Plastik Kettlebell

De solide vægte med et markant håndtag foroven er blevet et særdeles populært træningsredskab, som anvendes af såvel unge som ældre samt af både kvinder og mænd.

Plastik kettlebell også kaldet vinyl kettlebell, er den billigste måde at få en kettlebell på. De er dog stadig meget holdbare og lette at få en god træning med.

Her finder du vores komplette udvalg af plastik kettlebell.

Læs mere
Sorter efter:

Få effektiv full body workout med plastik kettlebells

Kettlebells fås i mange forskellige størrelser og kan være designet af forskellige materialer. Med dette funktionelle træningsredskab, er der optimale muligheder for at træne og styrke hele kroppen.

Uanset om du er nybegynder eller trænet, kan du få masser af træningsmuligheder- og variationer med dette styrketræningsredskab.

Når du vælger kettlebells af plastik, får du flere fordele:

 • Øge din fedtforbrænding og udholdenhed
 • Styrke de store muskelgrupper i kroppen
 • Billige træningsredskaber
 • Opnå masser af træningsvariationer

Når du køber udstyr til din træning, har prisen stor betydning, uanset om det er til hjemmetræning eller til professionel brug for at supplere udstyret i dit træningscenter.

Plastisk kettlebells er designet med en yderskal af hård plast, og hvor indholdet er udgjort af cement. Dette skaber en solid og holdbar konstruktion men med en blødere overflade.

Når du går efter plastikudgaven, får du slidstærke træningsredskaber, som findes i mange vægtklasser.

Hos Apuls.dk går vi op i at yde den bedste service til alle vores kunder. Derfor kan du blandt andet finde de populære plastisk kettlebells på tilbud, der gør det muligt for alle og enhver kan få kvalitetsudstyr til budgetvenlige priser.

 

Hvorfor købe kettlebells i plastik?

Én del af årsagerne til, at kettlebells er blevet et populært træningsredskab, er som følge af muligheden for at lave effektive full body workouts med udbytterige træningspas.

Når du træner i maskine, er din krop fastholdt i et fast bevægelsesmønster. Dette mindsker din frihed og din krops mulighed for at træne balance og stabilitet.

Kettlebells er udstyr, som du træner med i fri position. Du finder øvelser, som kan styrke udvalgte muskelgrupper. Derved er der ideelle muligheder for at sammensætte og strukturere dit eget træningsprogram samt tilpasse programmet den udvikling og progression, du ønsker.

Når målet er at øge din styrke samt muskelmasse, har det stor betydning at træne med redskaber i fri positur. Her kan du opnå en høj grad af Range of Motion, som betyder, at du med plastik kettlebells kan strække både arme og bryst godt ud uden at være begrænset.

Til dig der har et hektisk ugeprogram og ikke har tid til at træne i motionscenter, kan du lave effektiv styrketræning derhjemme. Kettlebells er pladsbesparende træningsudstyr, som er nem at opbevare. I denne forbindelse spiller økonomien en væsentlig rolle.

Fremfor vinyl er plastiskudgaven af dette styrketræningsredskab billigere men samtidig slidstærkt og funktionelt.

Herunder kan du se en række af de mange fordele, du kan benytte dig af ved at vælge plastik kettlebells:

 • Effektiv træning med stor ROW (Range Of Motion)
 • Billigt træningsredskab med høj kvalitet og stor slidstyrke
 • Findes i mange vægtklasser
 • Mange funktionelle øvelser til ethvert træningsniveau.
 • Redskab som egner sig både til fitnesscenter og til hjemmetræning

Før du køber en plastik kettlebell, skal du både gøre dig tanker om træningsformål samt dit træningsniveau. Begge dele spiller ind på at få positive resultater med din styrketræning.

Kom godt i gang med din træning med kettlebells

Den bedste måde at komme godt i gang på er ved at kende til teknikken samt opbygningen af sit træningsudstyr.

Hvis du er ny med styrketræning med plastik kettlebells, skal du kende til redskabets grundteknik for at komme godt og skadefrit i gang med træning. Kettlebells adskiller sig fra både håndvægte og dumbbells som følge af sit design samt sin funktion.

Når du træner med kettlebells, er vægten på redskabet placeret et stykke under det markante håndtag. Dette gør redskabet mere kompliceret samt mere udfordrende at træne med, da det stiller krav til din balance samt stabilitet. Disse elementer er medvirkende til, at redskabet er populært i forhold til at forbrænde flere kalorier.

Plastik kettlebells på tilbud til mange træningsformål

Når du har anskaffet dig en eller flere kettlebells, får du en verden af træningsmuligheder. Du kan lave masser af varieret træning, som du kan komme i bedre form med, øge din fedtforbrænding samt øge din muskelstyrke.

Det er langt fra kun erfarne sportsfolk og muskuløse fitnessudøvere, som træner med kettlebells. Du kan bruge dette multifunktionelle redskab til forskellige træningsformål.

