvor som helst
 • Aktiverer flere muskelfibre pr. gentagelse
 • Mindre skaderisiko
 • Effektiv for nybegyndere
 • Kan tilpasses til alle niveauer
 • Kan bruges til mange forskellige øvelser

En kettlebell i vinyl kan altså tage dig videre mod nye mål indenfor styrketræning. Og med de mange variationer af øvelser, bliver det ved med at være sjovt. Så ligegyldig om du er i topform eller du er helt nybegynder, kan du nemt finde en kettlebell og et træningsprogram, der passer til dig.

Disse redskaber er særligt velegnede til dig, der gerne vil kunne træne derhjemme. De egner sig også godt til dig, der gerne vil forbedre din styrke og udholdenhed, men ikke har tid til at bruge lang tid hver dag på det.

Hvilket træningsprogram, der passer til dig, afhænger af dine mål. Er dit primære mål at blive rigtig stærk eller få store muskler? Eller er din udholdenhed vigtigere for dig?

Ud fra dine intentioner med træningen kan du lave et træningsprogram, der passer til dig ved at time dine set. Ved at gentage bevægelser indenfor et tidsrum, kan du styre intervallerne efter, hvor intensivt det skal være. Sørg for, at du har helt styr på teknikken og har styr på, hvordan øvelserne skal udføres før du går i gang. Dette er vigtigt for at undgå skader. Du kan med fordel øve greb, teknik og holdning sammen med en anden eller foran et spejl, så du er sikker på, at du gør det rigtigt.

Spar penge og køb din vinyl kettlebell på tilbud

Vi har et bredt sortiment her hos Apuls.dk. Dette gør, at du ofte vil kunne finde mange af vores varer på tilbud. Herved kan du købe træningsudstyr af høj kvalitet til små penge. Det kan især være en fordel, hvis du er nybegynder at købe din første vinyl kettlebell på tilbud.

Herved har du penge til at kunne købe nye tungere varianter i takt med, at du bliver stærkere. Generelt er det en god idé at købe supplerende udstyr når det er på tilbud. Mere træningsudstyr gør det muligt for dig at variere og tilpasse dit træningsprogram.

Selvom du har store ambitioner, kan det være en god idé at starte med de lettere vægte første gang du skal investere i en kettlebell. Du får meget mere ud af din træning i starten, hvis du ikke træner med redskaber, der er alt for tunge til din grundform og styrke. I stedet vil du ende ud med overanstrengelser og skader. Her er det en meget bedre løsning at starte let ud, og så supplere med tungere vægte hen ad vejen.

Hvis du sørger for at købe dem mens de er på tilbud, bliver det ikke en meget større udgift at købe flere varianter. Det er heller ikke fordi, at dine lettere kettlebells ikke længere har nogen værdi for dig, når du har købt en tungere. Du kan stadig bruge de lettere til øvelser, hvor du ikke kan klare så meget vægt eller hvis du vil træne med mange gentagelser.

Når du køber hos Apuls.dk er du sikret at din kettlebell er i høj kvalitet. Uanset om du fortrækker din kettlebell i vinyl eller om du mere er til nogle af vores mange andre varianter, kan du trygt købe dem hos os. Hold øje med de mange gode tilbud, så er det ofte gode penge at spare når du skal købe nyt træningsudstyr.

Køb den vinyl kettlebell, der passer til dig

Det er vigtig, at du køber en kettlebell, der passer til dit træningsniveau. Valget vil også ofte afhænge af om du er mand eller kvinde.

Kettlebells i vinyl fås i 3 vægtklasserne:

 • 8 kg
 • 12 kg
 • 16 kg.

Hvis du er kvinde, kan 8 kg være en passende vægt at starte med, hvis du er ny i det. Som mand på begynderniveau kan 8 kg også være passende, men hvis du har en rimelig grundform og styrke, kan du godt starte med 12 kg.

Det er bedre at starte med en lavere vægt indtil du har helt styr på teknikken, i stedet for at give den gas med en tung vægt og få skader. En god tommelfingerregel er, at du gerne skal kunne løfte din kettlebell over hovedet mellem 3 og 5 gange.

Hvis du som kvinde er øvet og har en god grundform og styrke, kan du muligvis gå op på 12 kg. Med en vægt på 12 kg har du virkelig mulighed for at presse dine muskler og lave nogle eksplosive øvelser, der giver resultater. Som øvet mand, kan du prøve dig af med en kettlebell på 16 kg, hvis du er rigtig stærk.16 kg er tungt for de fleste kroppe, så dette er for dig, der har trænet længe og går op i at få en stærk og tonet krop.

Det er de færreste kvinder, der kan klare 16 kg. Men hvis du er en super trænet kvinde og har styr på teknikken, er der ingen grund til ikke at udfordre sig selv med en vinyl kettlebell på 16 kg. Men du kan som sagt altid gå op i kilo i takt med at du bliver stærkere. Så start heller med en lav vægt, hvis du er i tvivl om din krop kan klare det.

Når du har gjort op med dig selv, hvilken vægt du tænker er rigtig for dig, er det bare med at få den købt, så du kan komme i gang med træningen. Du vil hurtigt opdage, at det er en sjovt og dynamisk træningsform, der hurtigt giver gode resultater.