Kettlebell Stativ

Måden hvorpå du opbevarer dine træningsredskaber, har afgørende indflydelse på deres holdbarhed. Den primære grund til at bruge et specialdesignet stativ til kettlebells er for at vedligeholde disse vægte mest optimalt. Et stativ til opbevaring er derudover en funktionel og pladsoptimerende løsning, som finder anvendelse både i det professionelle fitnesscentre samt i forbindelse med træning i hjemmet.

Læs mere

Vedligehold dit udstyr med et kettlebell stativ

Når du er i gang med din træning, kan stativet have en organiserende funktion. Her kan du nemt placere dine redskaber og tage den kettlebell i brug, som du har brug for. Dette kan være med til at gøre din træning mere effektiv, hvor du ikke skal bruge tid på at lede efter vægte.

Markedet for kettlebell stativer er bredt, og det er muligt at finde den model, som i omfang og design kan matche dine behov.

Herunder kan du se de fordele, der er forbundet med et kettlebell stativ:

 • Du skåner dit udstyr mod unødvendige stød og slitage
 • Til hjemmetræning kan du skabe dit eget funktionelle system og orden
 • Du minimerer risikoen for at miste udstyr, da der altid er styr på det
 • Stativet kan bruges til alle størrelser og typer af kettlebells
 • Du optimerer pladsen i dit fitnesscenter
 • Organisering af træningsudstyr kan gøre træningspas mere effektive

Her hos Apuls.dk sørger vi for, at du er klædt bedst muligt på med viden samt råd og vejledning, så du kan vælge det bedste kettlebell stativ.

Stativ til kettlebell i forskellige designs

Der findes forskellige konstruktioner af disse specialdesignede stativer til opbevaring af kettlebells:

 • Stativ med hylder (med mulighed for valg af gummibelægning på hylderne)

 • Stativ med ringe

Der vil være forskel på, hvor stærke og solide konstruktionerne er. Der vil være designs, som er udviklede til at bære de tungeste vægte, mens andre stativer kun er beregnet til at kunne bære en mindre vægt.

Derfor skal du købe kettlebell stativ, som matcher såvel antallet samt den samlede vægt af dine kettlebells.

Konstruktionen hænger til en vis grad sammen med, hvor solidt et stativ er. De mest holdbare og mest stærke stativer er dem, som er designet med hylder. Du finder designs med både 2 og 3 hylder. Derudover kan du finde udgaver, som har ekstra lange hylder. Hylderne vil være anlagt forskudt af hinanden, så alle har nem adgang til vægtene. Det er en fordel at vælge de udgaver af hyldestativer, som har en blød og skånsom gummibelægning på hyldeoverfladerne.

Denne funktion skåner både stativet og dine kettlebells. Derudover vil gummibelægningen være med til at højne sikkerheden omkring redskaberne. Det skridsikre materiale er med til at minimere uheld som følge af den intensitet, som redskaber bliver udsat for uden intensiv træning.

Til det mindre behov hvor der er brug for at opbevare færre kettlebells med lavere vægt, findes der stativer med ringe. Her kan du anbringe dine kettlebells én for én.

Hvilken type stativ skal jeg vælge?

Dit behov er med til at afgøre, hvilken konstruktion der vil være den rette for dig. Her afhænger det både af antal kettlebells der skal opbevares samt vægtene af dem.

Den stærke udgave med hyldedesign vil egne sig til det professionelle fitnesscenter, hvor der brug for et slidstærkt stativ, der kan bære alle typer og størrelser af kettlebells. Derudover vil dette hyldedesignede stativ være oplagt for dig, som hjemmetræner med competition kettlebells. Competition udgaverne af træningsredskabet er de tungeste modeller. Derfor kræver det et stativ med en kraftig konstruktion.

Stativet med ringe er et elegant design, som er særlig egnet til hjemmet, hvor det skal være muligt at have dine træningsredskaber stående fremme. Det er et pladsbesparende design, der ikke fylder meget på gulvet. Dette kettlebell stativ vil være designet med en solid fod samt en massiv stang, hvorpå de forskellige ringe er monteret. Dette pladsoptimerende design fylder ikke i bredden og kan placeres hvor i husstanden, det skal være.

Køb kettlebell stativ til dine behov

Stativerne fås i forskellige størrelser, hvor der er mulighed for at placere forskellige typer og vægte af kettlebells. Det er vigtigt, at du er opmærksom på vægtene af dine redskaber, når du skal finde det rette stativ til dit behov.