Du kan blandt andet bruge det til følgende:

 • Opvarmning
 • Øget styrke af en bestemt muskelgruppe (bryst, skuldre eller triceps)
 • Full body workout
 • Cardio

Der er med andre ord masser af muligheder for at bruge styrketræningsredskabet til dit nuværende program eller gøre det til en fremtidig træningsform. Mange personer vælger kun at arbejde med kettlebells til at træne hele kroppen med.

Sådan sammensætter du det bedste træningsprogram med plastik kettlebells

Når du vil have det bedste udbytte af din styrketræning, skal du tilrettelægge et program, som tager afsæt i din ambitioner, dit træningsformål samt dine træningsmuligheder.

Du får den største glæde af at træne med kettlebells, når du har sat dig et bestemt mål. Herved er du bedst mulig i stand til at sammensætte dit individuelle program og arbejde målrettet.

Du kan med fordel gøre dig følgende tanker, når du vil have mest ud af din styrketræning:

 • Er målet større muskler eller markerede muskler?
 • Er målet at få en stærkere krop med fokus på styrkelse af flere muskelgrupper?
 • Er målet en rankere holdning?
 • Er målet at øge udholdenhed og styrke?

Selvom disse mål smitter af på hinanden, kan det have betydning for, hvordan du sammensætter dit program. Der findes masser af øvelser til en effektiv styrketræning med kettlebells.

Vægten af din kettlebell har f.eks. indvirkning på, om du øger din muskelmasse, eller om du får markerede muskler. Des tungere vægt, des mere krævende vil det være at lave repetitioner og des højere krav til styrke og muskelmasse giver det.

Hvis dit mål er at opnå en rankere holdning (som har afgørende betydning for dit fysiske velvære i din dagligdag), skal du finde en plastik kettlebell med medium belastning og lave øvelser, der sætter fokus på styrkelse af core.

Mange sportsudøvere træner med kettlebells, som et værdifuldt supplement til deres primære sport. Det kan være cykling, løb, boksning eller en helt fjerde sportsgren. Her vil effekter fra styrketræningen smitte positivt af på personens præstation i andre sportsrelaterede sammenhænge.

Køb plastik kettlebell i henhold til individuelle forhold

Navnet ”kettlebell” betyder hhv. kande (”kettle”) samt klokke (”bell”). Udseendet af styrketræningsredskabet har delvist fået sit navn som følge af sit unikke design, der er skabt som en klokkeform. Redskabet har været brugt i århundrede og dukkede første gang op som navn i en russisk ordbog tilbage fra år 1704. Dengang var redskabet et hyppigt anvendt stykke træningsudstyr hos det russiske militær, og mange af de grundlæggende kettlebells-øvelser som findes i dag stammer tilbage fra det russiske militær.

I dag findes redskabet i stort set alle fitnesscentre, hvor det anvendes til både holdtræning samt individuel træning.

Hos Apuls.dk finder du et bredt udvalg af kettlebells, som kan matche ethvert træningsbehov, formål samt individuelle forhold.

Når du handler hos os, kan du være sikker på at få et træningsredskab, som er skabt af høj kvalitet, og som du kan bruge til masser af intensive træningspas i fremtiden.

Alle og enhver kan træne med kettlebells. Dog er det afgørende for at få den mest effektive træning, at du køber produkt i henhold til alder, køn samt nuværende træningsniveau.

Herved minimere du din skaderisiko.

Helt overordnet skal du vælge den plastik kettlebell, som passer til dit aktuelle træningsniveau. Der er ikke meget ved at have købt en tungere udgave, end du er i stand til at træne effektivt med.

Fordelen ved at træne med plastik kettlebells er blandt andet, at du som følge af redskabets lave pris med fordel kan anskaffe dig 2 eller 3 udgaver, som varierer i vægt. Her får du unik mulighed for at skabe progression i din træning.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber plastik kettlebells?

Når du styrketræner, skal du være opmærksom på at minimere skaderisikoen ved brug af tunge redskaber. Dette gør du ved at vælge vægt og udstyr i forhold til følgende parametre:

 • Køn
 • Alder
 • Træningsniveau

Som kvinde skal du vælge en udgave på 6-8kg, når du skal til at begynde med træningsformen. Er du allerede erfaren med styrketræning, kan du vælge en udgave på 10-12kg.

Som mand er det anbefalet at begynde med at træne med et redskab på 12-16kg. Som erfaren kan du vælge en udgave på 20kg eller derover.

Du kan finde plastik kettlebells fra 2-30kg.

Generelt skal du hellere starte med lavere vægt fremfor en for høj vægt. Du kan altid øge sværhedsgraden.

Hos Apuls.dk finder du plastik kettlebells til både nybegynderen samt den erfarne styrketræner.