Du skal orientere dig omkring følgende forhold og specifikationer, når du vil finde det bedste stativ til dine behov:

 • Mål (højde, bredde og længde)
 • Type af konstruktion på stativ (med hylder eller ringe?)
 • Maksimum belastning

Du kan altid få oplyst de konkrete detaljer for hvert enkelt stativ i produktbeskrivelsen. Dette giver dig vigtige informationer, som har betydning for at finde det rette stativ.

Særlig til dig der hjemmetræner, er det vigtigt at være opmærksom på det fysiske omfang af et kettlebell stativ, så du kan være sikker på, at det kan blive placeret i dit hjem.

Når du køber stativ med hylder, skal du være opmærksom på antallet af, hvor mange kettlebells du kan placere på det.

Kettlebells er et populært redskab, som bliver produceret i mange udgaver, typer og størrelser. Hos nogle mærker vil størrelsen af kettlebell blive influeret af dens vægt. Det vil sige, at des højere vægt, des større redskab. Derfor vil der kunne placeres flere redskaber, hvis de har en lavere vægt.

Hvilke udgaver af kettlebells kan placeres på et stativ?

Både competition, neopren, jern og vinyl egner sig til at blive placeret på dit kettlebell stativ. De populære vægte bærer alle et smart design med en flad bund, som gør dem ideelle til at blive opbevaret på et stativ.

Der er flere praktiske og funktionelle årsager til at vælge kettlebell sæt. Her får du flere redskaber i én bestilling, som kan give dig masser af udviklingsmuligheder samt variationsmuligheder. Med et stativ kan du nemt holde styr på dine forskellige vægte og få effektivt træning.

Har du i forvejen udgaver af de jernstøbte modeller af træningsredskabet, vil det være oplagt at bruge et stativ. De rene jernstøbte udgaver er solide modeller, men de kan nemt komme til at forårsage skader med deres hårde design. Her kan det være den bedste løsning af vælge et stativ med en skånsom gummibelægning, som kan vedligeholde dine jernstøbte kettlebells.

Hvis du har 5 kettlebells af enten vinyl, neopren eller jern, som alle har en medium vægt, kan du med fordel vælge et kettlebell stativ med ringe.

Tilbud på kettlebell stativ i høj kvalitet

Hos Apuls.dk forhandler vi kvalitetsudstyr til både private og professionelle kunder. Derfor finder du altid et bredt sortiment af forskellige træningsredskaber- og tilbehør.

Det skal være muligt at få de bedste træningsredskaber og ikke mindst skal det være muligt at købe det rette tilbehør i form af blandt andet opbevaringsstativer.

Et kettlebell stativ er en engangsinvestering, som kommer dig, dit træningsudstyr samt dine træningsforhold til gode i mange år frem. Når først du har anskaffet dig det bedste stativ, der matcher dine behov, kan du komme til at vedligeholde dine kettlebells på mest optimal vis.

Stativerne er skabt af højeste kvalitet med stål som bærende konstruktion, der er et slidstærkt og robust materiale.

Når du køber stativ på tilbud, kan du få samme høje kvalitet på dit udvalgte produkt men til en lavere pris. Herved kan du komme til at spare en betydelig sum penge, som du i stedet kan bruge på at udvide dit sortiment af kettlebells eller andet træningstilbehør.

Det er vigtigt, at du ikke går ned på kvalitet, når du handler værdifuldt tilbehør, som stativer blandt andet er.

Vi forhandler forskellige produkter fra de førende brands på markedet for funktionelt kvalitetsudstyr til både professionelle samt private forhold.

Vi har tilbud på forskellige udgaver af hvert stykke udstyr og tilbehør, så det er muligt for alle vores kunder at kunne spare penge.

Fif til at skabe den bedste organisering på dit kettlebell stativ

Der er flere gode og praktiske fif, du med fordel kan gøre brug af, når du har fundet det rette kettlebell stativ til dine behov.

Har du et stativ med ringe, skal du først og fremmest placere dine kettlebells i henhold til vægt.

Det er optimalt at placere dine tungeste vægte nederst og de lette vægte øverst for at skabe den mest optimale vægtbalance på stativet. Dette gør det muligt at have selv tunge vægt placeret i de 2 nederste ringe.

Har du et stativ med hyldedesign, vil placering af kettlebells være mindre vigtig i forhold deres individuelle vægt. Her handler det om at placere redskaberne i henhold til, hvilke udgaver der er mest brugt. Du kan med fordel placere de udgaver af vægte, som er hyppigst brugt på den øverste hylde. Herved kan du lette din træning, når du har nem adgang til de vægte, som du primært bruger.